Home \ ekonomi
 

Träna ny personal.

 

Slutligen kommer hjälp! Den nya börjar sin utbildning imorgon... Träning nya människor ordentligt är viktigt för företag och deras anställda. Att inte ha rätt utbildning leder till missnöje, vilket leder till en snabb förändring.

 

Dagens lågkonjunktur påverkar företag och deras företag överallt. Företagen hyr mindre, omstrukturerar arbetskraft och ställer ansvarsområden bland färre anställda, skapar brist på utbildningspersonal för att ordentligt utbilda nya anställda och fylla jobb. Det anses vara en oöverträffad lyx av ledningen i dagens ekonomi, och att utbilda nya anställda ordentligt är smutsigt arbete som någon måste göra, men vem? Och hur?

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      delegat skickade utbildningen. Tyvärr ges utbildning till de närmaste den nya medarbetaren och de som har mest tid. Det är absolut nödvändigt att alla som har den nödvändiga kunskapen för att vara effektiva utbildar sig. Träning av tränare är ett viktigt första steg för att framgångsrikt träna nya anställda.        
 2.  
 3.   2      Var en social och professionell mentor till den nya medarbetaren. En vänlig, erfaren och positiv kollega kan vara en värdefull källa för en ny medarbetare att fylla i de luckor som alla nya anställda har.     
 4.  
 5.   3      Håll det skrivet. Ge det eller gör en skriftlig träningsmanual som innehåller specifika instruktioner och information. Det kommer att vara en värdefull källa för den nya medarbetaren och påskynda hans / hennes framgång.     
 6.  
 7.   4      Skapa en säker inlärningsmiljö. Det är tränarens ansvar att skapa en icke-hotande inlärningsmiljö. Ta dig tid att prata med den nya, fråga honom om sin familj, hobbies och intressen, och glöm inte att berätta för honom. Professionell affärsmiljö komprometterar människor, så beter sig som en... och behandla den nya medarbetaren som att du vill bli behandlad själv.     
 8.  
 9.   5      Var lindrig. Ha lite njutning med den nya medarbetaren och låt honom veta hur snabbt han lär sig de nya uppgifterna, särskilt när han lärs av olika anställda, och han måste ta över sitt jobb och träna den nya. I en hektisk och upptagen miljö är det en stor utmaning som alla måste övervinna.     
 10.  
 11.   6      Ge honom möjligheterna att lyckas. Ge den nya medarbetaren en anteckningsbok med en omfattande arbetsbeskrivning. Det är ett viktigt verktyg för utvärdering. Fröken hans framsteg på arbetsbeskrivningen, vilket ökar den nya medarbetarens självförtroende, eftersom det stärker hans prestationer.     
 12.  
 13.   7      Hämta hinder ut ur vägen. Negativitet är ett hinder för lärande. Beröm honom och ge positiv feedback för att bekräfta hans ansträngningar. Förvänta och ge positiva interaktioner och feedback. Det finns inga genvägar till träning, så lämna tid och repetition för önskat resultat. Undvik frestelsen att diktera och driva mikroledning när det gäller att lära in tidsramen. Att fastställa en orimlig tidsram och mål är det största hindret på den nya medarbetarens väg.     
 14.  
 15.   8      Bryt träningen. Praktikanten behöver kunskapen och färdigheterna för att utföra komplexa uppgifter väl, han / hon blir säkrare. Säkerhet är en kraftfull katalysator som leder trainee till nästa del och påskyndar hela processen.     
 16.  
 17.   9      Häng kors-träningsidealer på kroken. Häng upp korsträning tills han har uppnått viss grad av framgång för att fullgöra sina uppgifter i arbetsuppgifterna. Korsutbildning inom en icke-facklig grupp av anställda där det finns oenighet om löner i företag är ett tecken på ekonomiska konjunkturer. Låt moral åt sidan, betalningsskillnader gör möjliga påståenden legitima och negativa på anställdas moral. Stoppa praktikanter från att bränna politiskt i en sublim konflikt som korsträning har i en icke-facklig arbetsmiljö.     
 18.  
 19.   10      Var generös med ditt beröm och stingy med din kritik. Vår mormor sa att honung fångar mer än ättika. Kom ihåg, om du hanterar misstag hos en ny anställd. Om du är för sträng med en ny person som försöker lära dig vad de andra har lärt sig om månader och år hindrar det lärandet. Det är inte produktivt.     
 20.  
 21.   11      Använd inte mikrohantering. Mikrohantering är det största hindret för lärande och produktivitet. Formella månatliga bedömningar av nya anställda är onödig stress som leder till avslag. Liksom alla mikrohanteringstaktik, skickar den signalen om brist på förtroende för praktikantens förmåga. Mikrohantering orsakar många praktikanter att lämna.               
 22.  
             

Tips .

             
Ekonomi populär:
Skriv ut affisch.

Genomföra en marknadsundersökning.

Bestäm priser för loppmarknadsartiklar.

Skriv en målmarknadsanalys.

Utveckla en affärsidé.

Led ett litet hotell eller pensionat.

Led ett litet hotell eller pensionat.

Starta ett litet företag.

Självbetjäning som gräsklippare.

Skriv en faktura.

Få pengar online.

Fastställande av en entreprenörs egenskaper.

Starta ett företag som realiserar fastigheten till salu.

Ansök om ekonomiskt stöd.

Tjäna pengar.

Skimming off Litecoins.

Få en konkurrenskraftig fördel.

Deal med en lotterivinning.

Låt ditt hus uppskatta.

Konvertera bitcoins till euro.

Beräkna dagar i lager.

ako woman