Home \ ekonomi
 

hitta pengar.

 

Vi kan alla använda lite mer. Du kanske vill hitta extra pengar och räkningar för att fylla på din väska, eller lära dig mer om hur man ansöker pengar från staten, det finns olika sätt att hitta pengar.

              

Förfarande .

    

    1      Hitta pengar  ,

    
   
 1.            1      Titta på kassan på golvet. En av de mest tillförlitliga platserna för att hitta en liten förändring är golvet bredvid kassören i en restaurang, stormarknad eller andra ställen där du måste gå till en räknare att betala. Håll ögonen öppna när du står vid ett kassa. 
    
  • Många betalar nu med kort, men banken hanterar fortfarande pengar. Istället för att titta på kassören kan du titta på botten av facket där du lägger pengarna.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta i myntplatsen i automater. Detta händer för alla, du betalar med en euro och glömmer bytet i maskinen. Bli van vid att kontrollera retur på mynt på maskiner regelbundet för att se om någon gjorde samma misstag. Du kan också kontrollera maskinerna eller runt detta område för att se om ett mynt har rullat bort. 
    
  • Tryck på myntreturen ett par gånger för att se om något löses. Ibland kunde någon ha tappat pengar utan att köpa något. Detsamma gäller för spelautomater.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera myntvattnet. Ta en titt ner i tvättmaskinen och torktumlare i offentliga tvättställ. Ofta har människor lite pengar i fickorna och det faller ut medan de tvättar. Du kan hitta mycket förändring om du tittar på laundrettes. 
    
  • Se även i luddfiltret, kunde papperspengar ha fastnat där. Även om det ser sönder, kan du fortfarande använda det ofta.
  •  
  • Detta kan också vara en varning till dig, eftersom du alltid bör se till att dina fickor är tomma innan du tvätter dina kläder.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Titta på golvet i badrummet. Ibland faller någon sin plånbok eller plånbok i badrummet och han förlorar lite förändring eller några räkningar. Det är självklart inte så mycket, men det är fortfarande något. Var inte rädd för bakterier, på myntet är mer bakterier än på golvet på badrummet.       
 8.  
 9.             5      Kolla ut tribunaler i sportstadioner. Allt är dyrare vid sportevenemang och nästan alla betalar pengar. Eftersom du är ute och vinden blåser och människor ibland dricker, faller mycket pengar på marken. Men det behöver inte gå förlorat för alltid.       
 10.  
 11.             6      Titta på botten av staket. Även om folk sällan släpper pengar på staket, staket, när några räkningar flyger bort, är det ofta en bra fälla för pengarna. När du går genom staden kan du hålla ögonen öppna för räkningar som kan ha flugit och fastnat i ett kedjelikt staket.       
 12.  
 13.             7      Sök under soffkuddar. Soffa kuddar är en klassisk pengarfälla. När människor sitter tillbaka på en mjuk soffa kommer pengarna att torka ut och in i soffan. Ibland kan du hitta sedlar, men oftast mycket förändring. Och förmodligen några krummer också. 
    
  • Se även under soffan. Ibland faller något ner och det faller ner i soffan.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Samla burkar och ta tillbaka dem. I många länder kan dryckburkar och flaskor returneras till insamlingsställen och du får en viss mängd. Du kan hitta varuautomater i stormarknader och dryckemarknader och sätta i alla dina burkar där. Då får du ett kvitto, som du medsponsorerar med nästa köp till kassan. 
    
  • Vänta tills muck dagen och gå igenom ditt grannskap tidigt på morgonen och ta tomma burkar från papperskorgen. Det kan lika bra göra någons pengar med det. Du kan också gå runt en sjö, på en väg, trottoar eller någon annanstans, och leta efter burkar.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Håll ögonen öppna. Om du går ner på gatan på väg till skolan, till jobbet, till en tid eller konsert, eller om du är på en parkeringsplats. Håll ögonen på gatan. Leta efter något glänsande och hämta det bara om det ser rimligt lovande ut. Håll ögonen också öppna för grön på beige trottoaren, det är okej om du hittar ett blad som du kan lägga till i din samling.       
 18.  
 19.             10      Anmäl alltid stora summor pengar. Några personer med stora högar med pengar tar ner serienumret för räkningar om något stulits. Om du hittar stora summor pengar borde du alltid kontakta en närliggande polisstation. Om ägaren har rapporterat att pengarna har gått vilse kan du vara i allvarliga problem. 
    
  • Se alltid till att du läser serienumret innan du ger ut räkningarna. Om en stor summa pengar hittas och ägaren har anmält det, men inte kan ge serienumren, så säg åtminstone beloppet i förskott.
  •  
  • Om äganderätt aldrig åberopas eller inte kan returneras till en legitim ägare, har du rätt till pengar.
  •  
                   
 20.  
             

    2      Hitta obetalda pengar  ,

    
   
 1.             1      Förstå vad oanställda pengar är. Ibland betalar staten dig en summa pengar, men stör inte att du säger att du kan ta det. Upp till 18 biljoner dollar spenderas inte årligen på pensioner, skattebidrag, investeringar och andra skäl. Om du tror att du är skyldig lite pengar kan du ta reda på var du ska leta efter det och hur man gör anspråk på det.  
    
  • Strängt taget, de pengar du redan äger. Du kan inte hävda pengar på uppdrag av någon annan som inte har erhållit det, om du inte har gjorts sökanden. Vilken typ av pengar som helst kommer att vara annorlunda och olika från land till land.
  •  
  • Du kan gå till sidorna i länderna för att hitta dåliga pengar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se om du är skyldig till ersättning. Om du har blivit sparkad eller överlämnad till det företag du har jobbat med, kan du ha rätt till avgångsvederlag som du inte insett tidigare. Till exempel kan du ta reda på vilka avgångsvederlag du kan få i kollektivavtal, anställningskontrakt och liknande.        
 4.  
 5.             3      Se till att du får skattereduktioner. I vissa fall kan skatter som dras från din lön vara högre än vad du faktiskt måste betala. I det här fallet har du rätt till en skatteåterbäring som du inte visste om. Hur mycket är det eventuella återbetalningsbeloppet, du kan beräkna dig själv på Internet för att få en aning om beloppet och glömma viktiga faktorer.        
 6.  
 7.             4      Titta på räkningarna för dina verktyg. Vanligtvis, en gång per år, finns det extra avgifter för ditt boende. Detta kommer att verifiera att det belopp du spenderar varje månad ligger i linje med vilka extra kostnader som kommer att vara under året. Om du använder resurser som varmt vatten eller värme sparsamt, kan du ha rätt till återbetalning. Kontrollera alltid kostnaderna för din hyresvärd och be om bevis för kostnader. 
    
  • Kostnadsräkningen måste lösas inom en tidsgräns och du kan utmana det.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var på utkik efter scammers. Det är vanligt i internettiden för svindlarna att hävda att utbetala någon form av statsförmån genom att betala en slags "skatt" eller avgift i gengäld. Om du någonsin ombeds att betala avgifter innan du får dina "vinster" från någon tjänst är det bedrägeri. Myndigheter är aldrig skyldiga att betala i förskott för pengar som är skyldiga. 
    
  • Betala aldrig för ett pris, inte ens för ett "lotteri" eller en falsk skuld. Överför aldrig pengar till någon du inte vet.
  •  
         
 10.  
          Läs mer... (2)      
Ekonomi populär:
Skapa en hushållsbudget.

Var en framgångsrik företagare.

Rösta ett G / L konto.

Tjäna pengar med att skriva.

Skriv över en check.

Köp Gold Online.

Samla skulder.

Skriv ett klagomål till ett företag.

Led ett litet företag.

Beräkna marginalkostnader.

Sortera mappar.

Utveckla en affärsidé.

Använd Bitcoin.

Beräkna APR.

Lär dig att köpa och sälja framgångsrikt.

Gör fynd på Ebay.

Skapa ett erbjudande.

Genomföra en marknadsundersökning.

Sälja saker.

Skriv en faktura.

Använd PayPal.

ako woman