Home \ filosofi
 

Håll en bönebok.

 

Det finns många olika sätt att kommunicera med Gud genom bön. Det finns också sätt att undvika det. Att skriva en bönbok är också en slags dialog med Gud.

                

Förfarande .

    
     
  1.      1        Få en anteckningsbok . Detta kan vara en vanlig blank anteckningsbok eller en dagbok. Det spelar ingen roll. Den ska innehålla minst 70 löv, så du kan använda den en stund.        
  2.  
  3.      2        Hitta en bra plats . Du vill skriva ner dina böner, även de mest personliga som du inte vill berätta för någon om. Dölj din bönejournal på ett bra ställe där ingen kommer att hitta den. Bäst av allt, ingen bör veta att du har en sådan bok alls.     
  4.  
  5.      3        Skriv en post . Det spelar ingen roll hur du uttrycker det. Skriv bara på den. Du bör alltid notera datumet med varje post. Om du senare läste vad du skrev så vill du veta när det var. Skriv bara vad som är i ditt sinne. Skriv en bön där tack eller vad du vill berätta för honom. Skriv som om du pratade med Gud.     
  6.  
  7.      4        Läs dina böner . Om du har skrivit en bön i din bönbok, läs den inte direkt efter transkriptet. När boken är full, ta dig tid att läsa de böner du skrev för en tid sedan. Du kommer bli förvånad över hur många av dina böner som äntligen besvarades och hur saker har förändrats sedan dess. Det är trevligt att inse att böner verkligen hörs. Du kommer ibland att känna igen Guds svar direkt, men ibland är det svårt att förstå ett svar, för det visar sig inte som du ville eller hoppades på det.               
  8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Hur man ber.

Bli en kvalificerad etisk hacker.

Se upp en bibelvers.

Bortskaffa en bibel.

Var judisk.

Bli ett clairvoyant medium.

Följ din intuition.

Beröm Gud (Kristendom).

För att bli räddad av Jesus Kristus.

En buddhistisk bön pratar.

Se upp en bibelvers.

Fråga Gud om någonting.

Kontrollera hur bra olika stjärntecken matchar.

Omvänd.

Njut av livet till fullo.

Bidra effektivt.

Utveckla styrkor.

Hitta Qibla.

Prata med spöken.

Arbeta med ärkeängeln Michael.

Behave som en varulv.

ako woman