Home \ filosofi
 

Kontrollera hur bra olika stjärntecken matchar.

 

Har du någonsin undrat hur förenlig din egen personlighet är med din svärm eller partner? Forntida astrologer trodde att det finns ett mycket enkelt sätt att mäta potentialen i ett förhållande: genom att konsultera zodiakens tecken på de två älskarna. Din stjärntecken kan ge upphovsrätt noggranna ledtrådar till ditt beteende och de mest sannolika svårigheterna i förhållande problem. När du analyserar hur kompatibla två olika stjärntecken är, kan du enkelt ta reda på om den personen är verkligen den ena eller den rätta personen för dig.

              

Förfarande .

    

    1      Identifiera kompatibiliteten mellan olika stjärntecken  ,

    
   
 1.            1      Förtrogen med de olika tecknen på zodiaken. För att bättre förstå förhållandet mellan två personer måste du först få en grundläggande förståelse för de olika tecknen på zodiaken och deras exakta mening. De tolv stjärnteckenet är: Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräften, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna. Varje tecken på zodiaken är härledd från en viss astral konstellation, som tros ha stor inverkan på de personers personligheter som de föddes, medan dessa konstellationer sågs i häftet.       
 2.  
 3.             2      Läs mer om vilket element varje karaktär kartlägger till. Förutom stjärnkonstellationen tilldelas varje stjärntecken också en elementskraft som ger en eller flera egenskaper av den naturliga kraften till människor med respektive stjärntecken. Klassificeringen är följande: Brand (Vädur, Lejon, Skytten), Luft (Vattuman, Tvillingar, Vågen), Vatten (Cancer, Skorpion, Fiskar) och Jord (Stenbock, Taurus och Jungfru). Elementet i ett stjärntecken är härlett från den fysiska formens roll i den naturliga ordningen.  
    
  • Den elementära klassificeringen representerar en ganska grov gruppering av vissa egenskaper: Brandskyltar tenderar att vara nyfikna, passionerade och optimistiska, medan vattenmärken anses lojala, medkännande och ambitiösa. Jordskyltar är kända för att förbli rationella, praktiska och jordade, medan luftskyltar anses vara vänliga och sällskapliga och älskar att bygga relationer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera hur bra två tecken matchar. Grundregeln är att brandkategori av stjärntecken är den mest luftbelysta, medan vattnet och jorden är de mest harmoniska på grund av deras specifika egenskaper. Naturligtvis räknas andra attribut även utanför de traditionella elementparningarna; här beror det främst på komplementära egenskaper, preferenser och känslomässiga beteenden av de olika tecknen på zodiaken.  
    
  • Fiskar och Stenbock, Skytten och Vattumannen och till och med Jungfru och Jungfru, till exempel, är extremt kompatibla - och ofta är två personer med samma tecken på zodiaken den perfekta matchen.
  •  
  • Kom ihåg vilken stjärntecken du är mest kompatibel med och leta efter dessa killar i din dating.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta reda på vilka stjärntecken som inte går bra tillsammans. Inga två tecken i stjärncirkeln är helt inkompatibla - men det finns varierande grad av kompatibilitet. Den högsta kompatibiliteten uttrycks i den traditionella elementparingen. När två zodiacs av ​​olika element möts, är de mindre benägna att ha nödvändiga attribut som är nödvändiga för en stark och långvarig anslutning.  
    
  • Inkompatibilitet skapas oftast av motstridiga karaktärsdrag, vilket resulterar i relationer med oenigheter och kommunikationssvårigheter.
  •  
  • Det kan hända att en karaktärsegenskap för ett stjärntecken är för mycket för den andra människans känslor - även om de två stjärnteckenen anses vara förenliga i teorin. Mycket av den astrologiska kompatibiliteten måste testas i verkligheten, med symbolerna för det stjärntecken som är involverat som en guide.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Dra nytta av astrologiska resurser på Internet  ,

    
   
 1.             1      Besök en trovärdig webbplats för astrologi. Det finns hundratals webbplatser på internet som handlar om astrologi och på de flesta av dessa sidor hittar du samma grundläggande information. Du kommer att få tillgång till resurser som beskriver zodiakens tecken och deras betydelser, ideala parningar, klassiska texter och mer teoretisk information om de olika konstellationernas växelverkan.  
    
  • Var försiktig med webbplatser som säljer dig något eller om du vill prenumerera. Ägare av dessa webbplatser brukar försöka sälja dig "speciella" produkter, men de kommer bara att innehålla samma information som annars är fritt tillgänglig för allmänheten någon annanstans.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Läs informationen om varje stjärnteckenbrunn. De flesta astrologisidor har detaljerade inledande texter som beskriver de allmänna egenskaperna hos varje stjärntecken. Hitta ditt tecken och stjärnteckenet på din förälskelse och lära dig mer om dina stjärntecken. Tänk på vilka saker i beskrivningen gäller för din förälskelse och vad som inte gör det. Om du läser noggrant beskrivningarna av tecken på zodiaken kan du känna igen tendenser som du inte skulle kunna se utan denna impuls inom dig själv. Kanske kommer du också att bekräftas i vad du redan har tänkt.  
    
  • Det finns verkligen en oändlig mängd information om hur astrologiska förhållanden påverkar en persons personlighet. Undersök i så många källor som möjligt hur du och ditt zodiets tecken svarar på en mängd olika situationer för att få en bättre förståelse för hur förhållandet kan vara mellan dina två.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör ett kompatibilitetstest. Hitta ett lämpligt online-test och fyll i det. De flesta astrologiwebbplatser ger sina astrologi-entusiaster enkla test för kärlekskompatibilitet, där du bara behöver fylla i några bitar av information eller trycka på några knappar innan du direkt visar en perfekt stjärnteckenparing. Ange bara ditt födelsedatum i en av dessa tester för att lära dig ditt eget stjärntecken och se en lista med lovande zodiakpartners.  
    
  • Online-kompatibilitetstestning scorer igenom alla relevanta data du har angett för att ge dig en snabb överblick över vilka stjärntecken som passar bäst för din personlighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förstå styrkor och svagheter i ditt förhållande. Naturligtvis kan en stjärnbild aldrig direkt påverka en persons personlighet, men stjärntecken kan ge användbara ledtrådar om vilka personlighetstyper som passar ihop och vilka som inte gör det. Var särskilt uppmärksam på artiklar och beskrivningar av hur de olika stjärnteckenen hänför sig till varandra, och beakta denna information när du träffar någon med ett annat stjärntecken.  
    
  • Zodiacerna ger dig bara en uppfattning om vad du kan förvänta dig av en person - dock bör ett stjärntecken aldrig avgöra om du försöker gå in i ett romantiskt förhållande med en person eller inte. Låt aldrig din fascination med stjärnzonen direkt påverka dina riktiga relationer.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Kontakta en astrolog  ,

    
   
 1.             1      Gör ett möte med en professionell astrolog. Gör en snabb internetsökning eller kolla din lokala telefonbok för att se om det finns en astrologisk expert som arbetar nära dig. Verkliga astrologer bör ha certifikat som validerar sin kunskap om astrala tolkningar och är därför kvalificerade att ge dig råd om olika stjärntecken, kärlekskompatibilitet och andra problem som: Hälsa och rikedom, att ge.  
    
  • Inte alla professionella astrologer äger eget företag / studio. Vissa erbjuder sina tjänster hemifrån eller utför astrologiska utvärderingar som en del av en holistisk terapi. Du kommer sannolikt att vara mest framgångsrik i din sökning om du söker på webben för en astrologisk auktoritet nära dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ge din astrolog din zodiakinformation. Den astrolog du besöker behöver datum och tid för din födelse, liksom några andra detaljer om dig själv. Förmodligen kommer hela saken att vara en kort och informell konversation, eftersom astrologen vill se till att du är bekväm att prata öppet om dig och dina personliga angelägenheter innan du ger dig råd.        
 4.  
 5.             3      Lyssna noggrant när du förklarar dina stjärnteckens särdrag. Astrologen kommer att kunna ge dig intressanta insikter i din egen personlighet, baserat på de allmänna egenskaperna som människor med din stjärntecken brukar visa. Dessutom kommer astrologen att diskutera optimala zodiacpartners med dig, ge dig tips om dina ekonomiska och affärsmässiga angelägenheter och varna dig om troliga problem i ditt liv. Lyssna noga eftersom alla dessa saker förklaras för dig och tänka på om och hur dessa saker gäller för ditt eget liv.  
    
  • Om du får information om ditt stjärntecken förklarat av en specialist, kanske du märker mycket om dig själv, som du blivit blind för utan några externa förklaringar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skapa en relationsgrafik. En annan tjänst som en professionell astrolog kan erbjuda är att skapa relationsdiagram. Om du känner till ditt eget stjärntecken och din partner eller flock kan astrologen använda den här informationen för att skapa ett upplysande förhållningsdiagram som tar hänsyn till faktorer som astral orientering, hur bra dina två stjärntecken matchar naturligt och en förutsägelse av planetens potential Släpper ut förhållandet. Om du tar hänsyn till astrologens visdom, kommer du definitivt att ha en stor fördel i hjärtat.  
    
  • Diskutera med din astrolog vilka egenskaper du och din potentiella partner har gemensamt och på vilka områden du är annorlunda. Om du förvärvar denna kunskap i förväg, blir det lättare för dig att både tända varandra passioner och du kommer att vara bättre förberedd för att effektivt lösa oväntade konflikter när ditt förhållande fortskrider.
  •  
  • När två stjärntecken är särskilt inkompatibla, kommer en bra astrolog att tillgripa en läsning av månens tecken och orienteringen av Venus och Mars. På det här sättet kommer han att kunna visa hur man, trots de initialt tvivelaktiga prognoserna, ändå lyckas skapa ett fungerande förhållande.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fråga alla frågor som går igenom ditt sinne. En av fördelarna med ett personligt astrologiskt samråd är möjligheten att du kan fråga alla dina brännande frågor och få svar direkt. Tänk på de specifika och oklara frågorna du har om din stjärntecken eller relationer och vad du behöver veta för att hjälpa dig att balansera ditt naturliga temperament. Modern astrologi bör inte vara kryptisk mysticism, utan snarare en typ av djup personlighetsbedömning som utnyttjar de sociala analyserna av de senaste årtiondena.  
    
  • Förutom de allmänna kompatibilitetskriterierna bör du också fråga din astrolog om vilka kriterier du ska använda för att leta efter en partner så att du och din framtida partner kan komplettera varandra perfekt. Även inom de rätta elementparningarna finns det starkare och svagare band.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (16)      
Filosofi populär:
Förstå existensiell filosofi.

Prediking.

Starta en lokal kyrka.

Var en Shaolin munk.

Känner tacksamhet.

Se upp en bibelvers.

Läka med chakras.

Utveckla styrkor.

Led ett bra kristen liv.

Öva buddhismen.

Att korsa sig.

Omvänd efter Bibeln.

Känner tacksamhet.

Gå ut med mormonerna.

Öva glädjefilosofin.

Följ din intuition.

Gör en lei.

Att gå till himlen (kristendomen).

Att be för ett mirakel.

Döpt.

Wudu utför.

ako woman