Home \ hälsa
 

Applicera självhypnos.

 

Självhypnos är ett naturligt förekommande mentalt tillstånd som kan beskrivas som ett förhöjt tillstånd av fokuserad koncentration. Genom det här tillståndet kan du ändra ditt sätt att tänka, bli av med dåliga vanor och få full kontroll över dig själv när du slappnar av och glömmer vardagen. Självhypnos har många likheter med medling och kan leda till ett bättre själv.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered för hypnos  ,

    
   
 1.            1      Sätt på något bekvämt. Det är svårt för dig att komma in i ett djupt, avslappnat tillstånd när du hela tiden tänker på hur mycket midjan på dina jeans kommer att krossa din cirkulation. Så ta det som en ursäkt att sätta på dina mest bekväma joggingbyxor. Du vill att det absolut ingenting distraherar dig. 
    
  • Kontrollera också att temperaturen är OK. Sätt en filt eller en tröja om det blir lite kyligt. Känna sig varmt ibland kan vara mycket avkopplande.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå till ett lugnt rum och gör dig bekväm på en stol, soffa eller säng. Medan vissa kanske föredrar hypnos är du mer benägen att somna än att sitta ner. Oavsett om du sitter eller lägger dig ner, se till att dina ben eller andra delar av din kropp inte korsar varandra. Du kommer att stanna kvar i denna position för ett tag och det skulle annars vara obekväma.       
 4.  
 5.             3      Se till att du inte störs i minst en halvtimme. Ingen självhypnos kan lyckas om den avbryts av ett telefonsamtal, ett husdjur eller ett barn. Stäng av din telefon (och alla larm), lås dörren och isolera dig själv från världen. Den här gången är din egen. 
    
  • Hur mycket tid du spenderar på det är upp till dig. De flesta föredrar att vara i trance i ca 15-20 minuter (vi försöker att undvika detta uttryck för att det är något... negativt). Men du behöver också lite tid att komma in i det tillståndet och komma ut igen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bestäm vilka mål du vill uppnå genom hypnos. Gör du det här för avkoppling? För självförbättring? Som träning för din hjärna? Om du vill uppnå ett större mål (såsom viktminskning, sluta röka, etc.), förbereda en lista med bekräftelser. Självhypnos kan givetvis användas för ren avslappning, men du kan också göra ett antal förbättringar i ditt liv. Många använder dem för att uppnå sina mål, förändra sitt sätt att tänka, eller helt enkelt som en grundläggande positiv bekräftelse eller motivation. Här är några exempel på bekräftelser du kan försöka: 
    
  • Om du vill göra en dålig vana, är något specifikt ofta det mest effektiva. Tänk på något i riktning mot, "Jag väljer att sluta röka. Cigaretter är inte längre attraktiva för mig. "
  •  
  • Om du vill uppnå en positiv inställning, prova något som: "Jag kan fullgöra allt jag gör. Jag har full kontroll och är en värdefull person. "
  •  
  • Om du vill nå ett visst mål, till exempel Att gå ner i vikt, uttrycka den i nuvarande form: "Jag äter bra. Jag förlorar övervikt. Mina kläder känns bättre och jag mår bättre. "  
     
   • Du kommer att recitera dessa uttalanden under hypnos. Naturligtvis är det helt upp till dig om du vill göra det, men många tycker att det är livsbekräftande och effektivt.
   •  
    
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      ange ett hypnotiskt tillstånd  ,

    
   
 1.             1      Stäng dina ögon och arbeta för att befria dig från alla känslor av rädsla, stress och spänning. Om du precis börjat kan det vara svårt att "tänka" inte. Du kan uppleva att tankar kryper i ditt sinne om och om igen. När detta händer, undertryck inte medvetet dessa tankar. Titta på det opartiskt och låt det gå. För mer information om detta steg, läs vår artikel om meditation. 
    
  • Alternativt föredrar vissa att hitta en plats på väggen och fokusera på den. Det här kan vara ett hörn, en fläck eller vad som helst du föredrar. Koncentrera på punkten samtidigt på dina ögonlock. Upprepa att dina ögonlock blir tyngre och tyngre och låta dem stänga när du inte kan hålla dem öppna längre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta in spänningen i din kropp. Börja med tårna och föreställ dig hur spänningen gradvis kommer ut ur kroppen och försvinner. Föreställ dig hur denna känsla gradvis fungerar, kroppsdelar för kroppsdelen, från tårna till toppen, frigör hela kroppen från spänningen. Föreställ dig hur varje del av kroppen blir ljusare och ljusare som spänningen försvinner. 
    
  • Koppla av tårna, sedan dina fötter. Fortsätt med dina kalvar, lår, höfter, mage etc. tills du har avslappnat varje del av din kropp, inklusive ditt ansikte och huvud. Använd visualiseringstekniker för att presentera något som är lugnande för dig. Vatten kan t.ex. vara effektiv, känna vattnet slösar över dina fötter och kalvar, frigör dem från spänning etc.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta långsamma andetag. När du andas ut, föreställ dig spänningen och negativiteten när ett mörkt moln lämnar din kropp. När du andas in, föreställ dig den inkommande luften som en ljus kraft fylld av liv och energi. 
    
  • Vid denna tidpunkt kan du använda visualiseringar som du vill. Tänk på en citron och skär den i huvudet i mitten. Tänk på att saften sprutar ut och sprider på fingrarna. Sätt ett finger i munnen. Vad är din reaktion? Vad känner du, smakar och luktar? Gå sedan till viktigare visualiseringar. Föreställ dig hur dina räkningar bärs bort av vinden. Föreställ dig hur du kör bort kilorna. Gå så detaljerat som möjligt. Tänk alltid med alla fem sinnena.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Värt att du nu är extremt avslappnad. Tänk dig att stå på toppen av en tio stegs trapp som sjunker i vattnet efter det femte steget. Föreställ dig varje detalj i den här scenen, från toppen av trappan till slutet. Säg dig själv att du kommer att komma ner dessa trappor. Räkna varje steg, börja vid tio. Föreställ dig alla nummer i ditt sinne. Tänk dig att varje nummer du räknar är en nivå lägre och en nivå närmare marken. Med varje nummer går du vidare och vidare i djupaste avkoppling. 
    
  • Föreställ dig steget under dina fötter varje steg på vägen. När du når den femte nivån, föreställ dig hur du verkligen känner vattenens uppfriskande svalhet. Berätta för dig själv att du nu går in i en oas av renhet och klarhet. När du kommer ned de senaste fem stegen, försök att föreställa dig att vattnet stiger långsamt upp i kroppen. Du bör nu börja långsamt för att känna lite lust. Ditt hjärta bör börja lösa lätt. Låt dessa känslor, erkänna dem och låt några bekymmer om situationen glida in i vattnet och lösa upp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Känn hur din kropp gör. Vid denna punkt, i botten av vattnet, borde du inte känna något - förutom intrycket av att flyta fritt i vattnet. Du kan till och med få intrycket att du enkelt vänder dig om dig själv. Om du inte känner att du beskrivs, försök igen, långsammare, med viljan att verkligen förstå händelserna. När du når detta tillstånd bör du fortsätta och ta itu med dina problem. Bestäm hur du vill fortsätta härifrån. 
    
  • Börja säga allt du gör före dig. Tala noga med dig själv i nuvarande och framtida form, precis som om du läste den från en sida.
  •  
  • Börja med att introducera tre lådor under vattnet som du måste simma för att öppna dem. När du har hittat rutorna öppnar du dem långsamt, en i taget och berättar för dig vad som händer efter att du öppnat rutorna. Till exempel: "När du öppnar lådan kan jag känna ett glänsande, starkt ljus som omger mig. Det känns som att ljuset blir en del av mig. Det här ljuset är mitt nyfunna självförtroende att jag aldrig kan förlora igen eftersom det nu är en del av mig. "Gå vidare till nästa lådan.
  •  
  • Du bör undvika uttalanden som har en negativ konnotation, till exempel, "Jag vill inte vara trött och irriterad." I stället säger "Jag är lugn och avslappnad". Exempel på positiva uttalanden är: "Jag är stark och smal, "" Jag är framgångsrik och positiv "och, om du har ont, börjar min rygg att känna mig underbar."
  •  
         
 10.  
 11.             6      Upprepa uttalandena så ofta du vill. Tveka inte att vandra i vattnet, föreställa dig hur du tömmer lådor, hitta skatter (i form av självförtroende, pengar etc.) eller helt enkelt förlora all spänning. Hitta områden där vattnet är kallt, varmt eller fullt av liv. Låt fantasin springa vild.       
 12.  
 13.             7      Förbered dig att lämna hypnotiska tillståndet. Känn vattnet grundare och grundare med varje steg tills du når den femte nivån igen. Så snart du lämnar vattnet och går in i det sjätte steget, kan du känna dig alltmer tung eller som om det finns en vikt på bröstet. Vänta bara på steget tills den känslan passerar. Upprepa dina redan nämnda positiva uttalanden. 
    
  • När känslan har gått, klättra upp trappan, föreställ varje steg som ett tal och känna stegen under dina fötter. Uppmuntra dig att klättra uppför trappan hela vägen upp.  
     
   • För rekordet är vattendisponeringen inte 100% huggen i sten. Om du vill tänka på ett annat scenario som passar dig bättre, gör det då! Det fungerar lika bra, om inte bättre, eftersom det fungerar för dig .
   •  
    
  •  
         
 14.  
 15.             8      Efter att ha klättrat trappan hela vägen, ge dig själv några ögonblick innan du öppnar ögonen igen. Du kan till exempel Föreställ dig en dörr till omvärlden som du öppnar. Gör det långsamt och föreställ dig hur ljuset faller genom dörrramen. Detta bör öppna dina ögon naturligt. Om du måste räkna från tio bakåt och berätta själv att du öppnar dina ögon så fort du når noll. 
    
  • Tillåt tid att gå upp. Därefter säga "helt vaken, helt vaken" eller något liknande att vakna. Detta kommer att återställa ditt sinne till ett medvetet tillstånd och återfå dig till verkligheten.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Förbättra din upplevelse  ,

    
   
 1.             1      Jag menar det också. Ingen självhypnos och ingen mantra kommer att stelna i den verkliga världen om du verkligen inte menar det. För att det ska bli effektivt måste du också tro på dig själv och dina handlingar. Och varför inte? Om du verkligen menar det kan det fungera. 
    
  • Om din första gång inte verkar vara effektiv, skriv inte den omedelbart. Vissa saker tar tid att vänja sig och bli bra på dem. Återvänd efter några dagar och upprepa upplevelsen. Du kan bli förvånad.
  •  
  • Öppna ditt sinne. Du måste tro på möjligheten att det kan fungera för att det ska fungera. Eventuella skepsis från din sida hindrar dina framsteg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Testa dig själv fysiskt. Om du vill ha bevis på att du verkligen är i trance, kan du göra några övningar. Allt som kan ses eller känns av din kropp kan fungera. Prova dessa förslag till förrätter: 
    
  • Skjut fingrarna ihop. Håll dem sammanflätade i trance, säg att de är fasta - precis som om de fastnade ihop. Försök att dra åt dem. Om du inte kan göra det... bevis!
  •  
  • Föreställ dig att en av dina armar blir tyngre och tyngre. Du behöver inte välja ett medvetet, det tar över din hjärna för dig. Föreställ dig en bok som ligger på din arm. Försök sedan ta upp det. Kan du göra det?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Föreställ dig situationer. Oavsett dina mål - mer självförtroende, viktminskning, positivt tänkande, vad som än - föreställ dig en situation där du reagerar, agerar eller handlar som du vill. Om du till exempel skulle vilja bli tunnare, föreställ dig hur du slipper löst i en skinnig jeans, posera framför spegeln och på grund av din vackra kropp har ett stort leende på hans ansikte. Endorphinrausch ensam är redan värt det. 
    
  • Vissa använder hypnos för att övervinna vissa svårigheter, såsom deras skamhet. Du behöver inte ta itu med din skönhet direkt, något som är kopplat till det är ganska tillräckligt. Tänk dig hur du går runt om i världen med huvudet högt, le, och gör ögonkontakt med andra människor. Detta kan vara det första steget i att få ut mer av dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd yttre inflytande för att hjälpa dig. Med andra ord använder vissa människor musik för att lättare skriva in ett hypnotisk tillstånd. Det finns en hel massa hypnotiska inspelningar på internet skapade för detta ändamål ensam. Om ett visst landskap - vatten, regnskog mm - skulle hjälpa dig, är det bara några klick bort. 
    
  • En väckarklocka kan också vara till hjälp. Vissa tycker att det är svårt att komma ur trance på egen hand, och de förlorar snabbt tidens känsla. Om du inte vill spendera oavsiktliga timmar under hypnos kan du använda en väckarklocka. Se bara till att du får en trevlig ton från hypnosen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd hypnos för att förbättra dig själv. Hitta ett personligt mål som du vill uppnå och fokusera på det i ditt avslappnade läge. Tänk på den person du vill vara och vara den personen. Hypnos är bra för djup meditation, men det är ännu bättre när det tjänar en djupare, mer meningsfull syftet. Många har intrycket att de framträder mer positivt och med en medvetenhet om syfte från hypnos. Använd denna möjlighet! 
    
  • Det finns ingen felaktig inställning. Oavsett om du vill bli av med dåliga vanor, fokusera på ditt arbete eller bara ändra på tanken kan hypnos hjälpa till. Att bli av med stressorer i ditt liv är en integrerad del av att bli den person du vill vara - och hypnos kan hjälpa till. Och ju mer du försöker desto bättre och mer naturligt kommer det att känna.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                  
Hälsa populär:
Sluta älska ett anime tecken.

Sova med ögonmask.

Ta sig av med hemorrojder snabbt.

Gör en saltskrubba dig själv.

Emotionellt numb dig.

Minska kolesterol utan medicinering.

Behandla täppt öron.

Återhämta sig från en kollapsad lunga.

Övervinna en missbruk.

Justera ett protesskydd.

Förhindra svampinfektioner.

Behandla hårbottenstenen.

Gör en hemlagad öronrengöring.

Lev ditt bästa möjliga liv.

Skapa ett drop diagram.

Återupplivning hos barn.

Undvik depression som följd av kronisk sjukdom.

Skydda dig mot effekterna av luftföroreningar.

Behandla muskelspasmer.

Behandla en trasig liten tån.

Behandling av blåsor.

ako woman