Home \ index
 

Gör en ring från ett silvermynt.

 

Med ett silvermynt, några verktyg och lite tid kan du lämna smyckenaffären till vänster och göra en enkel ring hemma.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Få ett silvermynt. Om du har en U.S. Du måste välja en från 1964 eller tidigare. (De nyare mynten är inte gjorda av silver och kommer inte att se lika bra som ett silvermynt, men å andra sidan är de lättare att arbeta med, men innehållet i koppar och andra metaller kommer att smita av på fingret när de oxideras när de bärs). Du kan köpa ett mynt från en mynthandlare för ca 2,50 €. En kvart dollar är tillräckligt för en ring i kvinnors storlek (eller för en gentleman med över genomsnittliga smala fingrar). Halva dollarmynt är rätt storlek för en vacker herrring.       
 2.  
 3.                  2      Knacka myntet till en mindre diameter medan du kan expandera kanterna. Håll myntet vid kanten mellan tummen och pekfingret och peka på en hård yta med en hammare eller en stor sked (någon jämn yta hårdare än silver, som en stålplåt).  
    
  •   Efter 10 till 15 minuters arbete att knacka och vrida myntet på kanten, borde bandet ha försvunnit och kanten av myntet breddades. Skynda inte i den här processen, och slå inte för hårt, annars kan myntet varta, vilket syns senare.
  •  
  • Fortsätt tills myntets omkrets reduceras till den storlek ringen borde ha (i det här fallet något mindre än en nickel). Det tar flera timmar.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Sätt myntet i en vinge så att du inte behöver hålla myntet längre eftersom det kan bli väldigt varmt. Borra ett hål och låt myntet hänga på borrhäftet. Med din borr med hastighetsjusterbarhet och myntet på det som vrids samman, ger du en liten spark (kanske 100 varv / min) och sand med 200-korn sandpapper de grovaste stötar som uppstått under bearbetning från.        
 6.  
 7.                  4      Efter 200-slip sandpapper, använd fina grits som 400/500 och sedan 1000/1200. (Obs! Den bildade ringen är varvad, vilket beror på att den har överarbetats i de föregående stegen, ta din tid och din ring hotar inte att bryta i två)        
 8.  
 9.                  5      Förläng hålet i mitten med en borr eller en handfil. Om det är tillräckligt långt för att du ska kunna arbeta med ett Dremel Sandpaper Sanding Block, använd en eller flera för att träna resten av ringen och släta inuti.        
 10.  
 11.                  6      Kläm på myntet igen på en stor borr med en trasa för att skydda insidan. Vrid ringen långsamt, den här gången med en polska på en ren trasa. Efter att ha arbetat ringen i en minut eller två så har den en fin glans och är redo att bära och visa.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Förbered en kryddig sås.

Flytta ett litet barn utan en tantrum.

Gör en tutu.

Flytta ett litet barn utan en tantrum.

Förbättra smaken av öl.

Beställ en telefonbok.

Skrämma dig själv.

Hantera ett anständigt barn.

Förvara maten ordentligt.

Att vara farfar.

Få din man att lyssna på dig.

Utveckla en bra sångröst.

Ångra din bror.

Komma in i politiken.

En djurhud solar.

Gör amniotiska sackburst.

Organisera en trevlig födelsedagsfest.

Se vid andra graviditeten om du är i arbete.

Sminkögon.

Hantera en fängelsestraff.

Se till att din svärmor flyttar ut.

ako woman