Home \ index
 

Lossa knutar från skosnören eller strängen.

 

Knappar håller skorna på fötterna, våra klädstreck, så att vi kan segla våra båtar. I grund och botten är knutar stora. Men när en knut går fel kan avtöjning vara en smärtsam och frustrerande uppgift - speciellt i skosnören eller tunn tyg. Ju tunnare sladden, desto hårdare kan det vara att hämta knuten när den är åtdragen. Dock kan nästan alla noder patchas upp med tålamod och uppfinningsrikedom.

              

Förfarande .

    

    1      Den enkla fingermetoden  ,

    
   
 1.            1      Försök förstå knuten! Att vara utbildad i knutteori kan vara svårt, men att öppna en knut är mycket lättare om du vet vilka loopar och kopplingar som håller den ihop. Studera det en stund och försök bestämma vilken riktning varje slinga ska tas för att lossa knuten!        
 2.  
 3.                  2      Ge lite luft till din linje utanför knuten! Du kan inte lossa knuten när ändarna är spända utanför den.        
 4.  
 5.                  3      Ta med fingertopparna ordentligt i två knutar, en med varje hand! Beroende på hur tunn din sträng är, är det kanske inte möjligt. Och om du måste använda dina naglar!        
 6.  
 7.                  4      Arbeta försiktigt de två strängarna tills du känner dig avslappnad! För att lossa en knut måste du skapa utrymme. Beroende på hur du håller knuten kan det innebära att du trycker snarare än att dra. Var försiktig men fast - Att dra för hårt i fel riktning kan dra åt knuten ytterligare. Gå över till ett annat par slingor tills knuten kommer lös! Fortsätt att arbeta knuten från olika vinklar och prova olika kombinationer tills du får en eller två avslappnade fläckar!        
 8.  
 9.                  5      Håll fast på de lösa fläckarna och dra på knuten! Bara se till att du inte slår in knuten! Dra ena änden av strängen tillbaka genom de öppna öglorna för att lossa knuten! När knuten lossnar i en serie överlappande slingor är det säkraste sättet att knyta in en gång för alla att spåra ena änden tillbaka genom slingorna tills det inte finns någon överlappning.                  
 10.  
             

    2      Rotations- och glidmetoden  ,

    
   
 1.                  1      Vänd ett löst slutet av strängen så tätt som möjligt! Du behöver den så tätt att strängen blir kompakt och mindre smidig.        
 2.  
 3.                  2      Skjut den svängda änden ordentligt i knuten! Tanken är att den vridna linjen är dubbel och tillräckligt svår för att övervinna knutens spänning och skapa lite lek.        
 4.  
 5.                  3      Använd det räckvidd som läggs till för att dra knuten ifrån varandra! När du väl har spelat in i knuten, borde du kunna dra ut det normalt.        
 6.  
             

    3      Spoon-tap-metoden  ,

    
   
 1.                  1      Hitta en fri, platt yta! sätt knuten på ytan!        
 2.  
 3.                  2      Knacka med ett fast men ljust föremål på knuten! En träsked är idealisk. Vrid knuten om och om igen och fortsätt att knacka tills den släpper ut!        
 4.  
 5.                  3      När det är ett litet mellanrum, sätt in spetsen av pincett eller nagelsax i det lilla hålet! Lossa upp knuten långsamt! Han borde nu glida på.        
 6.  
             

    4      Korkskruvsmetoden  ,

    
   
 1.             1      Få en vanlig korkskruv! Du kan också använda något annat smalt metallobjekt, till exempel en nål för mindre knutar. Var försiktig så att du inte stötar din ledning och skadar den!       
 2.  
 3.                  2      Leda korkskruvens spets mellan knutens knutar! Du kan göra detta var som helst i noden.        
 4.  
 5.                  3      Rattle och vrid korkskruven i knuten! Förhoppningsvis kommer detta att ge dig lite utrymme!        
 6.  
 7.                  4      Dra ut korkskruven för att lossa knuten och binda upp den normalt!        
 8.  
             

Tips .

             
Index populär:
Bli smed av hans lycka.

Få ditt liv tillbaka i ordning.

Bestäm om partnern är otrogen mot dig.

Bestäm de fertila dagarna.

Gingerbread man bakar kakor.

Behandla blötsutslag.

Avbryt medlemskap i viktvaktare.

Låsa upp verktyg.

Främja ditt barns grovmotoriska färdigheter.

Förstå varför länder använder mjuklagstiftning.

Unwrap en babys blöja omslag.

Hur ser en stor Halloween fest ut.

Metoder för att höja din baby att mata.

Uppmuntra din fru att gå tillbaka till jobbet.

Rör inte längre med dina syskon.

Var en bra svärmor.

Uppmuntra ett barn att lära sig.

Hitta klockan utan klocka.

Skapa ett nyckelpiga hus.

Lägg till mods till Minecraft.

Välj eller mot abort.

ako woman