Home \ index
 

Behandla ordentligt med sin flickväns föräldrar.

 

Det kan vara mycket svårt att veta hur man beter sig korrekt i närvaro av din flickväns föräldrar, särskilt om du träffar dem första eller andra gången. Det viktigaste är att vara respektfull och engagerade och att klargöra hur mycket du älskar din dotter. Det är trots allt det viktigaste för dem, inte hur du ser eller hur mycket pengar du gör. Men ingen har skadats genom att titta elegant och vänlig. Håll bara PDA till ett minimum och du är väl på väg att bli medlem av din flickväns föräldrar.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gör ett bra intryck  ,

    
   
 1.            1      Gör dina läxor. Innan du träffar din flickväns föräldrar bör du lära dig lite om dem. Och om du redan har träffat henne kommer det inte att skadas för att lära dig lite mer om henne innan du ser henne igen. Fråga din flickvän några grundläggande saker, till exempel där de tjänar sitt bröd, var de kommer ifrån, vad deras hobbyer är eller andra saker som kan hjälpa dig att ansluta till dem. Också, något som ett favoritlag tillsammans eller det faktum att du och din flickväns mamma gör samma arbete kan hjälpa dig att få en konversation eller bygga upp en anslutning.  
    
  • Om du upptäcker att du har något gemensamt med dina föräldrar, bör du inte nämna det vid det andra mötet. Väntar på en paus under samtalet för att säga något som "Jag hörde att du också är en stor fan av Cubs, Herr Smith."
  •  
  • Var öppen för din flickvän istället för att försöka få informationen ut ur henne. Berätta för henne att du vill veta några saker om sina föräldrar för att hitta en gemensam grund.
  •  
  • Du kan också fråga henne vad hennes föräldrar är som om du inte har träffat henne än. Om du på förhand vet att hennes pappa är sarkastisk och hennes mamma är mycket pratsam, kan du förbereda dig ännu bättre för mötet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ge handen som en man. Det här är inte dags att vara en wimp eller en svag! Som du introduceras bör du hälsa din pappa med ett fast handslag, hålla ögonkontakt, leende och få dig att känna dig hedrad att träffa dem. Kom ihåg att dessa människor är ansvariga för att ha tjejen du älskar - de förtjänar din respekt och beundran.        
 4.  
 5.             3      Klä väl. Se till att du har något presentabelt när du presenteras för dem. Om dina kläder är för vardagliga, kommer de att tro att du inte (A) verkligen ser ut att göra dig elegant (inte ett bra första intryck) eller (B) att du är dum och förstår inte varför du bör bry dig (även en dålig intryck). Du borde ha något trevligt och lämpligt för situationen. Om du bara kommer för en grill, är ett par bra jeans och en polotröja bra, men om du äter, borde du lägga på ett par förnuftiga byxor och en knappt-skjorta.  
    
  • Också var försiktig med att fixa dig själv. Dusch, rakning och kam.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få dem en riktig gåva. När du besöker dem för första gången borde du ta med blommor eller något annat för att visa att du försöker. Du kan också ta med en god flaska vin, om du vet att dina föräldrar dricker. Fråga din flickvän vad hon vill. Och även om du har träffat dem tidigare och de pratar med dig är det inte så artigt att dyka upp med tomma händer. Att ge en gåva, oavsett hur enkelt det är, visar att du är hänsynsfull.        
 8.  
 9.             5      Håll ett positivt kroppsspråk. Dessutom bör din hållning vara tillgänglig och engagerade. Stå eller stå rakt, håll ögonkontakt, undvik krökt sittande där och använd dina armar för att gestikulera eller hålla dem vid sidan istället för att korsa dem. Du bör inte fidget eller på annat sätt vara uttråkad eller nervös. Vid bordet bör du undertrycka lusten att koka i din mat. Att veta att ditt beteende kan säga så mycket som dina ord, så om du blandar dina fötter och fortfarande försöker se intresserade när din mamma talar om hennes PTA-möten, kommer hon att inse att du är ganska uttråkad.  
    
  • Håll en öppen kroppshållning genom att vända kroppen mot sina föräldrar och inte borta från dem. Detta visar att du ser fram emot att prata med dem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Erbjuder din hjälp. När du träffar dina föräldrar hemma borde du erbjuda din hjälp så ofta du kan. Kanske kan du hjälpa henne skrämmande far ha en grill. Kanske kan du hjälpa hennes mamma att rensa upp efter en lång trevlig måltid. Eller kanske du kan hjälpa någon annanstans i huset att visa att du försöker och gör dig användbar. Mest troliga kommer deras föräldrar att säga att de inte behöver hjälp, men du står som en gentleman bara för att du frågade.  
    
  • Försök att tolka sin ton om de vägrar din hjälp. Du kommer att märka om de verkligen betyder det eller om de förväntar dig din hjälp.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Hur man behandlar din flickvän väl  ,

    
   
 1.             1      Behandla din dotter med respekt. Detta är det viktigaste att vinna för dig. Alla föräldrar, även de som är fientliga mot vännen, vill att deras dotter ska hitta en partner som respekterar henne och behandlar henne ordentligt. Visa dem att du är exakt den personen! Uppmuntra hennes dotter att prata, berätta för henne hur perfekt hon är eller hur många bra egenskaper hon har och inte förnya henne eller prata henne. Var en gentleman och behandla henne som en kvinna.  
    
  • Även om du ensam retar varandra, minska den till ett minimum i närvaro av dina föräldrar tills de verkligen förstår din dynamik. Annars kanske du tror att du inte respekterar din dotter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Minska offentliga uttryck av kärlek till ett minimum. Det finns andra sätt att visa dina föräldrar hur mycket du gillar sin dotter, utan att behöva leka med henne eller lura henne. Om du verkligen vill visa hur mycket du älskar henne, bör du respektera henne, kanske genom att hålla handen eller visa lite kärlek, men du bör definitivt inte överdriva det. Fäder gillar inte det när andra män berör sina döttrar, så kom ihåg det när du träffar din flickväns föräldrar nästa gång.  
    
  • Även om du inte vill bli kall och avlägsen mot henne, visar den respekt för sina föräldrar när du begränsar dina kärleksuttryck.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Berätta hur mycket du gillar din dotter. I slutändan är det viktigast för hennes föräldrar. Det skulle inte intressera dig om du är miljardär eller Ryan Gosling om du befinner dig själv eller inte övertygande till din dotter. Även om du inte behöver lova henne till himlen eller tvinga henne att göra något som inte är där, borde du klargöra hur speciell hennes dotter är genom att subtilt komplimera henne och visa sin kärlek och prata om hennes perfektion eller om saker du gillar att göra tillsammans. Visa dem att du är seriös om sin dotter och vet hur speciell hon är.  
    
  • Det faktum att du är angelägen om att vara snäll mot dina föräldrar visar också hur mycket hon menar för dig. Om du agerar som om du inte är intresserad av vad de tycker om dig, då tror du att din dotter inte intresserar dig heller.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kom inte över som en latben. Föräldrar vill inte heller att deras dotter ska sluta med en kille som inte har några ambitioner eller inte gör tillräckligt med ansträngning. Du behöver inte ha en magisterexamen i företagsekonomi, men du bör inte nämna för mycket hur mycket du hatar skolan eller jobbet eller att du tycker att systemet är meningslöst. Självklart kan du ha dessa tankar, men behåll dem i närvaro av din flickväns föräldrar till dig - i alla fall vet du att de verkligen gillar dig. Du borde tro att du kommer att bidra till någonting och att du och din dotter blir ett bra lag.  
    
  • Medan det är gammaldags att säga att deras föräldrar vill att du ska ta hand om dem, är det bara rättvist att de förväntar dig att åtminstone ta hand om dig själv. Om du pratar om att du skar på dina föräldrar, får dåliga betyg eller hur lyckliga du är med dina vänner, kommer du inte vinna dem över.
  •  Hej, om skolan eller jobbet verkligen inte är din sak, bör du prata om något som är viktigt för dig, t.ex. Spela gitarr eller samla frimärken. Försök visa att du är intresserad av någonting.  
         
 8.  
             

  Del 3      Ha en trevlig konversation  ,

    
   
 1.             1      Var förlovad. Det viktigaste är att verka som om du verkligen var intresserad av att prata med dina föräldrar, även när det gäller skattefrågor eller plantering av blomkål. Fråga många frågor, snygg och snyggt och betala dina föräldrar full uppmärksamhet. Om du försöker skoja ska du reagera på det och få det att du verkligen är glad att vara här och intresserad av vad du säger. Det kommer att göra en stor skillnad och visa dem att du är en riktigt trevlig kille.  
    
  • Om de ställer en fråga, svara inte med bara ja eller nej eller två ord. Ta dig tid att visa att du försöker.
  •  
  • Även om din väns föräldrar frågar dig en ja eller ingen fråga, ge dem ett mer detaljerat svar. När hennes pappa säger "Jag hör att du studerar historia", säg inte bara "ja". I stället säger, "Jag är en ess i historien, mitt fokus är på amerikanska studier, jag har alltid varit något av en historiker..."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ge dem din odelade uppmärksamhet. Det viktiga är att ställa in din telefon åt sidan. Allvarligt. Sluta skriva till dina vänner om framtida planer, sluta kontrollera ditt lags resultat på EPSN och sluta kontrollera dina e-postar oavsiktligt, oavsett hur förförisk. Stäng av det vid behov. Det sista du vill är att irritera dina föräldrar genom att bete sig som om du är för cool för skolan, tittar på din telefon var femte sekund. Om du sitter i restaurangen och spelet körs i bakgrunden, förlåt jag min vän, men du kommer noga att sakna den.        
 4.  
 5.             3      Var så mogen som möjligt. Det betyder inte att du borde vara alltför formell när du bara är 16, men du borde försöka visa att du är på väg att bli en mogen, vuxen ung man. Var artig, beter sig ordentligt, använd inte vulgärt språk och vara tacksam och vänlig under konversationen. Du kan visa hur moget du är genom att prata om dina framtida planer, berätta med respekt från din familj, klaga och undvika klagomål och gör inga kommentarer som gör att du verkar okunnig.  
    
  • Tänk på att deras föräldrar, oavsett hur gammal du är, vill att de ska gå ut med en man, inte en pojke. De vill att hon ska vara med någon som har ett bra inflytande på henne och hjälper henne att utvecklas.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Visa bra sätt. Det är också mycket viktigt att visa dina föräldrar att du vet hur man ska bete sig. Du behöver inte överdriva och agera som den brittiska adeln, men se till att du säger "tack" när det är lämpligt att fråga människor vid bordet om de kan skicka maten över istället för över bordet ta tag i stolen för din flickvän (såvida hon och hennes föräldrar är lite mer avancerade på det) och inte stör andra som pratar.  
    
  • Det är också artigt att veta hur du adresserar dina föräldrar. Den här delen är lätt. Bara prata med dem som de föreställer dig. Om hennes pappa säger: "Ring mig Jim", var inte rädd för att kalla honom det; Men när han introducerar sig som "Herr Smith", bör du ta upp honom så här tills han ber dig att namnge honom annorlunda.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Undvik kontroversiella ämnen. Det sista du vill göra är att få en debatt om den politiska situationen i Ukraina eller om den katolska kyrkan med din flickväns föräldrar under måltiden, vilket borde vara trevligt. Om du vet att du har olika politiska åsikter eller bara vill vara artig, bör du inte ens ta itu med kontroversiella problem. Du kommer inte imponera på någon med det och bara skapa en pinsam och obekväm situation.  
    
  • Om du märker att konversationen blir obehaglig eftersom dina föräldrar inte håller med dig, bör du försiktigt ändra ämnet. Du kan säga något som: "Jag kan inte gå till kyrkan på söndagar, men jag gillar att titta på baseball senare på dagen. Herr Jones, jag hörde att du är ett stort fan av jättarna? "
  •  
  • Om du känner din flickväns föräldrar lite bättre kan du diskutera dessa problem med dem. I början är det bättre att hålla sig till säkrare ämnen, även om de är lite tråkiga.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör uppriktiga komplimanger. Du kan också imponera på din flickväns föräldrar och uppträda i deras närvaro genom att komplimangera dem på något sätt eller annat. Detta borde inte tvingas, det gör inte alltför ofta, men komplimanger på rätt ställen visar att du uppskattar sitt företag och att deras dotter betyder något för dig. Även om komplimangen verkar lite dum, kommer de att uppskatta dina insatser. Här är några saker du kan komplimera på:  
    
  • En målning, souvenir eller möbel i deras hus
  •  
  • Maten (om de kokade den)
  •  
  • Moderns örhängen
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var ärlig. Föräldrar älskar ärlighet oberoende av situationen, de kommer att må bättre om att deras dotter är med dig, så svara alltid deras frågor ärligt. Dessutom har deras föräldrar mycket mer erfarenhet än dig - de vet om du är ärlig eller inte, oavsett hur bra du tror att du är. Det betyder inte att du måste vara ärlig på alla sätt, t.ex. när det gäller hur du gillar att röka gräs, men du borde inte ljuga om viktiga frågor, t.ex. när det gäller din utbildning eller dina framtida planer.        
 14.  
 15.             8      Beamförtroende. Berätta för dig själv att du är en bra kille som verkligen bryr sig om sin dotters dotter. Känn dig trygg och vara självsäker utan att du är uppenbar. Det är inte tillräckligt att låtsas att du är självsäker - du måste känna det, annars kommer det inte att komma över som du kanske hoppats. Om du vill att din flickväns föräldrar verkligen litar på dig, måste du ha tro på dig själv.        
 16.  
 17.             9      Tala direkt och öppet. När du träffar dina föräldrar för första gången, var noga med att hålla ögonkontakt när du pratar. Titta inte bort, do not mumble och do not digress. Visst säkert i vad du säger och visa att du har övertygelser och tror på dig själv. Försök att undvika "Ehm" eller vänd dig till din vän när du saknar ord. Det är O.K. Ta en minut för att formulera din mening.        
 18.  
 19.             10      Var inte nervös. Oavsett hur nervös du är, håll huvudet uppe. Fidget inte, titta inte runt i rummet och ge inte dig själv för mycket tid att svara. Ta bara ett djupt andetag och berätta för dina föräldrar vad du än behöver berätta. Det är O.K. Att vara nervös bör du dock minimera för att visa dem det. När de inser hur nervös du är, kommer de att tro att du inte har tillräckligt med självförtroende och är oförberedda. Fortsätt säga att om din flickvän gillar dig, kommer hennes föräldrar att tycka om dig också.  
    
  • Var inte nervös för att du kan se nervös ut! Det gör bara saker värre.
  •  
  • Du borde veta att om du ser lite nervös ut är det inte en tragedi i slutet. Din flickväns föräldrar var tvungna att gå igenom besväret att lära känna varandras föräldrar, de kommer att förstå dig.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Glöm inte att vara dig själv. Fakka inte din personlighet bara för att vinna den för dig. Du borde inte behöva byta för någon bara för att imponera på dem. Kom ihåg att din flickvän vill vara med dig, och föräldrar märker när killar beter sig artificiellt. Det finns en skillnad i att visa dem din vuxna och ansvariga sida eller låtsas att du är en helt annan person. Om du vill spendera mer tid med din dotter, kommer du inte att kunna hålla fasaden för alltid.        
 22.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Index populär:
Frågan om förekomsten av jultomten.

Gör en man speciell.

Håll ditt gamla telefonnummer.

Hämnas på syskon.

Sväng från marken till ett upprätt läge.

Eliminera statisk elektricitet.

Fira en barns födelse.

Stöd efter dina naglar efter akrylnaglar.

Gör ett möte på anställningskontoret.

Skriv ett företagsuppdrag.

Uppmuntra en ung att söka jobb.

Gör sushi.

Gå med i US Green Card lotteriet.

Ansök om visum för vårdnadshavare.

Analysera en dikt.

Lär ett barn med funktionshinder att potty.

Få älvor i glaset.

Avvisa ett äktenskapsförslag.

Gör stekta lökblommor.

Bestäm om partnern är otrogen mot dig.

Hjälp en person som diagnostiserats med cancer.

ako woman