Home \ konst
 

Gör ett pengar regn rätt.

 

Ett pengar på pengar är inte så enkelt som det kan tyckas. Du tar en stapel med räkningar och kastar räkningarna en efter en med fingrarna efter varandra och på folket runt dig. Mestadels gör servitören i ett spelbibliotek när dansare, säkerhet och andra kändisgäster står runt. För denna effekt är speciellt 5 Euro sedlar, dessa flyger sedan i luften och det fungerar som ett regn av pengar. Oavsett varför du vill lära dig detta trick - nu är den perfekta tiden.

              

Förfarande .

    

    1      Traditionella pengarregn  ,

    
   
 1.            1      Du behöver pengar först. Om du vill göra en dusch, får du inte automatiskt betalt. Så du behöver hitta ett jobb, hjälpa din granne och tjäna pengar vart du än kan. Gå sedan till banken och be om räkningar. Ju fler räkningar du har desto bättre är det. 5 Euro sedlar är därför bäst lämpade.  
    
  • När du samlar in pengar från banken, se till att räkningarna inte håller sig ihop. Om räkningarna har skrivits om igen kan det vara att pengarna stämmer ihop. Om så är fallet, be om äldre räkningar. Om bankiren frågar konstiga frågor kan du berätta sanningen för honom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nu, som högerhänt person, tar du högen pengar i vänster hand och vice versa. Du borde ha ett grepp på stacken så att ingen kan ta pengarna bort från dig.  
    
  • Ta bara så mycket pengar som du kan hålla. Om du har för mycket, kommer tricket inte se bra ut och du kan lättare stjäla dina pengar. Håll resten av pengarna nära dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Placera nu tummen på den högsta räkningen och tryck en räkning efter den andra framåt. Denna rörelse är känd från blackjack.  
    
  • Nu vänder du dig och försöker få pengarna ut så fort som möjligt. Låt pengarna regna runt dig!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Om du gör det, får du inte känna dig osäker. Allt måste se ut som om du gör det varje dag. Radiance är allting. Din publik är inte ens värt ditt utseende.  
    
  • Om du vill höra tips, läs några wikiHow artiklar om ämnet. Du behöver ett isigt uttryck, men samtidigt välkomnar alla gäster.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Kreativ metod  ,

    
   
 1.             1      Med en stor fläkt får du en ännu bättre "flygande effekt". Placera fläkten i ett stort rum med tillräckligt ledigt utrymme och stå framför fläkten. Bara när du står framför den kan du ta den. Så dina räkningar kommer bara att snurra genom luften!        
 2.  
 3.             2      Låt pengarna regna över andra människor! Naturligtvis kan du leka med det hemma ensam, men du kan röra upp en fest eller ett datum att dricka kaffe! Oavsett när och var är det alltid en bra gag.  
    
  • Men varna människor. Om du bara hoppa upp och kasta pengar runt dig, ser du definitivt ut som en proletär. Kanske vill folk kasta pengarna med dig? Fråga henne i förväg och varna henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt regnet komma ur en helikopter! Om så, eller hur? Om du inte har en helikopter till hands kan du kasta pengar på en hög punkt, t.ex. Eiffeltornet.  
    
  • Förmodligen får du inte pengarna tillbaka efter en sådan åtgärd.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du kan också se den som en fondraiser. Vem har något av detta när du slänger dina pengar hem? Bara gå till nästa kaffe och låt det regna pengar. Du behöver inte nödvändigtvis gå till Starbucks. Kanske är människorna på Röda Korset ännu mer glada över det?  
    
  • Då blir andra människors reaktion intressant. Självklart kommer de att tänka på allt en rolig åtgärd först, men vad om de får reda på det är alla riktiga pengar?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tänk noga innan, om du vill ha pengarna tillbaka eller inte. Om du kastar dina pengar i nästa Burger King, kommer du förmodligen aldrig att se den igen. Om du vill behålla det kanske du vill stanna i badkaret hemma eller åtminstone i din trädgård.  
    
  • Om du planerar ett pengar pengar, borde du inte trumpet om det. Det räcker om det är en överraskning. Dessutom måste du rensa dina räkningar tillbaka så att du kan använda dem nästa gång.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                     
Konst populär:
Spelar strömkord på gitarr.

Gör en sjöjungfrudräkt själv.

Träna din röst.

Var en skådespelare.

Blåsning av en bubbelgummibubbla.

Värm upp din röst innan du sjunger.

Organisera en händelse.

Läs manga.

Köp en bra akustisk gitarr.

Gör ett falskt ärr.

Köp ett videokort.

Rengör och behåll en flöjt.

Gör din egen TV show.

Spela didgeridoo.

Behave som en anime eller manga karaktär.

Låt stenar hoppa över vattnet.

Köp ett piano.

Freestyle rap.

Överbrygga en förstärkare.

Beräkna BPM (slag per minut) av en låt.

Erkänn sjungande talang.

ako woman