Home \ konst
 

Bli en sångare.

 

Drömmer du om att bli en rik och berömd chart-toppare? Kom ihåg limousiner, skrikande fans och konserter? Men det är inte allt glamour och ära. Att bli en sångare är hårt arbete. Att kunna sjunga är inte den enda hindren här. Det tar ambition och lycka. Med denna steg-för-steg guide kan du få dina drömmar att bli sanna och du kommer verkligen att höras.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Lär dig att sjunga. Detta är grunden till hennes sångkarriär. Medan vissa sångare gör en karriär, trots att de inte är riktigt bra sångare, är de som verkligen mästar sina hantverk och jobbar kontinuerligt uppskattade av publiken.       
 2.  
 3.             2      Studera de sångare du beundrar. Hur sjunger de och hur blev de professionella sångare? Vilka människor hanterar de? Vad är hennes stil? Men kopiera inte dina förebilder helt eftersom en sångare måste vara unik.        
 4.  
 5.             3      Få råd från familj och vänner.        
 6.  
 7.             4      Öva och ge aldrig upp. Drömmar kan bli sanna!        
 8.  
 9.             5      Ta sånglektioner. En sånglärare kan verkligen förbättra sin röst, och om du övning märker du betydande förändringar av din röst om några veckor. Vokalträning är viktigt för styrkan och framför allt kvaliteten på din röst. Så det är också möjligt att du förstör din röst om du inte sjunger ordentligt. Om du inte har råd med sånglektioner bör du träna hemma med hjälp av program som "Singing Success" eller "Sing for the Stars", eftersom de åtminstone kan lära dig de tekniska grunderna. Ta reda på vad din tonhöjd är och träna med den. Dessutom borde du åtminstone veta grunderna för att spela ett instrument. Speciellt för att spela gitarr eller piano. Även om du inte kan spela bra, borde du åtminstone ha en grundläggande förståelse av anteckningar och melodi. Denna kunskap hjälper dig också att bättre utvärdera dina egna färdigheter som sångare. Dessutom kommer du att få kunskap om medföljande musik.        
 10.  
 11.             6      Vänd dig till att fungera som artist. Övervinna din fasskräck, om det är tillgängligt. Få praktisk erfarenhet genom att sjunga framför människor varhelst och när det är möjligt. Ett tillfälle är karaoke - barer, fester, talangshower, i skolan etc. Ta kontakt med din publik. I de flesta städer finns också talangshower och sångkonkurrenser. Börja att öva så många låtar som möjligt. Fråga en expert vilken typ av låt passar dig bäst. Dra nytta av varje tillfälle som kommer att bli ditt sätt att utföra offentligt. Eller gör vokalövningar med hjälp av webbplatser, böcker etc. eller gör din egen.        
 12.  
 13.             7      Utveckla din egen stil. Experimentera med olika tekniker och olika musikstilar och ta reda på vad som passar dig för att få ut det mesta av dig själv. Framför allt vill de att din röst ska erkännas.        
 14.  
 15.             8      Oavsett hur bra du sjunger kommer du aldrig att bli en framgångsrik sångare om du inte inser hur man får folk att betala för din musik. Som en konsekvens måste du gå med i ett band, sjunga i ditt favoritkafé eller på Broadway eller spela in kommersiella jinglar. Eftersom ditt förklarade mål är att leva av sång. Ran! Du kan undersöka lokala band genom att besöka de lokala klubbarna. Om bandet inte har en sångare kan du erbjuda dig själv som sådan. Om du är intresserad, vill du höra en eller flera låtar från dig.        
 16.  
 17.             9      Ta ditt mod och gå till en lokal karaokebar. Välj en sång som passar dig och utmanar, övar, övar, övar! Om du tycker att du passar, sjung ditt hjärta ut ur bröstet.        
 18.  
 19.             10      Bli känd! Starta din karriär genom att använda Youtube och skapa rubriker. Öppna konton på Twitter, MySpace och Facebook för att marknadsföra dina låtar. Sist men inte minst behöver du en fanbas för att sälja ditt album.        
 20.  
 21.             11      Skriv dina egna låtar! Eftersom låtar är relativt relativt dyra är de inte det bästa alternativet för en ny sångare. Men lägg dig inte ner och skriv någonting. När något i din har flyttat, humar du några humöriga ord till en original melodi. Ta din gitarr, piano eller annat instrument och börja spela och skriva!        
 22.  
 23.             12      Var noga med att gå till en inspelningsstudio och skapa en demo-CD innan du blir involverad i en större produktion. Om någon hittar dig online och vill höra mer från dig kan du ge den här personen en demo.        
 24.  
 25.             13      Se till att du har en egen mikrofon. Bättre två. Och uppmärksamma kvaliteten om du inte har råd med studioinspelningar och spela in hemma eller om du vill skapa en Youtube-video.                  
 26.  
            

Tips .

                             
Konst populär:
Gör en Superman kostym.

Skapa ett spel.

Var en pirat.

Skriv en gitarr solo.

Gör Halloween masker.

Styra en självskriven film.

Skriv en detektivhistoria.

Bli komiker.

Gör en hatt till en häxdräkt.

Skriv en rolig tecknad film.

Skapa en skivbolag.

Skriv en episk dikt.

Remixer.

Främja din musik.

Gör ett presspaket för ett band.

Spelet vem är jag.

Gör en ögonlås.

Gör en Superman kostym.

Stämma en gitarr i Drop D.

Bli en MC.

ako woman