Home \ konst
 

Hämta ett ISBN-nummer.

 

Nu har du äntligen läst alla wikiHows om att skapa tecken och en åtgärd, och hur man skriver en bok. Grattis, det är en stor framgång! Nu vill du publicera din bok online, och du vill ge det ett ISBN-nummer. Sure, du säger. Vad är det och hur mycket kostar det? <91112>  

ISBN står för International Standard Book Number och är ett unikt nummer tilldelat en bok så att den kan identifieras internationellt. Detta gör det möjligt för bokhandlare och läsare att veta vilken bok de köper, vad boken handlar om och vem författaren är. Det är lite tråkigt, men vi har tagit över det löpande arbetet och visat hur du får en själv.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta din ansvariga ISBN-byrå. Öppna en webbläsare och ange: http://www.isbn-international.org/agency.  
    
  • Klicka på menyn - välj gruppbyrå - . Det finns bokstavligen alla länder i världen som listas. Välj din ansvariga agentur. Ta Tyskland som ett exempel.  
  •  
  • Vi ser där som ansvarig myndighet MVBs marknadsföring och publicering av bokhandeln i Frankfurt, även om den kan ligga på andra sidan landet. En adress, telefon- och faxnummer, plus e-postadress och webbadress.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klicka på URL-länken. Du kommer att omdirigeras till en intressant webbplats där du lär dig allt om vilket ISBN är, varför du behöver det och hur man får det nummer du kan använda så länge dina egna ögon kan.  
    
  • För våra ändamål hoppas vi omedelbart att ansöka om ett ISBN.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klicka på knappen ISBN längst upp till vänster. Detta leder dig till en annan sida med mer information om ISBN. Informera dig här om de olika modaliteterna, orer klicka direkt på inköpslänken.  
    
  • Här kan du köpa ett ISBN-nummer, om du behöver mer, gå tillbaka och välj alternativet för flera nummer.  
  •  
  • Viktigt: du behöver ett separat ISBN för varje version av boken som publiceras. Så för inbunden, paperback, eBook, PDF, apps och andra utgåvor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fyll i formuläret. Du kan köpa ISBN innan du behöver det, och när det är dags att publicera det, logga in på byråns webbplats och fyll i formuläret och data.  
    
  • Observera att denna information gäller för den tyska ISBN-byrån. Pris och tillvägagångssätt beror på ditt land. Om du inte är i Tyskland kommer du till respektive sida i det första steget.
  •  
                   
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Förbättra din egen röstkvalitet.

Uppfinna en fiktiv karaktär.

Fouette vänder i balett.

Skriv en känslomässig och meningsfull sång.

Gör en diorama.

I filmer är du faktiskt för ung för.

Bli en hiphopproducent.

Kommer till Bollywood.

Gör ett pengar regn rätt.

Gör en falsk hängslen.

Gör en Leprechaun kostym.

Organisera en händelse.

Citat från APA i en bok.

Prata som Donald Duck.

Var en pirat.

Visa ett enkelt magiskt trick.

Gör en professionell fotografering hemma.

Freestyle rap.

Gör cosplay.

Jamming.

Gör magiska kortstickor.

ako woman