Home \ konst
 

En gitarr utan en tuner är rätt.

 

Ibland kan du komma in i situationer där du vill ställa in din gitarr men inte ha en tunerhändig. Om du redan vet hur du stämmer med en gitarr efter den låga E-strängen, har du lycka till! Ändå måste du se till att den djupa E är inställd i sig själv. Den här artikeln visar hur du använder alternativa referenser för att ställa in din djupa E-sträng.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Komma igång  ,

    
   
 1.            1      Håll din gitarr i normal spelposition.        
 2.  
 3.             2      Hitta den djupa E-strängen. Det är den tjockaste strängen längst upp på din gitarr, och kallas också som den sjätte strängen.       
 4.  
 5.             3      Hitta inställningsnyckeln för E-strängen. Följ E-strängen till sin inställningsnyckel på gitarrans huvud.                 
 6.  
             

  Del 2      Den låga E-strängen låter  ,

    
   
 1.             1      Hitta en referenston för din djupa E-sträng. Om du inte har en tuner, kan du använda en av följande enheter för att hitta en referenston för din E-sträng. 
    
  •   Ett piano. Hitta E-tangenten på ditt piano. Vanligtvis är det den tredje vita knappen från vänster. Det fungerar på samma sätt på ett elektroniskt tangentbord.
  •  
  •   En dator. Med din webbläsare kan du söka efter inspelningar av ljudet av en lägre e-sträng. Till exempel kan du gå till Guitar Maker Fenders hemsida och använda online-tuner där (som ser ut som ett gitarrhuvud). Här kan du spela den låga E genom att klicka på strängen längst till vänster. Antingen enbart en gång (med alternativet "No Loop") eller kontinuerligt (med alternativet "Loop"). Du kan också lyssna på inspelningar på andra webbplatser, till exempel Soundcloud eller YouTube. Dessa skott laddas emellertid ofta av användare och kan därför inte alltid vara tillförlitliga. Du måste också ladda om det om du vill höra det igen.
  •  
  •   En smartphone eller surfplatta. Ett stort antal appar, som Cleartune och Gibson Learn & amp; Mastergitarr (IOS och Android), eller Gitarrverktyg och Cadenza (endast iOS), ger dig möjlighet att spela en djup E på din smartphone eller surfplatta.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spela den låga E samtidigt på din gitarr och på din referenskälla. Använd en hand för att spela E-strängen på din gitarr och å andra sidan för att spela referenstonen.        
 4.  
 5.             3      Rösta din gitarr för referenstonen. Spela och stäm din gitarr med inställningsnyckeln tills din djupa E låter exakt som referenstonen.  
    
  • Vrid inställningsknappen medsols för att sänka tonhöjden och moturs för att öka tonhöjden.
  •  
  • Försök att ställa in din gitarr tills du inte hör mer "dissonanser". Det här är de skakiga stämningar som du hör när noterna är likartade men inte exakt samma.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rösta resten av strängarna. När du är nöjd med den låga E-stränginställningen, stämmer resten av strängarna till E-strängen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>             Läs mer... (5)      

Konst populär:
Skriv rap eller hip hop texter.

Gör något när du är uttråkad.

Minnie Mouse making ears.

Spela E stora ackordet på gitarr.

Visa magiska trick.

Går från hus till hus som sjunger julkulor.

Var en pirat.

Träna din röst.

Skriv ett effektivt skript för en kortfilm.

Skriv en musikalisk.

Skriv ett effektivt skript för en kortfilm.

Att hantera att vara kär i en fiktiv karaktär.

Kasta spelkort.

För att bli deprimerad.

Bli en bättre rappare.

Lär dig att spela piano bättre.

Ha en bra fotografering.

Träna din röst.

Skräddarsy en kappa.

Bli en röstartist eller röstskådespelare.

Få en hip hop rekordavdelning.

ako woman