Home \ konst
 

Rapping höger.

 

Rappen är den viktigaste delen av hiphopmusik och reggae, och har också arbetat in i mainstream och alternativ rockmusik. Det brukar talas med en rytm, antingen med bakgrundsmusik eller en kapell. Rap är en komplex blandning av influenser och påverkar element i tal, prasa, poesi och så vidare. Om du värdesätter denna konstform, har någon talang, och vill lära dig att rappa, kommer den här artikeln att hjälpa dig att lägga grunden som gör dig till världsklass rapper. Läs vidare!

              

Förfarande .

    

    1     Lär Rappen  ,

    
   
 1.            1      Lär dig de rytmiska grunderna. Rap har mer att göra med traditionell poesi än du kanske tror. Ta dig tid och lär dig olika metriska och rimmier, och utveckla en "kroppsfaktion" för rytmen. Om din hjärna och kropp är omedveten om detta ljud, kommer din rap att låta styv och onaturlig.  
    
  • Överväg att använda Beatbox som ett verktyg för att lära sig att använda rytm - det hjälper inte bara att förstå rytmen, det är också en användbar teknik när du börjar rappa dig själv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lyssna på rap. Lyssna på rap musik hjälper dig att avslöja dig själv till olika typer av denna genre. Dessutom bidrar konstant lyssnande också till att förbättra din hörsel när du börjar rappa dig själv.  
    
  • Du behöver inte begränsa dig till att bara lyssna på rap. Ibland kan du också ta kreativitet och inspiration från andra genrer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Svart häst med. Lär dig texten i din favoritraps sång och rappel med hörlurar i stereo, i bilen etc. Gör det högt och gör det med självförtroende! Försök rappa tills du vet varje ord av hjärtat och (allt viktigare) du träffar rytmen på rätt sätt.        
 6.  
 7.             4      Svart med musik. Se om du kan hitta en instrumental version av rapsången du har memorerat. Om inte, leta efter en som liknar. Du kan ladda ner den online från många webbplatser. Träna verserna som du lärt dig av hjärtat till den instrumentala rytmen. Gör ditt bästa igen, för att hålla i rytmen. Detta hjälper dig att lära dig hur du behåller rytmen och hastigheten.  
    
  • När du har fått rapsången, har du lagrats rätt jämnt på den instrumentella rytmen, försök överföra den till en annan rytm. Välj en med ett annat ljud och möjligen ett annat tempo. Du kan hitta många rapbetter online på olika ställen. Poängen här är att du arbetar för att anpassa sig till musiken du rappar till.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rap a cappella. Om du kan rappa för ett slag, försök rappa sången själv. Om du kan hantera många låtar korrekt kan du säga att du har behärskat rytmen i tid.  
    
  • Öva bara läsa texten. Läs sedan texten som om du vill ha en löneökning från din chef. Försök att hålla kontakten. Föreställ dig att när du rappar, gör du det framför någon du känner och respekterar väl. Försök inte att få ditt ljud att låta som om du låter som någon du inte är. Koppla av.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fusk din egen text. Om du är bekväm med våldtäkt i olika barer börjar du skriva egna texter. Du behöver inte oroa dig för vad du ska rappa om, bara välj saker du ser omkring dig.  
    
  • Skriv minst 10 rimmar om dagen. Även om du inte gillar vad du har skrivit kan du titta på det igen och skriva om dessa rimar till något som glädjer dig. När du äntligen gillar det du hör, testa det innan du serverar vänner och lyssna på vad de tycker.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Svart med vänner. Hitta några personer som gillar att rappa och ändra sina tankar för att rappa tillsammans. Det är lättare att vara kreativ när du låter någon annan inspirera dig och mata på flödet.        
 14.  
 15.             8      Öva, öva, öva. Lyssna på så mycket rap som möjligt, analysera det i ditt sinne och bli inspirerad av allting. Framgångsrik rappning tar timmar och timmar att träna, så du borde göra allt där det är möjligt.  
    
  • Håll en rap dagbok. Skriv ner din raps och träna den med hjälp av din journal. Ta det överallt, så när inspirationen kommer, har du en plats där du kan skriva ner dina tankar.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ta reda på vad som gör dig speciell. Du behöver inte fantastiska smarta svar på den här frågan, men försök inte vara som en annan rappare, även om den är en av de bästa. För att göra det bra måste du ta med något nytt till branschen.        
 18.  
 19.             10      Lär dig att rappa effektivt. Efter bra test och uppmärksamhet på rytmen finns det några tekniker som du kan använda för att få bättre förståelse och förmedla ditt budskap.  
    
  • Betongkonsonanter. När du försöker rapa när du pratar blir det obegripligt.
  •  
  • Håll dina ord tydliga. Det är frestande att mumla när du börjar med rap; ta hand om att dina ord är skarpa.
  •  
  • Rytmen är viktigare än rim. Snubbla inte eller stoppa med freestyle om det inte rimmar - stanna bara i tid och allt kommer att bli bra.
  •  
  • Du måste tänka på din nästa rad medan du gör din nuvarande linje 100%.
  •  
  • Var hög! Även om det aldrig är bra att vara högt är det viktigt att höras bokstavligen och metaforiskt.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Stå upp. Var proaktiv när du letar efter och visar dig själv. Börja små och utföra framför små grupper av kamrater och få Feedbackk. Om du mår bra, börja leta efter Open Mics där du kan utföra.        
 22.  
 23.             12      Ange anslutningar. När du blir bättre vill du komma i kontakt med personer som kan betala för dina framträdanden - bar- och klubbägare, andra rappare, agenter eller skivbolag. Ju fler anslutningar du har, ju mer sannolikt kommer du att bli stor.                  
 24.  
             

    2      Specifika rappartiklar  ,

    
   
 1.             1      Fan till rap. Den här artikeln hjälper dig att komma igång.        
 2.  
 3.             2      Hitta ett namn. Det ska spegla din stil och personlighet.        
 4.  
 5.             3      Du borde lära dig vilken rytm som är. Det finns några onlineverktyg som kan hjälpa dig att få det att hända.        
 6.  
 7.             4      Du behöver förbättra din kunskap. När din talang utvecklas arbetar du hårt för att bli ännu bättre.        
 8.  
 9.             5      Fläkt för att skriva texter. Rapping dina egna låtar hjälper dig att ansluta dig närmare materialet.        
 10.  
 11.             6      Bli bekant med Freestyle. Det tar tid att utveckla dina freestyle-färdigheter, men det är värdefullt att känna till den här tekniken.        
 12.  
 13.             7      Gå till en freestyle-tävling. När du blir säkrare i svart, börja delta i tävlingar. Var bara cool!        
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Skriv en teaterbiografi.

Lyckas som ett band.

Tolk Cup låten från filmen Pitch Perfect.

Lär dig att sjunga.

Klä som en 100 år gammal.

Skrikande utan att överdriva rösten.

Vänd en rolig video.

Hur går tiden över.

Träna en stark och hög sångröst.

Hämta musik från Spotify.

Gjut en gitarr.

Titta på en skräckfilm.

Gör en ninja kostym.

Spelar Flip Cup.

Minnie Mouse making ears.

Gör en superhjälte kostym.

Vibrato sjung.

Spelar strömkord på gitarr.

Titta på filmer och tv på nätet gratis.

Skapa en Mix Tape eller en CD.

Ansök om en film eller ett spel.

ako woman