Home \ relationer
 

gör människor som du.

 

Ibland är de enklaste sakerna i världen det svåraste, eller hur? Att göra människor som du (ja, vissa av dem - ingen gillar någon) kan verka som en läskig uppgift, men när du väl har funnit grunderna är det lika enkelt att andas , Så här blir du en social jiu-jitsu-mästare.

              

Förfarande .

    

    1      Sympatisk kroppsspråk dominerar  ,

    
   
 1.            1      Smile. Det enklaste sättet att göra människor som du är att le. Människor längtar efter att vara omgivna av andra som är glada och glada för att den är smittsam. Du kommer att få henne att känna sig bekväm genom din närvaro ensam. Smile är den första (och mest uppenbara) indikatorn att du är en person som du förmodligen vill ha runt dig. Smile och du är inne.  
    
  • Kom ihåg, om du beter sig som om du var glad, kommer du troligen att känna sig gladare också. Tvinga inte ett falskt leende - andra kommer att kunna känna igen det - men var medveten om att låtsas låter ibland göra dig bättre när du är i dåligt humör.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd ögonkontakt på bekväm nivå. Detta kommer förhoppningsvis att hända, förstås. Ögonkontakt är ett av de enklaste sätten att visa någon som du uppmärksammar. Om du tittar på tv ser du ut, eller hur? Så när du pratar med någon, borde du inte göra samma sak?  
    
  • För liten ögonkontakt kan anses vara oförskämd. Vart ska du istället? Vad stör dig? Varför är konversationen du för närvarande inte gör tillräckligt för att motivera din uppmärksamhet? Om detta är ett problem av din, så var bara medveten om det. Det är allt du behöver för att ändra det!
  •  
  • För mycket ögonkontakt kan vara obekväma för andra. Det kan se ut som om du skulle stirra ner personen. Om du är medveten om att intensiv ögonkontakt är ett problem av ditt, gör det ditt uppdrag att låta dina ögon vandra av och med då och då. Det finns en god chans att händer, mat eller andra saker finns närvarande i konversationen som kan distrahera din uppmärksamhet - men bara ett ögonblick!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Häll huvudet till den andra personen. Vetenskapen bakom den säger att detta är evolutionärt betingat. Att svänga huvudet avslöjar halspulsådern, som berättar den andra personen att vi inte är ute för att slåss. Någonstans i djupet av våra hjärnor ger detta oss en indikation på att personen vi talar med inte är ett hot och att vi bekvämt kan fortsätta.  
    
  • Höjning av huvudet förhindrar en vårdställning. Det är mildare, har en trevlig känsla och berättar den andra att fokusera på det - något som alla älskar absolut. Så nästa gång du inte vet vilken hållning att ta, lutar du på huvudet. Det sätter alla under din stavning.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ge en kort ögonbryn blinka. Det kan vara en av de icke-verbala signalerna du inte ens är medveten om. Så kanske du redan gör det! Ett allmänt tecken på vänlighet (och än en gång inte hotande) är en snabb ögonbryn blinkning - bara flytta den upp och ner snabbt och enkelt. Detta görs vanligtvis när man närmar sig en person och kan ses från ett stort avstånd.  
    
  • Kombinera detta med ett leende och du har lagt grunden för varje sympatisk och tillgänglig person. Begränsa ögonbrynet blinka till början av konversationen - det ska inte användas i oregelbundna intervaller, som kanske vinkling av huvudet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spegla hennes attityd. Om du befinner dig i samma hållning som någon annan är chansen bra att du har samma tankegång. Du gör det med människorna runt dig förmodligen oftare än du inser. Den goda nyheten här är att du kan använda detta till din fördel! Folk gillar människor som är som dem, och det här är ett mycket enkelt sätt att visa det.  
    
  • När du pratar med en person och de har en liknande hållning som du, känner du förmodligen att du är i linje - och därför begriplig och pålitlig. Gör detta i en konversation, men uppmärksamma inte det. Om det är för iögonfallande, kommer det att visa sig artificiellt och onaturligt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hävdar inte din dominans. Många böcker du läser säger att du borde hålla axlarna raka och hakan raka och alltid ha en fast handskakning. Även om dessa är definitivt bra idéer som har sin plats, i vissa situationer kanske du inte vill stöta på så starkt. Behåll dessa känslighetsindikatorer, men ge några tydliga I-respect-du signaler för att jämna ut fältet.  
    
  • Vem du än möter, visar lite respekt inte ont. Om du träffar någon och du håller på att skaka hand, ta ett steg mot personen och luta dig framåt (med hänvisning till en båge). Luta huvudet, håll en öppen hållning (korsa inte alltid dina armar eller ben) och luta dig tillbaka från sida till sida. Att visa att du är avslappnad och intresserad av den andra personen kommer att ge henne signalen att tycka om dig, oavsett konversationsnivån.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Få en person att gilla dig personligen  ,

    
   
 1.             1      Ställ frågor till personer själva. Var intresserad av dem. Vilken underhållning är bättre än att ha en person som verkligen är intresserad av vad du säger? När du hör dig själv säger i en konversation: "Jag gjorde det, jag gjorde det". Stanna sedan själv. Fråga efter den andra människans åsikt. Samtal är inte envägsgator!  
    
  • Det är alltid bättre att menar vad du säger. Människor märker det när du visar falsk blygsamhet. Bara låtsas att visa intresse för personer du inte bryr dig om, bara för att vinna popularitet , fungerar inte på lång sikt. Så var den typ av person som verkligen är intresserad av andra! Om det är verkligen svårt för dig att visa intresse för ett visst ämne, ta samtalet i en annan riktning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var god en tjänst. Det kanske låter konstigt om du inte är bekant med det - det är en teknik som kallas "Benjamin Franklin Effect." I princip ber du om en tjänst, den andra personen gör något för dig, tackar dig henne och hon gillar dig i slutänden mer. Du skulle tro att den person för vilken något gjordes, gillar den andra, men det är inte så. Så nästa gång du känner att du behöver låna något, tveka inte att fråga!  
    
  • Tanken bakom detta är att alla tycker om att vara användbara och föredrar att någon annan är skyldig honom något - snarare än att vara skyldig till någon annan. De får en känsla av kraft och syfte från dig, vilket gör dem som du mer. Gör bara inte hela tiden - för många favoriserar och du kommer att vara nervös.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prata om den andras intressen. Om du känner till deras hobbyer eller lustar, fråga! Detta kommer vanligtvis att få dem att prata i en turné och ta trycket från dig! De kommer att prata och prata och känna som om du två har en episk konversation medan i verkligheten du bara nickar då och då för att du inte kan ingripa. Om du kan komma ihåg något som de sa i passerar, blir de dubbelt imponerade.  
    
  • Använd möjligheter att använda hennes namn. Folk älskar, älskar, älskar att höra deras namn. Som Dale Carnegie säger, för henne är det det sötaste ljudet på hela språket. Det bekräftar dem och då känns de lugnare och lyckligare. Om du kan låta namnet flöda i samtalet, gör det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var känslig. Ganska enkelt och logiskt, eller hur? Men konstigt nog, även om folk vet det (på ett plan) är det så mycket lättare att inte göra det. Vi är alla så upptagna med jag, jag, jag och väntar på nästa tillfälle där vi kan integrera det i samtalet. För att förstärka din sympati, peka på strålkastaren på den andra personen. Koncentrera dig på att förstå dem.  
    
  • En enkel vridning kan vara tricket. Låt oss säga att någon förklarar sitt nuvarande problem. Ditt automatiska svar är, "Jag förstår hur du känner." Det borde tyckas ganska ofarligt, eller hur? Men du har just fokuserat på dig själv och dina förmågor. Och värre kan den andra personen tänka, "Nej, det vet du inte." Istället väljer du något mindre klichéd (och därmed meningsfullt, även om det i slutändan är själviskt) som "Så du känner dig som X, X och X." Bekräftar vad de har sagt kommer att få dem att känna att de får uppmärksamhet och låt dem, ja, må bra.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Smickra dem. En sak som verkar ganska uppenbart. Tyvärr kan det ibland vara lite pinsamt att komplimangera andra (många människor vet inte hur man ska hantera det!) Och verkar ha förankrade motiv (som sex). För att börja med, övervinna dig själv. Alla älskar det. Tja, åtminstone en välplacerad komplimang.  
    
  • Se till att smickling är ändamålsenlig och lämplig. Om någon klart hade en hård natt och fortfarande har smutsen från golvet i ett försummat offentligt toalett på hans hud, berätta inte hur bra han ser ut. Komplimanger måste vara äkta att uppskattas och tas på allvar.
  •  
  • Berätta för en man att du gillar hans slips är bra och bra. Men vad skulle han svara? "Tack, det gjordes av barn i ett avlägset land och jag hade inget att göra med det?" Okej, det skulle han antagligen inte säga, men du förstår vad det handlar om. Gör honom komplimanger för hans geniala PowerPoint-presentation, sin humoristiska känsla, något som betyder något för honom eller något han faktiskt har arbetat med. Han kommer att älska uppskattningen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skäms. När vi når 5 ½ år börjar vi inse att samhället ser oss dag och natt och att vissa beteenden bara ses som felaktiga och inbjudande att granska. Eftersom mänskligheten inte kan stå kontroll, undviker vi det som pesten. Tyvärr har vi alla fortfarande pinsamt stunder. När vi ser det här hända för någon annan känner vi deras smärta. Och personen? Vi gillar dem allt mer för det.  
    
  • Låt oss säga att du fångar någon med byxorna ner, då är det en automatisk reaktion på båda sidor. Den löse mannen ler förmodligen (förhoppningsvis), blir lite röd, kanske gör ett skämt, skakar huvudet, gömmer ansiktet i händerna och försöker spara en värdighet över dagen. Vad gjorde han? Han visade dig att han är mänsklig. Han fick en dämpare och bekräftar detta med sitt beteende. Det är trevligt. Han är riktig.  
     
   • Låt oss säga att samma situation händer igen (stackars kille), men den här gången håller han en stoic-gruva, drar upp sina byxor, nickar bråttom och går sedan sin väg. Inte förtjusande alls. Hans beteende återspeglar inte hans pinsamhet och därför finns det inget som förbinder, sympatiskt eller charmigt att hitta. Inte i det minst bedårande.
   •  
    
  •  
         
 12.  
 13.             7      Rör vid henne. Rak ut, om du vill ansluta till en person måste du röra dem. Självklart är varje relation olika och därmed olika typer av beröring är bra - men i allmänhet är det effektivt att bygga upp en anslutning. Den minsta beröringen fungerar!  
    
  • Tänk dig att hälsa på någon med en kort hej när de passerar. Det var ett flyktigt ögonblick där det verkar som om du inte har tid för den andra personen. Föreställ dig nu samma situation som du passerar, kort sagt Hej, men något rör på axeln. Bam! Fysisk anslutning. Koncentration. Du är på din radar - bedårande, älskvärt och älskvärt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Låt henne mår bra. En annan chock, eller hur? Det övergripande temat för denna artikel gör verkligen den andra personen bara bra. Alternativen kommer med hur du gör det. Varje person är lite annorlunda, men vi delar alla samma egenskaper. Vi vill alla vara uppmärksamma, glada och omhändertagna och användbara. Och vi gillar de människor som ger oss det.  
    
  • Det är bäst att använda en uppsättning taktik för att uppnå detta. Bara smickrande eller bara att begära en tjänst eller bara leende fungerar inte. Du måste strö dem alla. Om du är fokuserad på dem, bör den förbereda dig för kampen - fråga frågor (uppmärksamhet), komplimanger (bygga upp dem), be om råd (göra dem kloka och användbara) och visa medkänsla (att bry sig om) , Om de mår bra om sig själva, kommer de att må bra om dig.
  •  
         
 16.  
             

    3      Gör världen som du  ,

    
   
 1.             1      Spendera tid med personer som förbättrar din bild. Tyvärr söker alla människor snabbt och iögonfallande signaler för att döma de människor de möter. Nej, det är inte alltid rätt, men vi gör allt eftersom det är lätt och relativt smärtfritt. Vi ser en situation och utvärderar den automatiskt för sitt externa utseende. Om vi ​​inte gillar det, skriver vi ner det. Så när du bedöms, var medveten om att det inte bara är dig, utan också trappingen.  
    
  • Det här är ett trevligt sätt att säga... ja, du kommer också att bedömas utifrån människorna runt dig. Om dina vänner är alla muffling troll, men du är inte, riskerar du att bli kastad i kategorin grubby trolls, oavsett. Detta gäller särskilt för Facebook - ju vackrare dina Facebook-vänner, ju snyggare du verkar vara. Nej, det är inte rätt, men det är verkligheten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klä upp för att imponera. Känner du ordstävet, "Klär du på det jobb du vill ha och inte för jobbet du har?" Det är så. Klä på bilden som människor ska se, inte hur du känner eller vad du är. Människor luras lätt av kläder. "Kläder gör människor", eller hur? Hur många fler fraser behöver du?  
    
  • En ny studie har visat att märkning av märkesnamn ökar uppfattad status. Kvaliteten på kläderna spelar ingen roll, men att sy en lyxig märkesmärke på den så att bäraren ser högre ut och mer sympatisk. Detta är en annan indikation på att människor tenderar att reagera snabbt. Det kan inte vara idiotsäker (eller göra rätt), men det är enkelt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör något för att komma ihåg dig. Du kan inte ange det, eftersom det du än behöver göra måste passa din personlighet. Men att ha en "specialitet" kan göra dig bedårande. Du kommer ihåg dig själv, du har en konkret identitet (eller du tror att du har en), och människor kommer att kunna ta dig under kontroll. "Hej, det är killen med papegojan! Jag älskar den här killen!" Något sånt.  
    
  • Om du någonsin har jobbat i gästfrihetsbranschen kan du kanske också ha en historia om detta fenomen. Tänk på kunden, som alltid ger 2 € tips. Efter en eller två besök kämpar servitörerna för honom. Varför? Han har en specialitet. Det är lätt att komma ihåg honom, han skiljer sig från de andra och intressant. Han gillar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll kontrollen. Självklart tycker folk inte om att vara omgivna av gåspulver. Om de inte vet vad de ska förvänta sig, känner de sig obekväma och spända. Försök att behålla en avslappnad, lugn och nöjd inställning, även om något inte går som du vill ha det. Människor som du inte känner till kan snabbt avskräckas genom att visa svårigheter, emotionalitet och orättvisa osäkerheter.  
    
  • Det betyder inte att du ska gömma dina känslor! Nej nej nej Du borde vara riktig. Om något irriterar dig, låt det irritera dig. Om folk inte gillar det, ja, det tycker de inte om. Men innan du går upp bör du välja dina strider. Är det värt att dömas efteråt? Om ja, fortsätt sedan. Om inte, fundera sedan på din reaktion på nuvarande situation.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Känn din publik. Olika åldrar, grupper och typer av människor letar efter olika saker i vänner och partners. Ju äldre du får, desto mindre gradvis och dramatisk ska ditt nätverk bli. På grund av detta kan olika roller vara effektivare för olika människor. Var medveten om vem du har att göra med och vad du letar efter.  
    
  • Sakerna är olika i mitten och gymnasiet än i den vuxna världen. Det gör ont till WikiHow att säga det, men i denna tid kan du bli mer populär om du är lite meningsfull och självisk. En ny studie har visat att den enskilda populariteten ökar när de är lite av en tyrann. Det beror på att barn i denna ålder ser styrka som ett exempel på vad som är bra och inte vet att saker inte fungerar på så sätt. Kort sagt, barn är medelvärda.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Öva hygienprinciperna. Ingen vill ha någon stinkande, bokstavligen och symboliskt. Tvätta håret, skölj håret, raka håret om det behövs, borsta tänderna och använd tandtråd, kamma håret, använd mint eller tuggummi, skär / rengör naglarna, använd deodorant, byt kläder, tvätta händerna osv Mycket genomförbara saker!  
    
  • Tänk på det här en investering i dig själv. Den tid du behöver se bra ut (och må bra) kommer att löna sig i framtiden. Det är inte bara bra att göra människor som du, det är också bra för din hälsa.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Älska dig själv. Bara sagt, om du inte gillar dig själv, varför skulle någon annan? Denna inre negativitet kommer att sippra genom dina dagliga handlingar och människor kommer att se det. Och varför gillar du inte varandra? Du är fantastisk. Åtminstone lika genial som folket runt dig.  
    
  • Försök inte vara någon du är inte. Det kommer att bli tydligt synligt. Var medveten om vem du är och anpassa dessa tips till din personlighet. Det kommer att löna sig i det långa loppet, även när du marscherar mot din egen trummis slag. Eventuella ändringar som du försöker ålägga dig själv kommer att slita av med tiden. Så det är bäst att vara naturlig från början.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Använd din humor. Chansen har du en. Så använd det! Om du kan få en person att skratta, är du inne! Var noga med att göra skämt lämpliga för miljön. Offentliga människor är inte målet här, så att de skrattar är det.  
    
  • Om du tycker att du inte är rolig, oroa dig inte om att du försöker vara rolig. Du har nog en sans för humor som är lite annorlunda än normen. Kanske är du sarkastisk, kanske du är knäpp, kanske du är oerhört smart - någon av dem kan förvandlas till ett konstigt ögonblick. Ta vad du har till hands och jobba med det. Det kan omvandlas till glädje.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Verkar inte som om du försöker att behaga människor. Det kan sätta några människor bort. Samma princip gäller som i några av de ovanstående varningarna: Försök att inte förfalska något.
 •  
 • Häng inte med fel personer. Omge dig alltid med bra människor som visar att du är en bra person.
 •  
 • Var snäll! Att vara trevligt låter dig vara så bra som möjligt.
 •  
 • Att vara ärlig är viktig. Om du ljugit för människor, kommer de inte att tro dig nästa gång du pratar med dem.
 •  
 • Tala aldrig bakom någons rygg, vän eller fiende. Det kommer alltid att komma tillbaka till dig och du kommer att bli övertygad om att du blir lurad och människor kommer att undvika dig som pesten. Du kommer att förlora de vänner du har och de du kunde ha gjort. Du kommer också att attrahera människor med samma förutsättning. Och kom ihåg, om du hänger med smygiga människor, kommer de troligen att prata bakom ryggen också.
 •  
 • Ibland kommer människor bara inte att tycka om dig. Men det betyder inte att ingen gör det! Stick inte till en person, försök med så många som möjligt.
 •  
 • Diskutera inte kontroversiella ämnen som religion, politik eller abort om du inte känner personen väldigt bra.
 •  
 • Spendera tid med dina vänner när du gör nya vänner. Om du inte gör det kan du avvika.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Låt mig inte tycka om något du inte tycker om. Detta slutar vanligtvis i en förlorad vänskap.
 •  
 • Om du har ögonkontakt med en person, se till att det är en vänlig, uppmärksam typ av ögonkontakt och inte den snigskytte-stjärnande formen av ögonkontakt.
 •  
 • Prata inte om andra eller gå med i grupper som slarvigt skvallrar om andra: Gå bort. Var den bättre personen!
 •  
 • Försök inte att köpa någons vänskap genom att överlämna gåvor till personen. Som ett resultat känner hon sig obekväma och som om hon måste ge tillbaka något. Dessutom skulle vännen inte vara en riktig vän om vänskapen är baserad på vad du måste erbjuda ekonomiskt.
 •  
 • Förvänta dig inte för mycket av andra. Var medveten om hur andra människor kan reagera.
 •  
        
Relationer populär:
Håller en konversation med en tjej uppdaterad.

Hitta den perfekta partnern.

Håller en konversation med en tjej uppdaterad.

Ha en natt med en kvinna.

Att vara en bra vän som tonåring.

Var kär.

Som tjejer blir attraktiva för pojkar.

Förge och leva vidare i livet.

Hitta rätt man.

Få vänner med någon.

Kramar en pojke.

Betala tillbaka föräldrarna lite.

Avsluta en olämplig förälskelse.

Förbättra dina relationer.

Förstå olika villkor för sexuell identitet.

Ta reda på om en tjej gillar dig.

Skriv en bra online dating profil.

Erkänn om en man gillar dig (för män).

Kyss som en proffs.

Vänder mot vänner som ignorerar dig.

Hantera en gemensam vän.

ako woman