Home \ relationer
 

Att hantera den saknade av en person.

 

Om du saknar någon som är mycket nära ditt hjärta och har en viktig plats i ditt liv, är det inte roligt. Självklart kan man, om man saknar människor, inte bara ersättas av andra, det finns några sätt att göra det ständigt vänta lite mer uthärdligt eller hjälpa dig att klara av den permanenta förlusten av den personen.

              

Förfarande .

    

    1      Om du aldrig kommer att vara nära eller nära den här personen igen  ,

    
   
 1.            1      Tillåt dig en tillräcklig sorgsperiod. Mourning är en väldigt personlig och individuell process, så det finns ingen rätt eller fel. Bara en viktig regel att tänka på: Hitta en metod som personligen hjälper dig att klara och övervinna den permanenta förlusten av en älskad - oavsett om personen har dött, inte vill ha dig i sitt liv eller har har flyttat bort. Ta din tid. Det kommer att ta ett tag för dina känslomässiga sår att läka helt. Försök inte att accelerera din sorgsprocess artificiellt.        
 2.  
 3.             2      Om personen du saknar så smärtsamt har dött, bör du tänka dig tillbaka till de goda tiderna du delade. Medan det är naturligt och lätt att sakna den här personen och ha en rad olika intensiva känslor är det säkert alltid trevligt och lugnande att tänka tillbaka till de goda ögonblicken med den här personen. Med hjälp av denna metod kommer du att kunna uppnå en viss känslomässig balans av positiva och negativa känslor i denna fundamentalt svåra, dyster och känslomässigt utmanande situation.       
 4.  
 5.             3      Om personen har bestämt att hon av någon anledning vill ha dig längre i sitt liv, men du är tvungen att se den personen regelbundet, behöver du framför allt mod och en stark vilja. Det är extremt svårt och irriterande att ständigt konfronteras med en person som inte har något att göra med dig längre. Var bara vänlig, övervinna dig själv med ett leende och säg hej när du ser personen. Du bör dock inte anta att den andra personen uppmärksammar dig eller att ditt tillvägagångssätt kommer att utveckla en konversation. Genom att vara artigt artig kan du få den andra personen att förstå att du inte har något våld eller en avsikt att göra livet svårt för henne. Samtidigt kan du också skydda dig från permanent negativitet i din emotionella värld. Du kan inte styra den andras beteende. Men vad du kan göra är att vara den mogna personen och bara göra ett bra ansikte för det dåliga spelet för första gången. Detta vuxna beteende kommer också att vara positivt för andra människor i din miljö - inte bara den person som slog dig ur sitt liv.       
 6.  
 7.             4      Hitta nya vänner eller sök hjälp från personer som kan hjälpa dig i den här situationen. När en person som alltid har varit "där för dig" plötsligt har försvunnit från ditt liv, borde du hitta nya människor för att hjälpa dig med ord och gärningar. Samtidigt borde du naturligtvis vara där för dessa nya bekanta och vara en bra vän, så att ditt förhållande är balanserat. En vänskap är inte en envägsgata. För övrigt handlar det inte om att ersätta den andra personen; Det är snarare ett försök att bearbeta förlusten, att utvecklas, att se fram emot och arbeta medvetet för att utöka sin egen vänkrets och det tillgängliga supportnätverket. Av denna anledning bör du sträva efter att få kontakt med nya människor som kan få en positiv inverkan på ditt liv.                 
 8.  
             

    2      Acceptera det korta avståndet till en älskad  ,

    
   
 1.             1      Inse att geografiskt avstånd kan vara nödvändigt när den andra personen har som mål att uppnå en livslång dröm, att behärska en hobby eller att bevisa sig i sitt drömjobb. Om det geografiska avståndet är av begränsad längd, t.ex. i några veckor, månader eller till och med år, har du åtminstone säkerheten om att tiden för de missade kommer så småningom att komma till ett slut. Samtidigt bör du vara medveten om att du under tiden måste anpassa ditt liv till dessa nya omständigheter så att du inte blir olycklig. Om den saknade personen är din partner, make, älskat barn eller bästa vän, finns det ibland goda skäl att flytta, det är bara en del av livet. Du måste lära dig att släppa av önskan om kontroll i denna situation. Det här fungerar bäst om du kan acceptera att personens rörelse motiverades av något större och viktigare än dig. Då kan du börja arbeta med det, gå på avstånd så mycket du kan. Tänk på följande saker: 
    
  • Hur länge kommer den här personen att vara borta?
  •  
  • Hur kommer vi att hålla kontakten?
  •  
  • Vilka planer kan jag utarbeta som hjälper mig att fortsätta att leva mitt eget liv?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör ett avtal med din Weltenbummeln-partner eller make / maka. Att Luke föredrar att resa världen för att klättra upp berg och upptäcka utländska kulturer istället för att njuta av det lugna hemmet och försköna trädgården, kan vara svårt att acceptera. Det kanske inte är så obegripligt för dig att Sabrina föredrar att hjälpa till i ett barnhem i Mongoliet istället för att engagera sig i välgörande arbete på plats. Men du borde verkligen inse att dessa projekt inte handlar om att låta dig komma, men att dessa människor bara vill inse sina personliga drömmar och leva sina lustar. Om du är emotionellt kopplad till en person som har ett starkt behov eller en bra anledning att ändra sin bostad eller vandra världen, bör du försöka acceptera att det är viktigt för den personen att göra spännande och imponerande saker göra affärer eller karriärförbättrande beslut. Dessa kvaliteter är en viktig del av deras personlighet - och du bör aldrig slåss mot dem. Visst betyder det inte att du ska prata ner dina egna behov. Men det sägs att du både bör skapa grundläggande regler för ditt förhållande som gör det möjligt för dig att både leva ett uppfyllande och lyckligt liv medan du fortfarande är ansluten på ett eller annat sätt. Av detta skäl är det mycket viktigt att du båda träffar en överenskommelse i förväg om hur du kommer att hålla kontakten medan du är separerad. Mycket viktigt är också ett avtal om hur mycket tid på ditt förhållande du kommer att spendera tillsammans och separat. På så vis vet du alltid när du ska spendera tid med varandra nästa gång - och det betyder att du alltid har något att se fram emot, istället för att ständigt känna att smärtan att sakna dig saktar dig ner men säkert galen.       
 4.  
             

    3      Håll kontakten  ,

    
   
 1.             1      Använd alla tillgängliga kommunikationsmetoder för att hålla kontakt med den här personen. Du kan ringa eller texta och skicka meddelanden till den andra personen, göra videosamtal regelbundet, skriva långa e-postmeddelanden eller använda olika chattprogram. Du kan till och med ibland skicka gammaldags kärleksbrev, t.ex. tillsammans med ett paket fullt av godis och små handen. Så du kan visa den andra personen som du kommer ihåg exakt vad hon gillar och missar mest.       
 2.  
 3.             2      Besök personen. Det spelar ingen roll om den andra personen är i samma land eller på en annan kontinent, måste betala fängelse, gör en militär tjänst utomlands, deltar i en reality show på tv eller har flyttat till Antarktis i ett år för forskning: Ta reda på om möjligheten finns för ett personligt möte. I vissa fall måste du hålla fast vid strikta öppettider, medan andra situationer kan kräva att du konsekvent sparar dina pengar för en stund för att ge dig en långsiktig flygning till den andra personen. Det är väldigt viktigt att du åtminstone informerar dig om de teoretiska möjligheterna att besöka för att göra tiden mer användbar separat och mindre stressande.       
 4.  
 5.             3      Skicka regelbundna uppdateringar. Om du inte har möjlighet att hålla kontakten dagligen eller de vanliga kommunikationskanalerna inte är användbara i ditt fall, bör du ta reda på om det är möjligt att skicka varandra de senaste nyheterna och utvecklingen i brevform. Alternativt kan du också skriva en personlig dagbok avsedd som en läsning för den andra personen. Håll alla dina journalposter och skicka dem till den älskade när nästa tillfälle uppstår.       
 6.  
             

    4      Hitta distraktion och stödja dig själv  ,

    
   
 1.             1      När du upptäcker att smärtan att missa är svår att bära, bör du göra något som kan distrahera dig från den personens ständiga tankar. Du kan till exempel Planera en resa eller resa med vänner, ta en kvällsklass eller förlora dig själv i en ny hobby. Ta eller lära dig något du alltid har velat försöka dra nytta av den tid du är tvungen att spendera utan den här viktiga personen.       
 2.  
 3.             2      Sök jobb. Försök hitta olika aktiviteter som kan distrahera dig från den saknade personen. Ju busier du är desto mindre tid måste du tänka på den andra personen.       
 4.  
 5.             3      Behandla dig bra. Om personen du saknar har dött bör du naturligtvis sörja - men du borde inte dra förloringsprocessen i onödan. Gå ut och försök att få nya vänner.       
 6.  
 7.             4      Gör som om den andra personen var "här med dig". Inte bara barn drar nytta av den här metoden, som främst innebär egen fantasi. Göra som om du pratade med den saknade personen (inte högt - om du inte är ensam eller har den nödvändiga sekretessen). Tänk dig att den andra personen sitter på din axel och pratar med dig, som de små änglarna och barnen du känner från olika filmer. Fråga dig själv vad den älskade och saknade personen sannolikt kommer att göra eller säga i en viss situation och försäkra dig inåt när du föreställer dig deras reaktion.       
 8.  
 9.             5      Hitta dig själv med det. Om inget annat fungerar och ditt tillstånd helt enkelt inte förbättras, bör du erkänna detta faktum. Men när du lär dig att stänga av din självmedlidhet, har du upptäckt en viktig nyckel till lycka. Om du kan lägga dessa känslor åt sidan och helt enkelt acceptera deras existens utan motstånd, kan du upptäcka att du fortfarande saknar den andra personen, men att du är stark nog att hantera den. Naturligtvis kan du fortfarande sakna personen - men låt inte hela ditt liv bestämas av den känslan. Lev bara ditt liv och inser att eventuellt obehagligt ögonblick eller negativ situation kommer att passera - oavsett hur mycket det gör ont nu. Kanske verkar det som att tiden står still. Men det är aldrig sant.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Ha en mogen relation.

Gå ut med en fiskkvinna.

Att vara en bra person.

Hantera personer.

Be om ursäkt till din bästa vän.

Återställ en vän.

Förgås inte längre.

Hanteringskontrollpersonal.

Var respektfull.

Få sin vän att kyssa dig.

Avvisa en annan person utan att bryta sitt hjärta.

Behandla människor som alltid klagar.

Har ett långdistansförhållande som tonåring.

En tjej som gillar en annan, kommer att gilla dig.

Ta reda på om dina samtal ignoreras och gör något åt ​​det.

Avsluta ett förhållande (för tonåringar).

Tänk på att din ex är bra efter uppbrytningen.

Bli en bra granne.

Visa en tjej som du gillar henne.

Prata med någon som dör.

Hantera Asperger syndrom med en pojkvän.

ako woman