Home \ relationer
 

Ignorera någon du bor med.

 

Att ha en rumskompis eller bo hos din make kan vara en underbar sak, men inte om han eller hon har gjort något för att ignorera honom eller henne. Oavsett dina skäl för att visa din rumskamrat den kalla axeln borde du veta att det här är möjligt utan att vara medel eller löjligt! I slutändan, för att undvika att vara barnslig, kommer de vuxna och mogna ungdomarna att sluta försöka räkna ut saker, men om du har det svårt att låtsas att någon inte existerar, börja läsa i steg 1 nedan.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förklara vad du gör  ,

    
   
 1.            1      Bestäm hur länge du vill ignorera personen. I många fall är klädsel inte ett alternativ, men det är extremt svårt att ignorera någon du bor med i mer än några timmar om dagen. Om du planerar en längre tid vill du verkligen ignorera personen - som om den inte existerar.       
 2.  
 3.             2      Berätta den andra personen som du vill ignorera dem. Jo, det kan tyckas kontraproduktivt, men beroende på vem du ignorerar kan det vara en bra metod för dig. Det finns en möjlighet att detta kommer att fungera bra i ditt fall.  
    
  • Om personen vet att du ignorerar dem, kan de försöka göra något för att förbättra sina känslor gentemot honom / henne. Detta kan hjälpa till att lösa problemet som du och personen du ignorerar har.
  •  
  • Personen kan besluta att följa ditt exempel och göra detsamma. Det betyder att du måste spendera mindre ansträngning. att aktivt undvika och ignorera.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Skapa rumsskillnader  ,

    
   
 1.             1      Planera en fysisk separation. Tänk på hur du fysiskt kommer att ignorera din rumskompis eller make / maka. Kan du använda olika badrum? Vet du i vilket rum hon ska vistas på vissa dagar eller tider så att du inte kommer dit?        
 2.  
 3.             2      Skapa en fysisk gräns. Om du delar ett sovrum eller en studio, kan det här vara det enda som skiljer dig två. Du kan använda tejp eller en skärm för att rita en faktisk kant i ditt vardagsrum. För att detta ska fungera måste den ignorerade personen också aktivt ignorera dig.        
 4.  
 5.             3      Sätt distraheringar i ditt vardagsrum. Om den person du ignorerar försöker locka dig ur din kalla axelmetod kan du bara hämta en bok, slå på TV: n eller sätt på hörlurarna.        
 6.  
             

  Del 3      Använd rutiner för att ignorera varandra  ,

    
   
 1.             1      När du går med i ett sovrum stiger du upp vid olika tider. Medan Peron, ignorerad av dig, borstar tänderna i badrummet, kan du sova eller äta frukost.        
 2.  
 3.             2      Spendera inte tid i närheten av personen du ignorerar. Om hon är i samma rum som du, gå upp och gå till ett annat rum.       
 4.  
 5.             3      Gör rutinsamtal oönskad. Prata inte med den andra personen. Titta inte på henne. Genom att undvika spirande samtal medan du är artig är det svårt att bölja dig för att ignorera någon eller prata med någon annan om situationen som du ignorerar personen. Personen kommer dock att förstå att hon kommer att ignorera dig. 
    
  • Om hon vänder sig till dig, håll dina svar extremt korta och superaktiga. Att formulera dina svar extremt kortfattat och hövligt kväver varje konversation som försöker leda den andra personen effektivt i knoppen.
  •  
  • Om den andra personen talar till dig, se inte henne i ögat, titta på pannan. Detta hotar människor omedvetet.
  •  
  • När du pratar med henne, se till att din kropp och axlar inte riktar sig direkt mot henne. Håll den i en vinkel så att den pekar något bort från personen. Det gör att du vet omedvetet att det inte är ditt fokus och att du inte betalar all din uppmärksamhet åt det.
  •  
         
 6.  
             

  Del 4      Hitta ditt eget rum  ,

    
   
 1.             1      Stanna ensam någonstans. Försök gå in på ett badrum, ditt eget rum utanför vardagsrummet. Så länge du är ensam kan du ta en paus från att ignorera och arbeta på steg 2.        
 2.  
 3.             2      Gå ut ur vardagsrummet. Ibland måste du bara gå. Här är några förslag:  
    
  • Försök att gå till en plats där du kan vara för dig själv, som en kaffe eller köpcentret.
  •  
  • Ring en vän. Har du inte sett någon på ett tag? Du kan återkontakta någon du verkligen vill spendera tid med. Du kan också diskutera din situation med någon som inte är den ignorerade personen.
  •  
         
 4.  
             

  Del 5      Rengör situationen  ,

    
   
 1.             1      Hitta en medlare. Om den ignorerade personen frågar dig en fråga eller försöker prata med dig, låt en annan kamrat svara för dig.        
 2.  
 3.             2      Om du behöver undvika personen i mer än en vecka, kan du och din rumskompis ha allvarliga problem som inte kan lösas enkelt. Om det inte finns någon interpersonell kommunikation, försök hitta en facilitator för ditt förhållande - en betrodd vän, familjemedlem eller rådgivare. Om situationen inte förbättras kanske en av er måste flytta och hitta en ny lägenhet.        
 4.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Relationer populär:
Få den person du gillar att gilla dig också.

Bli av med irriterande, irriterande och irriterande människor.

Slap runt med en tjej.

Behär i närvaro av tjejer.

Flörta med snabbmeddelanden.

Vara vänner med någon med hög IQ.

Gör varje pojke förälskad i dig.

Flörta online med en tjej.

Rörande en tjej.

Förhindra att du somnar och kramar.

Hantera stress i relationer.

Få en man att lämna sin fru.

Ta reda på om din pojkvän eller flickvän är gift.

Hjälp en vän att sluta ta droger.

Tryggt i närheten av din förälskelse.

En smart tjej kommer att bli kär i dig.

Var en bra vän till en pojke.

Gå ut med en jungfru.

Skriv kondolenskort.

Ta reda på om din man är otrogen mot dig.

Ge den perfekta kyssen.

ako woman