Home \ relationer
 

Ta hand om din arga vän.

 

Din vän är upprörd. Du är orolig, men vet inte vad du ska göra. Fortsätt läsa för att lära dig att uppmana din arga vän.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på om du missförstår hans handlingar. Är han bara trött? Uppträder han alltid så, men du märkte aldrig riktigt det? Ta reda på om han verkligen är upprörd, så han rysar inte upp.       
 2.  
 3.             2      Ta reda på vad som stör honom. Har det något att göra med ditt förhållande? Är det ett familjeproblem? Är han irriterad av skolan eller jobbet? Ta reda på vad som stör honom, så att du kan välja rätt tillvägagångssätt och lösning.        
 4.  
 5.             3      Smile. Ibland kan ett vänligt leende uppmana din dag. Känn dig inte attackerad när han säger något som "varför är du så glad?" Det betyder bara att du måste ta hand om honom ännu mer. Kramar kan också ge tröst.        
 6.  
 7.             4      Ge honom utrymme. Ibland behöver han bara fixa saker själv. Lämna honom ensam ett tag. Låt honom veta att du är där för honom och han kan prata med dig om han vill.        
 8.  
 9.             5      Uppmuntra honom att prata och prata, men var inte påträngande. Du vill inte att han ska förvirra uppmärksamhet med nyfikenhet.        
 10.  
 11.             6      Var redo att sitta och prata, antingen i telefon, text eller personligen. Låt honom uttrycka sina känslor med dig. Gör inte ursäkter för vad han säger och ta inte med några tidigare problem från någon av er. Om inte hans aktuella problem är relaterade till tidigare.        
 12.  
 13.             7      Hitta en privat plats och låt honom gråta. Var redo att sitta ner med honom och låt honom gå. Det spelar ingen roll om han gråter, skriker eller är tyst. Sitt med honom tills han lugnar sig och är redo att prata. Om situationen är lämplig och / eller du är väldigt nära, håll den ordentligt och viska "det är okej, jag är här." eller försök att lugna ner honom.        
 14.  
 15.             8      Caress hans rygg eller håll hans händer. Han mår bättre när han vet att du inte känner dig obekväm, så kom nära honom.        
 16.  
 17.             9      När du är klar, låt honom veta att du alltid är där för att ta hand om honom. Om det är sant (och bara om det verkligen är sant) berätta för honom att du älskar honom.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Läser manliga kroppsspråk medan man flirar.

Börja med datum.

Få en tid.

Behandla en kvinna ordentligt.

Cuddling.

Visa en kvinna som hon tycker om henne.

Berätta för någon att du inte är intresserad.

Introducera dig själv till en tjej.

Ta över hans förflutna.

Prata med din förälskelse om han vet att du är på honom.

Betala tillbaka till en tjej som bara spelat med dig.

Svårt att leka medan du uppmuntrar pojken att vilja ha dig.

Vad gör du om din man går utomjording.

Övande tunga kyssar.

Hantera avslag genom din förälskelse.

En tjej som vinner för dig som känner dig som henne.

Gör flickvännen lycklig.

Irriterande människor är irriterad.

Glömde en kille.

Ta reda på om din vän eller din flickvän är otrogen mot dig.

Gå ut med en introvert.

ako woman