Home \ relationer
 

Hantera människor.

 

Att hantera människor är mycket mer av en konst än en vetenskap. Det finns ingen hemlig formel eller uppsättning regler att följa. Som med någon verklig konst, tar det personlig stil och ett oförtröttligt engagemang för utvecklingen av denna konst.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta bort ordet "manager" från ditt ordförråd och ersätt det med "ledare". Chefer behöver inte titlar eller kampanjer - de är människor som inspirerar och motiverar oavsett var och med vilket lag.        
 2.  
 3.             2      Håll din humor. Detta gör dig tillgänglig och hjälper dig att se saker i ramen. Ta inte dig själv allvarligt - vi alla lagar bara med vatten.       
 4.  
 5.             3      Kom ihåg att dina direkta rapporter är mänskliga. De är inte resurser och de är inte mänskliga kapital. De är människor som har familj, känslor och problem. Det är inte möjligt att skilja arbete från privatlivet. Var medveten om att människor har ett privatliv och gör ditt bästa för att respektera det. Behandla alla människor lika - oavsett vad deras titel eller position är. Glöm inte att le mycket och alltid ha ett trevligt utseende.       
 6.  
 7.             4      Känn dina styrkor och svagheter. Känn både ditt lags styrkor och svagheter och lämna utrymme för förbättringar.       
 8.  
 9.             5      Få en klar uppfattning om vad som behöver göras. "Den som inte planerar att misslyckas." Ange långa och kortsiktiga mål.       
 10.  
 11.             6      Beslutas. Om du är uppmanad till din åsikt, borde du ha tänkt över det och gjort din åsikt övertygande. Du bör inte tveka eller tveka. Ställ in en tidsfrist för stora beslut och formulera din åsikt vid den tiden. Om någon lägger fram ett argument som kommer att övertyga dig om att ändra ditt beslut, erkänna det och stå fullt bakom den nya idén.       
 12.  
 13.             7      Dela dina förväntningar. Gör detta skriftligt när det är möjligt. Be om återkoppling från de personer som rapporterar till dig. Vet vad som förväntas av dig. Adressa eventuella avvikelser omedelbart och tydligt.       
 14.  
 15.             8      Var tydlig för dig själv för att förstå vad du kan och inte kan ändra. Ta bara emot de saker du inte kan ändra och slösa inte bort någon energi på dem. Fokusera all din ansträngning på de saker du kan ändra. Åtgärdsinriktade människor är alltid eftertraktade och framgångsrika.       
 16.  
 17.             9      Kom ihåg att olika saker motiverar olika människor och att människor gör vad de uppmanas att göra. Det är ditt jobb att se till att incitamenten matchar dina mål. Om du till exempel betalar en bonus för att människor ska producera ett större antal bitar, bör du inte bli förvånad om kvaliteten börjar lida för volymen.       
 18.  
 19.             10      Få alla människors förtroende i företaget. Ledare har ofta tillgång till mer information än andra anställda. Det är mycket viktigt att du aldrig missbrukar företagets, dina chefs, dina anställdas eller dina anställdas förtroende. Se till att folk kan lita på dig.       
 20.  
 21.             11      Var konsekvent. Dina handlingar och reaktioner måste vara konsekventa. Du vill inte vara sorts chef där alla frågar dig vad ett humör du är i innan de kommer till dig med någonting.       
 22.  
 23.             12      Flexibilitet är också mycket viktigt och är inte inkonsekvent med konsekvensen. Du måste vara flexibel och kunna ändra riktning, regler och resurser för att vara konkurrenskraftig.       
 24.  
 25.             13      Fokusera bara på lösningar, inte problem. Människor lockas till lösningsorienterade individer.       
 26.  
 27.             14      Sätt långsamt och avvisa snabbt. Ta tid att anställa bra människor. Fråga flera personer till jobbsamtalen och kolla bakgrunden noggrant. Men om du har en problemmakare ombord eller en person som inte utför, måste du vidta nödvändiga åtgärder för att bli av med den personen så snart som möjligt.                 
 28.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Ett liv i celibat.

Ta reda på om en tjej tycker om dig också.

När partnern blir alien.

Hitta rätt man.

Ursäkta mig.

Älska en gift man.

Gillar du en pojke.

Se om en pojke är intresserad av kyssar på bio.

Hantera en missnöjd vän korrekt.

Erkänn en playgirl.

Komma över det, bli lurad.

Hantera en sociopatisk vän.

Sluta vara självcentrerad.

Förstå vad ett förhållande betyder.

Ta emot kärlek.

Känner igen om du gillar en tjej.

Ha ett bra förhållande med din flickvän.

Överrask din vän.

Ta reda på om en vän är gay.

Lämna en kvinna.

Skapa en rapport.

ako woman