Home \ semester
 

Kör bil i Indien.

 

Vägarna i Indien är extremt trånga och täppt och förarna blir ibland vana vid att vänja sig åt resten av trafiken. Det finns 2 miljoner fordon i Delhi ensam. Vägförhållandena spelar också sin roll för att göra körning i Indien en utmaning. Denna artikel kommer att ge dig några användbara tips om säker körning i Indien.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du måste veta att i Indien såväl som i Storbritannien finns vänster trafik. Om du kommer från fastlandet, USA eller något annat land med juridisk trafik, kan det vara mycket förvirrande för dig i början.       
 2.  
 3.             2      Du bör köra noggrant i alla länder och i alla städer. Indien är inget undantag.        
 4.  
 5.             3      Du borde vara alert hela tiden. Även om det finns banor i de flesta indiska städer, brukar de vanligtvis inte använda dem och kan blyga framför dig utan varning. Djur eller barn kan springa framför bilen. När din fot inte är på gaspedalen ska den vara på bromsen.        
 6.  
 7.             4      Var medveten om att försäkringsbolag i Indien har många klausuler som exempelvis handlar om avskrivningar av metall och plast. Läs din försäkring helt och försök att förstå den. Att någon annan kommer att betala för din skada är mycket sällsynt i Indien och i de flesta fall måste du göra anspråk på polisen. Försök att undvika olyckor under alla omständigheter.        
 8.  
 9.             5      Kom ihåg att det inte är ovanligt att vara full efter 22:00, var därför extra försiktig på natten. Kör aldrig för nära en annan bil på över 30 km / h, undvik det helt. Förarna stängs av utan varning och blinkar väldigt sällan.        
 10.  
 11.             6      Glöm inte att du kan hitta alla typer av fordon på indiska vägar. Det finns oxcarts, cyklar, rickshaws, trehjuliga motorcyklar, bilar, SUV, lastbilar, bussar etc. Det finns inget extra spår för långsammare fordon, var därför beredda att köra långsamt och bromsa mycket. Det finns knappast några fordon med automatiska växellådor, så var förberedd för manuell växling. Om du hyr en bil med manuell växellåda men används till en automatisk växellåda, se till att kopplingen är lätt att pedal så att du inte snedvrider någon muskel.        
 12.  
 13.             7      Du måste veta att bröllop, kyrkans tjänster och processioner är normala och kan förlamna trafiken. Tveka inte i andra fall att ta alternativa vägar, till exempel på den obelagda sidan av vägen, eller genom att helt enkelt snöra genom den.        
 14.  
 15.             8      Om du kör in i en liten stad eller till och med en by, är vägarna oftast för smala för två körfält. Därför måste trafiken som möter dig färdas på samma körfält som du. Om en bil närmar dig kör du VÄNSTER så att du bara tar halva vägen. Det är okej om vänster sida av din bil inte längre är på väg. Den som möter dig kommer att göra samma på hans vänstra sida. När du har passerat varandra kan du gå tillbaka på banan.        
 16.  
 17.             9      Var särskilt uppmärksam när du är på vida vägar som OMR eller ECR i Chennai. Många mindre fordon kör på fel sida av vägen.        
 18.  
 19.             10      I många delar av Indien har stora fordon som bussar och lastbilar tecken som säger något som "ljudhorn". Det betyder att de ger dig utrymme om du är honking så att du kan köra förbi. Ljud bara en gång och förbli vänlig, och om de inte gör rum, håll dig bara bakom. Och även om de undviker sidan, bör du se efter motgående trafik innan du passerar.  
    
  • Om du är honking bör du vara säker på att du inte befinner dig i en lugn zon (vanligtvis runt sjukhus) eftersom det är olagligt och stör patienterna på sjukhuset.       
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ring polisen omedelbart om du blir involverad i en olycka och situationen blir slut. Detta förhindrar att du kommer i trubbel i allmänhet. I händelse av en olycka sätter i alla fall påståndare och den som har mindre bil har bättre kartor. Undvik sådan förvirring och försök att åtgärda situationen snabbt.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Planera en kryssning.

Resa med tåg från London till Peking.

Ta reda på en bostad.

Packa dina väskor.

Billiga mat i New York City.

Packa kläder i en resväska.

Var en bra Airbnb värd.

Dressing i Italien.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Köp en pistol i Michigan.

Flyga förgäves.

Överlev en flygkrasch.

Lätt att packa.

Resa från Miami till New York.

Resa genom Europa med din ryggsäck.

Njut av sommarsemestern (för tonåringar).

Ändra pengar.

Planera en semester.

Packa en strandpåse.

Hitta billiga hotell.

Förbered dig för Wikimania.

ako woman