Home \ semester
 

Paket för en camping resa.

 

Den här guiden visar hur du går på en underhållande campingresa under sommarsemestern.

                 

Förfarande .

    
   
 1.             1      Ta reda på var du ska, hur länge du ska sova etc. Till exempel: Du går till sjön i 2 veckor, du tillbringar natten i en stuga, du har ditt eget rum, klimatet är väldigt varmt, det är inte långt från hemmet och det finns många lounger och en tonårsklubb öppen varje dag.        
 2.  
 3.             2      Gör en fullständig inventering av dina campingtillbehör tre månader före din campingresa. Leta efter saker som kanske inte är bra längre. Också om saker som du har behövt nyligen. Skriv ner de saker du behöver, så du har 3 månader att samla eller spara för allt annat.        
 4.  
 5.             3      Tänk på vad du behöver ta med dig. Du kan ta med flera baddräkter, sommarkläder som capris, shorts, T-shirts och tanktröjor. Bär de tungaste eller tyngsta sakerna på resan, så du har mer plats i din resväska.        
 6.  
 7.             4      Tänk på hur mycket bagage som är lämpligt. Om du har en liten bil och dela den med 2 eller fler personer, hävdar du inte hela stammen eller hela bilen. Ta maximalt 2 resväskor och 3 påsar, t.ex. Ryggsäckar med. Försök att packa så mycket utrymme som möjligt, till exempel genom att sätta på strumpor i dina skor.        
 8.  
 9.             5      Gör en lista med alla saker du behöver ta med dig! (Se Vad du behöver en lista med förslag.) Se till att du har tillräckligt med saker med dig, men överdriv inte det eftersom du kan ta för mycket och hitta något.        
 10.  
 11.             6      Titta igenom din lista. Se till att du inte har glömt någonting.                  
 12.  
             

     Utomhus Camping  ,

    
   
 1.            1      Utomhus campingutrustning kan delas in i tre delar: Smartpackning, väderutrustning och reseutrustning.       
 2.  
 3.             2      Det viktigaste att tänka på utomhus camping är smart förpackning. Ett exempel skulle vara att lägga mjuka saker på ryggen så att det inte driver dig genom hela vandringen. Du måste vara förberedd, men du kan inte ha allt. En annan idé är att sätta saker i plastpåsar för enklare förpackningar.        
 4.  
 5.             3      Du måste veta vilket väder du kan förvänta dig. Om du verkligen förväntar dig kallt väder (vinter) behöver du den här utrustningen:  
    
  • Jacka (vindbeständig)
  •  
  • Kavajer, mössa, balaclava, funktionellt underkläder som täcker tårna ner till nacken, ett varmt lager (mellan funktionskläder och vindavstötande lager), två par funktionella strumpor och varma strumpor, stövlar och fleecefoder i så många dagar, hur du är ute och handskar. För sommarcamping behöver du vattentäta skor, insektsmedel, solskyddsmedel och en regnskott.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Under camping kommer du vandra till campingplatsen. Det finns tre ryggsäckstorlekar. Den första är en dagsäck, det här är en liten ryggsäck för korta vandringar. Den andra varianten är en tre dagarars ryggsäck, det här är en medelstor ryggsäck. Den största ryggsäcken är i mer än tre dagar. Det finns också två typer: en med en inre ram och den andra med en yttre ram (dagpåsar har vanligtvis ingen ram).        
 8.  
 9.             5      Om du packar för en campingtur med bil, kom ihåg att packa tälten och / eller tarpsna sist. Så de första sakerna du behöver packa upp när du kommer är de sista du packar innan du börjar din resa.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Semester populär:
Använda Star Alliance Navigator för iPad.

Hitta de bästa biluthyrningsavtalen.

Göra vatten i öknen.

Sova på flygplatsen.

Undvik illamående när du läser i bilen.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Resa genom Europa med din ryggsäck.

Resa runt om i världen gratis.

Lämna en recension på Airbnb.

Förnya ett busspass.

Prenumerera på prislarm på kajak.

Emigrera till Kanada.

Bjud in vänner till Lyft.

Gör en hängmatta.

Göra vatten i öknen.

Ansök om ett grönt kort.

Hitta de bästa biluthyrningsavtalen.

Ett flygplan är ombordstigning.

Planerar en Disney semester.

Uttala Nevada.

ako woman