Home \ semester
 

Packa påsar eller väskor effektivt.

 

Förpackning för en resa är lätt om du följer tipsen nedan. Var noga med att förbereda väder, plats och planerade aktiviteter. Var noga med att lagra toalettartiklar, mediciner och värdesaker i en extra påse som kan lagras i facket ovanför huvudet. Vätskor bör inte vara i din fortsättning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kontrollera vädret vid din destination innan du lämnar. Kommer det att regna? Ta med en regnjacka eller något som torkar snabbt. Om det blir varmt, bör du packa shorts. Tänk på din baddräkt när det är varmt och det borde finnas en pool.        
 2.  
 3.             2      Planera i förskott varje dag. Detta hjälper dig att veta hur mycket kläder du ska bära. Om du har för mycket, kommer du ångra att du måste bära så mycket. Kom ihåg att du alltid har möjlighet att köpa en billig tröja eller byxor på plats. Du kommer ångra om du tar för mycket med dig, men om du har packat för lite kan du få de saknade sakerna som behövs. Dessutom finns det en tvättstuga i nästan varje stad. 
    
  • Om du packar för mycket, har du också mindre utrymme för souvenirer för dig och dina vänner.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Ta bort stora eller tunga kläder längst ner. Lägg alltid de största och tyngsta föremålen i botten av din resväska. Det gör det lättare att hitta något i resväskan.     
 6.  
 7.             4      Ta med lätta kläder du kan bära i lager. Dessa kan bäras i varmt och kallt väder, eftersom du enkelt kan klä på mer kläder om du känner dig kall och tar av kläder om du känner dig för varm.       
 8.  
 9.             5      Bestäm om du vill vikla eller rulla kläderna. Om du behöver mer utrymme i din resväska och inte behöver oroa dig för vikten, kan du rulla kläderna (vilket tar mindre plats än vikning). Om du inte är stingy med platsen, men måste vara uppmärksam på vikten, vika sedan kläderna ganska. 
    
  • För att spara så mycket utrymme som möjligt, rulla upp dina kläder.
  •  
  • Bara för att du rullar kläderna betyder inte att det kommer att smula. Du måste bara vara försiktig när du rullar upp dem. Rulla dina kläder så platt som möjligt. Om du viker dem i längdriktningen på förhand, kommer det att bidra till att förhindra att du får underklädda underkläder.
  •  
  • Elastiska textilier är lättare att rulla utan rynkor.
  •  
  • Om du inte rullar för bra är det bäst att inte krulla bitarna som lätt kan rynka.
  •  
  • Om du har rullat dina kläder, måste du också sätta dem ordentligt. Därför är det endast lämpligt att rulla dina bitar om du vill utnyttja ditt utrymme fullt ut, annars kommer dina kläder avrullning och smula.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Använd dina skor som förvaringsutrymme. Sätt dina strumpor i dina skor om du inte hittar någon annan plats för dem (det här håller dina skor i form). Om du har andra små saker med dig, kan du också stowa dem i dina skor.       
 12.  
 13.             7      Använd vikta skjortor för att dela din resväska i fack. Detta hjälper dig att klassificera innehållet och hitta specifika saker snabbare.       
 14.  
 15.             8      Stänk sårbara föremål i mitten av din resväska. Detta minskar risken att de kan bryta. Om möjligt, bör du ge upp på bräcklig. Visst är det säkert.       
 16.  
 17.             9      Sätt skjortor och andra formella plagg upp hela vägen. Sätt dina tröjor på toppen så att du enkelt kan ta ut dem för att hänga och stryka dem. Detta gör det också möjligt för dem att smickra och därmed inte rynka.       
 18.  
 19.             10      Sätt dina skor i en plastpåse. Då kan du packa dem efter att ha tagit dem utan att förstöra dina andra saker. Du kan använda en livsmedelspåse eller badmössa för det.       
 20.  
 21.             11      Använd vikar och sprickor för att rymma ditt underkläder. Håll dina strumpor och underkläder på sidorna när din resväska är full. Detta säkerställer att de inte tar bort det värdefulla utrymmet i mitten.                 
 22.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Semester populär:
Få ett bra säte på planet.

Hitta ett billigt flyg till London.

Se bra på ditt passfoto.

Övervinna en brand på ett hotell.

Undvik att bli attackerad på gatan.

Skapa en resebroschyr.

Planera en semester.

Ta av med solbränna snabbt.

Ta en ryggsäck.

Resa runt om i världen gratis.

Resa till Japan på en budget.

Flyga förgäves.

Resa med flyg.

Förhindra rörelsesjukdom.

Förnya ett grönt kort.

Lämna en recension på Airbnb.

Överlev en flygkrasch.

Ha en perfekt sommar.

Billiga i affärer eller flygande första klass.

Resa med tåg från London till Peking.

Resa gratis.

ako woman