Home \ semester
 

Klä sig ordentligt i Miami.

 

Miami, hem för South Beach, är en tätbefolkad kuststad på Floridas södra Atlantkust. Staden är känd för sitt fuktiga klimat och långa sandstränder, liksom sin latinamerikanska inspirerade arkitektur, mat och mode. Miami erbjuder besökare en mängd aktiviteter, från soling på stranden för att fira i klubbarna. Därför är det viktigt att packa ordentligt för en resa till Miami. Följ riktlinjerna nedan för att klä på lämpligt sätt i Miami.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på klimatet. Miami ligger mycket nära ekvatorn och är den enda metropolen i USA med ett tropiskt klimat. Det betyder att somrarna är heta och fuktiga, och vintrarna är torra och varma. Tänk på följande information om tyger när du klär dig på Miami:  
    
  • Fina, andningsbara tyger. Särskilt på sommaren är sådana gossamertyger idealiska för att låta luften och kyla din hud.
  •  
  • Naturtyger. Naturtyger, som silke eller bomull, suger bort fukt från huden. Men de kan också absorbera fukten från luften och snabbt bli tunga och formlösa i värmen i Miami. Välj fina vävningar när du bär naturliga tyger och undvik linneväv.
  •  
  • Syntetiska tyger. Syntetiska tyger eller syntetiska föreningar absorberar inte fuktigheten. De är emellertid inte mycket andningsbara och, eftersom de förhindrar fuktighet, kan de också hålla svett under din klädsel. Undvik tjocka 100% polyestertyger och välj i stället tunna viskosblandningar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta med badkläder med dig. Tid på South Beach Beach är en viktig aspekt av Miami-livet. Därför är en baddräkt eller bikini absolut nödvändig om du klär dig för Miami.        
 4.  
 5.             3      Har alltid en stal, en tunika eller en ljus jacka med mig. Medan det är sant att Miami är varmt året runt, även på vintern, behöver du något som du snabbt kan kasta över när du går från de fria till luftkonditionerade rummen. Vissa typer av kläder som skyddar dig från vinden är viktiga när du går till fester i Miami, som många hålls på tak där det kan bli blåsigt på natten.        
 6.  
 7.             4      Visa lite hud. I Miami är det bäst att visa så mycket hud som möjligt, så visa så mycket som är okej med dig. Ju mer hud, desto bättre.        
 8.  
 9.             5      Bli inspirerad av mode från latinamerikanska kulturer. Glöm inte att Miami mode är inspirerat av den latinamerikanska klädstilen. Detta innebär ljusa färger, tropiska tryck och för kvinnor kläder som betonar figuren.        
 10.  
 11.             6      Skål dig själv till middag. Det är normalt för Miami-invånare att klä sig formellt när de äter middag. Damer bär ofta korta klänningar och herrtröjor i ljusa färger och tygbyxor.        
 12.  
 13.             7      Använd kläder som säger något medan du går ut i Miami. Clubgoers i Miami går ofta den extra milen med den typiska Miami-stilen på natten för att fånga ögat med ljusa färger, mönster och former.        
 14.  
 15.             8      Använd tillbehör. Stora glittrande smycken och djärva tillbehör är perfekta tillägg till Miami-stilen. Dessutom är hattar och solglasögon ett absolut måste för att skydda mot solen.        
 16.  
 17.             9      Välj skor som matchar tillfället. Det betyder att du ska ta med flera par skor till Miami:  
    
  • Bekväma gångskor är oumbärliga för sightseeing till fots. Dessa kan vara sneakers eller bekväma sandaler.
  •  
  • Flip-flops är idealiska för en dag på stranden. Glöm inte att South Beach är en plats att se och se, och din flip-flops, oavsett hur avslappnad de är, borde passa din baddräkt.
  •  
  • På middag och utekväll i Miami är dina skor kronjuveler i din kvällsutrustning och bör kompromisslöst återspegla Miami-stilen. För män är glänsande läderskor optimala. Höga klackar rekommenderas för kvinnor.
  •  
                   
 18.  
            

Tips .

      

<91112>               

Semester populär:
Ringa internationella telefonnummer från USA.

Gör ett lägereld.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Få en anslutningsflygning.

Använd en kompass.

Emigrera till Australien.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Som tonåring, överlev en lång semesterresa i bilen.

Förpacka hemifrån i en vecka.

Ring Australien från Nya Zeeland.

Förbered dig för Wikimania.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Skriv en recension om ett hotell.

Lev på gatan.

Resa med flyg.

Få ett bra säte på planet.

Kontrollera inloggningsstatusen för en amerikansk invandring.

Bestäm latitud.

Förnya ett amerikanskt pass.

Säg hej på vietnamesiska.

ako woman