Home \ semester
 

Planera en kryssning.

 

Det är spännande att planera din egen kryssning, eftersom förväntan ökar med varje dag som passerar. Det finns några saker att tänka på när du reser på ett kryssningsfartyg, eftersom valet är bra och du är bortskämd för val. Tidtidsplanering och en detaljerad lista gör det möjligt att få allt gjort innan du lämnar, så hela familjen kan ha en underbar resa.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Beslut om ett mål. Det finns kryssningar till alla destinationer du kan tänka dig. Karibien, Alaska, hela Europa och även Australien, kan du resa under tiden. Ta reda på vad exakt du vill se och göra på din resa och därmed begränsa ditt val av destinationer.        
 2.  
 3.   2      Fix din resebudget. De tillgängliga pengarna bestämmer också väsentligen ditt resmål och resans varaktighet. Om du inte har tillräckligt med pengar för din drömresa för tillfället, vänta bara på nästa år och du får tillräckligt med pengar då.     
 4.  
 5.   3      Ställ in varaktigheten för resan. Du kan bara resa i 3 eller 4 dagar, men lika bra för en månad. Det beror bara på din budget och din semesterdag.     
 6.  
 7.   4      Välj ett fraktföretag. Det finns många olika företag som erbjuder kryssningar och du borde välja den som bäst passar dina behov.     
 8.  
 9.   5      Välj rumsvariant för din resa. Detta beslut är svårt, eftersom det finns fördelar och nackdelar att vägas. En inuti stuga är billigt, men du har högst ett litet fönster, om det. En uteservering med fönster eller balkong är dyrt, men ger dig friheten att tillbringa trevliga timmar i din privata värld istället för att alltid vara bland människor.     
 10.  
 11.   6      Beslut om utflykter och fritidsaktiviteter som du vill ta på skeppet och i hamnarna. De erbjudna aktiviteterna är naturligtvis beroende av de hamnar där du investerar och även på företagen själva. Planera tillräckligt med pengar för extrafunktioner som cocktails, utflykter, souvenirer och liknande.     
 12.  
 13.   7      Boka din resa. Du kan boka hos en resebyrå, men även online eller via rederiet själv. Tidiga bokningar rekommenderas eftersom du fortfarande har hela utbudet och låga priser tillgängliga. Avbeställningsförsäkring kan vara meningsfullt för långtidsresor.     
 14.  
 15.   8      Dra nytta av tidigare passagerares upplevelser och läs recensioner om skepp på Internet, till exempel: på Schiffskritiken.de eller på http://www.kreuzfahrt-sonne.de/Schiffsbewertung_Reiseberichte/schiffsbewertungen3.php4                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Hitta vatten i öknen.

Hantering av hemvist.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Ansök om ett grönt kort.

Skriv en referens till softsurfing.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Beräkna en växelkurs.

Få rätt vaccination för en resa till Thailand.

Lämna en recension på Airbnb.

Gå till ett minimalistiskt tält.

Emigrera till Schweiz.

Paket för en resa till Kina.

Hitta billiga hotell.

Ta en ryggsäck.

Byta pengar i Ryssland.

Gör en bra siffra på stranden.

Planera en resa till London.

Spara pengar på semester.

Förbered dig på en långflygning.

Emigrera till Kanada.

Kör bil i Indien.

ako woman