Home \ semester
 

Hitta vandrarhem i Europa.

 

Vandrarhem - eller nya tyska vandrarhem - är ett eftertraktat alternativ till konservativa hotellrum. De är billiga att hitta i många olika storlekar och konfigurationer och distribueras över hela Europa. Det finns oftast delade rum med delade badrum, men du kan också boka tvåbäddsrum med eget badrum. Vandrarhem är väldigt annorlunda inredda, från snygga till bekväma och med enkla tips hittar du på egen semester precis rätt vandrarhem.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sök på nätet. Även de minsta vandrarhemmen har idag sina egna hemsidor med foton, detaljerade beskrivningar av sina erbjudanden och en online bokningsmask för bokningar. Större söksidor erbjuder hundratals vandrarhem dividerat med region och priskategori för bokning.       
 2.  
 3.             2      Använd tidningsannonser eller telefonboken. Om du redan är i ditt semestermål, leta efter vandrarhem i lokala tidningar eller telefonboken. Också på anslagstavlor i universitet, klubbar etc. kan du hitta vandrarhem.        
 4.  
 5.             3      Använd reseguider. Det finns nu många reseguider som erbjuder underhållning, shopping och sightseeing tips, samt en handfull boende för varje budget. Guideböcker som Lonely Planet garanteras att erbjuda vandrarhem till nästan alla städer i Europa.        
 6.  
 7.             4      Bara lita på ord till mun. Om du har kommit in i dina önskemål kan du säkert få ett bra tips i fina små kaféer där du kan spendera bra och billigt. Men även vänner som var i stan före dig är verkligen en bra källa till en bra adress.        
 8.  
 9.             5      Gå till turistinformationen som finns i alla länder. Varje stad har minst ett litet kontor, som erbjuder gratis information för turister. Det finns vanligtvis också gratis stads- och tunnelbanekartor och självklart en lista över vandrarhem och billiga hotell att bo över natten.                  
 10.  
             

Tips .

                   
Semester populär:
Ge anvisningar.

Körning i Storbritannien.

Kör bil i Indien.

Hur man packar ditt handbagage.

Gå till ett minimalistiskt tält.

Planera en kryssning.

Förnya ett amerikanskt pass.

Köp en pistol i Michigan.

Bjud in vänner till Lyft.

Gå ut ur en fast bil (lyft).

Resa runt om i världen gratis.

Japanska medborgaren blir.

Bor på en ensam ö.

Planera en vägresa.

Flytta till Florida.

Överlev en Ripström.

Planera en vägresa.

Få ett bra säte på planet.

Förbered dig på en strandresa.

Ring Australien från Nya Zeeland.

ako woman