Home \ semester
 

Lätta ett lägereld.

 

Campfires ger en bra atmosfär för utomhusevenemang, som fester eller halloween festligheter. Och så länge de är säkert antända och förenliga med lokala bestämmelser, är de också lätta att göra. Glöm inte bara dina marshmallows!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en plats. Det här kan vara i din trädgård eller i en väns trädgård. Också på stranden eller på campingen är det ofta tillåtet.       
 2.  
 3.             2      Hitta några torra kvistar, pinnar, löv och andra skogar. Var noga med att ha tillräckligt med större bitar av trä till hand som grenar och löv brinner mycket snabbt.        
 4.  
 5.             3      Förläng en grov grop. Gruvan ska vara storleken på den brand du vill göra. En diameter mellan 50 cm och 1 m är bra.        
 6.  
 7.             4      Cirkla gropen med stora stenar. Detta säkerställer att elden inte kan expandera utöver härden.        
 8.  
 9.             5      Sätt matchen i gropen. Placera skogen, grenarna och pinnarna som en pyramid och placera bladen nedanför.        
 10.  
 11.             6      Ljus elden. Använd matcher eller en tändare för att tända bladen.        
 12.  
 13.             7      Ställ upp några campingstolar. Att stå runt en eld är okej, men du är säker på att du vill sitta en dag. Det är alltid bra att ha en picknick filt eller några camping stolar. På stranden finns ett litet tält.        
 14.  
 15.             8      Ta en cool låda. Det är inget bättre än att sitta vid en eld och dricka en iskall öl, en kall energidryck, varm choklad eller en välkyld koks. Självklart behöver du en kylare med tillräckligt med is i den. Använd riktig is, eftersom det kan vara användbart vid brandsläckning.        
 16.  
 17.             9      Grill över elden. Grilla några korv eller marshmallows över elden. Det är inte bara roligt, det är gott!        
 18.  
 19.             10      Ta bort elden. När du är klar, häller återstående is och vatten från kylboxen över elden, slänger sand på den och stampar något på det eller lägger det på något annat sätt. När du lämnar elden, bör härden ha svalnat tillräckligt för att du ska röra marken med dina nakna händer.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Resa med tåg från London till Peking.

Boka ett flyg.

Ta av med solbränna snabbt.

Kontakta Qatar Airways.

Bestäm latitud.

Resa med flyg.

Hitta den sanna norra.

Hitta billiga hotell.

Flyga förgäves.

Emigrera till Kanada.

Uppgraderad till första klass.

Paket för en festival.

Kolla in ett hotell.

Resa billigt.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Planera en resa till London.

Ta av med solbränna snabbt.

Resa med receptbelagda läkemedel.

Resa med flyg.

Skriv geografiska koordinater.

Urinera som kvinna medan du står.

ako woman