Home \ semester
 

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

 

Vill du få bästa möjliga pris för natten på hotellrummet? Gäster i samma rumskategori betalar ofta mycket olika priser. Se till att du får det bästa priset.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Resesidor som Hotwire.com med osynlig prissättning erbjuder de bästa erbjudandenen, men nackdelen är att du inte vet vilket hotell du bokar förrän du betalar.        
 2.  
 3.             2      Sök på stora resebyråwebbplatser som HotGuzzi.com, Travelocity, Priceline, etc. eller jämför hotell på dessa sidor till erbjudanden på Tripmama eller NameTrips.com. Du kan också jämföra hotell på varje sida genom att kryssa i rutan bredvid hotellet och sedan klicka på "Jämför". Detta ger dig en sidovy av tre hotell som du också kan skriva ut. Vissa hotell erbjuder inte gratis tillgång till internet, frukost, etc., vilket framgår av jämförelsefunktionen.        
 4.  
 5.   3      Sök även i någon av hotellets sökmotorer som NameTrips.com eller Kayak.com. Med dessa populära webbplatser kan du söka igenom hundratals olika resesidor, få de lägsta priserna och spara tid och pengar på hotellsökning.     
 6.  
 7.             4      Kolla hotellets hemsida och kolla priser. Finns det några specialerbjudanden? Anmäl dig till nyhetsbrevet om varsel om erbjudanden och notera priset för det datum du är berättigad till.        
 8.  
 9.             5      Ring hotellet. Dela den bokning som du vill få ett bra pris och vilka speciella villkor eller rabatter du har rätt till, till exempel: som medlem i en viss bilklubb, pensionärer, rabatter för affärsresenärer etc.        
 10.  
 11.             6      Var flexibel, om möjligt. Om datumet för din vistelse är flexibel, kolla priserna på olika dagar i veckan.        
 12.  
 13.             7      Bok. När du har all denna information, boka din övernattning och lita på att du har bästa möjliga pris.        
 14.  
 15.             8      Förhandla priset på hotellet. Om du inte meddelade din ankomst och inte bokat, utnyttja det här. Gå till hotellet och fråga om hotellrum och bästa pris när du bokar. Det finns en chans att det normala priset kommer att minskas, så du kommer att vara där och inte gå någon annanstans, speciellt om du dyker upp tidigt på kvällen. De flesta hotell är villiga att acceptera en 10-20% billigare skattesats. För verksamheten är det bättre att sälja ett rum billigare än att lämna det tomt.        
 16.  
 17.             9      Klar.                  
 18.  
             

Tips .

             
Semester populär:
Paket för en flygresa.

Beräkna en växelkurs.

Skriv en recension om ett hotell.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

Amsterdam billig upplevelse.

Få amerikanska medborgarskap.

Hitta norra utan kompass.

Urinera som kvinna medan du står.

Sova på flygplatsen.

Lär känna andra kulturer.

Använda Star Alliance Navigator för iPad.

Resa gratis.

Ha kul på ett hotellrum.

Återhämtning från jetlag.

Klä sig ordentligt i Dubai.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Ge anvisningar.

Dressing i Italien.

Dressing i Italien.

ako woman