Home \ semester
 

Lämna en rapport med Airbnb.

 

Airbnb är en hemsida där människor kan lägga sina lägenheter som hyra för resenärer. På Airbnb kan du söka hem där du vill sova, eller personer du vill göra ditt hem tillgängligt för när du är ute och om. Om du har haft en trevlig vistelse kan du lämna en rapport om värden och hans lägenhet. Om en gäst var särskilt stor kan du också skriva om den här erfarenheten. Rapporter används som referens för andra Airbnb-användare i framtiden. För att lära dig hur du lämnar en Airbnb-rapport, bläddra ner till steg 1. <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gå till Airbnb hemsida. Öppna en webbläsare på din dator och skriv airbnb.com. Tryck på Enter för att komma till Airbnb-inloggningssidan.        
 2.  
 3.             2      Logga in på ditt Airbnb-konto. Skriv in ditt användarnamn och lösenord, eller om du har länkat ditt Facebook-konto till Airbnb, klicka sedan på "Join with Facebook" knappen för att registrera dig. 
    
  • Om du inte har ett Airbnb-konto ännu klickar du bara på "Registrera" -knappen och anger den personliga informationen du behöver för att få ett konto.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå till redigeringsdelen av ditt konto. Klicka på ditt kontonamn längst upp till höger. Välj "Redigera profil" för att hämta redigeringsområdet för dina kontouppgifter.       
 6.  
 7.             4      Klicka på "Rapporter". Om du befinner dig i avsnittet Redigera profil klickar du på fliken Rapporter i menyn till vänster. Detta öppnar alla rapporter som skapats för och från ditt konto.       
 8.  
 9.             5      Klicka på fliken "Dina rapporter". Här visas alla tidigare rapporter som du har skrivit, liksom alla värdar eller gäster du har stannat eller vistats med och väntar bara på att få en rapport.       
 10.  
 11.             6      Ge oss din feedback. Välj en användarprofil i avsnittet "Rapporter att skriva". Skriv din rapport i den angivna textrutan. Tryck på Enter när du är redo att skicka in din rapport. 
    
  • Kom ihåg att du måste ha slutfört din vistelse (från bokning till utcheckning) innan du kan skriva en rapport som anses vara äkta och giltig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kontrollera om din rapport har blivit avbruten. När du har skrivit in rapporten måste kontot eller logan ha flyttats från "Rapporter till skriv" till "Tidigare rapporter du har skrivit".                 
 14.  
             

Tips .

                  

Källor .

             
Semester populär:
Förbered dig för Wikimania.

Resa runt om i världen gratis.

Upptäck gift ek.

Stå med flyg.

Att uppträda som en Londonare.

Köp en pistol i Michigan.

Besök New York City på en snäv budget.

Besök Vatikanstaten.

Flyger med barn eller småbarn.

Övervinna en post semesterdepression.

Airbnb kommer vara värd.

Airbnb kommer vara värd.

Planera en resa till New York City.

Tvätta kläder när du reser.

Resa till Japan på en budget.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Gör ett lägereld.

Emigrera till Kanada.

Japanska medborgaren blir.

Beräkna en växelkurs.

Att vara kulturellt känslig under resan.

ako woman