Home \ semester
 

Airbnb kommer vara värd.

 

Airbnb är en online marknadsplats för personer som vill hyra en soffa, rum, lägenhet eller till och med ett helt hus för resenärer. I slutändan är det både till nytta - för resenären är det ett billigt och personligt alternativ till överprissatta hotell, för hyresvärdarna ett enkelt sätt att tjäna lite pengar och träffa nya människor. Börja nu med steg 1 och bli värd själv!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Skapa ett Airbnb-konto  ,

    
   
 1.   1      Skapa ett Airbnb-konto. Öppna airbnb.com och klicka på "Registrera" Du kan antingen logga in med ditt Facebook-konto eller med din e-postadress. Om du väljer den senare, leta efter ett mail från Airbnb; Företaget skickar dig ett bekräftelsemail. Klicka bara på länken för att verifiera ditt konto.  
    
  • Om du redan har ett Airbnb-konto kan du helt enkelt klicka på "Logga in" och logga in med dina användardata.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Skapa din profil. Om du vill erbjuda boende via Airbnb är en komplett profil extremt viktig. Dina potentiella gäster vill känna att du är ansedd, professionell och pålitlig. Börja med de nödvändiga nyckeluppgifterna: namn, födelsedatum, kön osv. Då ger du också information om ditt jobb eller din utbildning.     
 4.  
 5.   3      Lägg till ett foto eller en video i din profil. När du har angett din grundläggande information klickar du på Foton, Ikon och Video på instrumentpanelen på vänster sida av din skärm. För att lägga till ett foto klickar du antingen på "Ta en bild med din webbkamera" eller "Ladda upp en fil från din dator", eller dra och släpp bara ett foto i den angivna ramen. Med "record new video" kan du till och med ladda upp ett videohälsningsmeddelande. Följ bara anvisningarna.  
    
  • Återigen: Du vill se professionell och trovärdig. Därför bör du välja ett profilfoto där ditt ansikte är tydligt synligt.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Ge information om "Förtroende och verifieringar". Klicka på avsnittet "Förtroende och verifieringar". Lägg till så mycket detekterbar information som möjligt: ​​din e-postadress, telefonnummer och sociala medier konton. Slutligen klicka på "Bekräfta mig" -knappen och ladda upp en kopia av ditt körkort, pass eller identitetskort.     
 8.  
 9.   5      Ge referenser. Området under "Förtroende och verifieringar" kallas "Ratings". Eftersom du naturligtvis inte har något av detta i början, hoppa över det här avsnittet och gå till "Referenser". Där kan du ange e-postadresser till vänner och släktingar och sedan klicka på "Skicka utvärderingsförfrågningar". Respektive personer kommer att få ett e-postmeddelande som automatiskt genereras av Airbnb som begär en referens.     
 10.  
 11.   6      Knappen "Konto" i den översta navigeringsfältet tar dig till "Betalningsinställningar". Det här är den viktigaste delen av din anmälan, för du vill ju tjäna pengar med ditt boende. Gör därför detta område särskilt försiktigt.               
 12.  
             

  Del 2      Ange ditt boende  ,

    
   
 1.   1      Ge grundläggande information om ditt boende. Klicka på "hyra ditt boende" längst upp till höger på hemsidan och välj din boende typ. För en lägenhet, lägenhet eller annat boende i en större byggnad, klicka på "Lägenhet". Om du vill erbjuda ett familjehus eller radhus, välj "hus". Om du inte heller har det, klicka på "Annat" och välj lämplig typ av boende i rullgardinsmenyn. Då anger du antalet gäster du kan ta emot och din stad. Klicka sedan på "Nästa".     
 2.  
 3.   2      Observera tillgängligheten. Efter att ha klickat på "Nästa" visas ett meddelande: "Vi har skapat din lista. 6 ytterligare steg att hyra ditt boende ". Klicka på den blå knappen "Complete my listing" under meddelandet för att gå till nästa steg - kalendern. Välj "Alltid" om ditt boende är permanent tillgängligt, "Ibland" om du har begränsningar om tillgänglighet och "Unikt" om du bara vill hyra ditt boende för en viss tid.     
 4.  
 5.   3      Välj ditt pris. Klicka på nästa avsnitt, "Prisinställningar". Ange önskat pris per natt och välj din valuta från menyn nedan.  
    
  • Erbjuder ditt boende till ett rimligt pris som du vill vara villig att betala. Självklart vill du tjäna pengar, men om du frågar för mycket, kommer folk antingen att boka en annan plats eller om de bokar med dig, kommer de att ge dig ett dåligt betyg eftersom de känner sig rippade.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Beskriv ditt boende. Gå till nästa avsnitt "Översikt". Gör en rubrik för ditt boende och skriv det i den första textrutan. Nedan har du plats för en beskrivning. Bläddra ned för att ange ytterligare information.  
    
  • Tänk på en kreativ och iögonfallande rubrik och tweak din beskrivning. Kom ihåg att rubriken och abstraktionen är den första som dina potentiella gäster kommer att se från ditt boende!
  •  
         
 8.  
 9.   5      Lägg till bilder. Ingen vill köpa den ordspråkiga katten i en poke, så gör så många och attraktiva bilder tillgängliga. Klicka på "Foton" och sedan på den blå knappen "Lägg till foton", välj de bästa bilderna, ladda upp dem och ordna dem genom att klicka på dem och dra dem i den ordning du vill att de ska vara.  
    
  • Du bör välja det första fotot noggrant, eftersom det kommer att bli den framtida huvudfunktionen i ditt erbjudande, och därmed den första som dina potentiella gäster kommer att se i deras sökning.
  •  
  • Du kan till och med lägga till undertexter på dina bilder så att dina gäster vet vad som finns på bilden. Skriv bara beskrivningen i textrutan under fotot.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Beskriv utrustningen för ditt boende. Klicka på "Utrustning" och du får se en lista uppdelad i fyra sektioner: Vanligaste, Extra, Specialutrustning och Hemsäkerhet. Gå igenom listan och klicka på alla saker som finns i ditt boende.  
    
  • Var ärlig och försiktig med detaljerna i ditt boende. Om gästerna bokar ditt boende, kommer de att förvänta sig de angivna faciliteterna, glöm det inte.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Ange adressen. Gå till "Plats" och klicka på den blå knappen "Lägg till adress". Välj ditt land, ange din fullständiga adress och klicka på "Nästa" för att spara dina uppgifter.     
 14.  
 15.   8      Ange ytterligare information. Gå till "Annons". Här har du möjlighet att ange antal sovrum och sängar samt antalet gäster du kan ta emot.     
 16.  
 17.   9      Slutför din annons. Om du har lämnat all nödvändig information kommer en gul "Rent Away" -knapp att dyka upp i nedre vänstra området på skärmen. Om du klickar på detta kommer ditt erbjudande att vara officiellt listat.  
    
  • Om du vill kontrollera alla detaljer igen klickar du på "Förhandsgranska" längst upp till höger. Om du är säker på att allt är korrekt, klicka på "Hyr boende".
  •  
         
 18.  
             

  Del 3      Hantera ditt företag  ,

    
   
 1.   1      Bekanta dig med användarvillkoren för Airbnb. Från din hemsida kan du klicka på ditt namn och sedan på rullgardinsmenyn på "Dina listor" för att hantera alla detaljer om ditt boende. Men innan du gör något annat bör du bekanta dig med riktlinjerna och villkoren. Klicka på "Hjälp" knappen för att komma till vanliga frågor. Där kan du läsa vad som väntar på dig som värd och vad som förväntas av dig.     
 2.  
 3.   2      Håll reda på dina ledtrådar. Om du går till din profil ser du en ruta med titeln "Tips". Airbnb använder det här fältet för att informera dig om nya nyheter eller bokningsförfrågningar.     
 4.  
 5.   3      Kontrollera regelbundet för nya bokningsförfrågningar. Klicka på kuvertet eller "Inkorgen" för att gå till din brevlåda, där du kan se om det finns några nya bokningsförfrågningar om ditt boende. Du kan ställa frågor, men var noga med att kontrollera tillgängligheten igen och svara inom 24 timmar.     
 6.  
 7.   4      Ändra ditt erbjudande. "Dina listor" tar dig till "Hantera listor" där du kan ändra och uppdatera informationen om ditt boende när som helst. Du bör regelbundet använda denna funktion och, till exempel, hålla tillgängligheten för ditt boende aktuellt i din kalender. Även prisändringar eller ändringar av befintlig utrustning är möjliga härifrån. Potentiella gäster kan vara upprörd om de ser att din annons är föråldrad och beskrivningen eller tillgänglighetsinformationen inte längre gäller.     
 8.  
 9.   5      Ange olika prisalternativ. På sidan Mina listor, navigera till Betygsinställningar med Hantera annons och kalender. Där hittar du redan ditt angivna standardpris per natt. Nedan kan du ange ytterligare långfristiga priser. Om du erbjuder specialpriser per vecka eller per månad, ger du utsikterna en känsla av att de gör ett riktigt fynd.     
 10.  
 11.   6      Ange att du också accepterar kortfristiga bokningar. På sidan "Mina listor" kan du klicka på "Korta bokningar" och ange att du också hämtar sista minuten resenärer.     
 12.  
 13.   7      Sätt in ditt erbjudande på Craigslist. Om du vill att fler ska se din lista klickar du på "Set on Craigslist" och en lista med alternativ visas. Ange relevant information och klicka sedan på den blå "Set on Craigslist" -knappen. När Craigslist-användare klickar på din annons, omdirigeras de automatiskt till ditt Airbnb-erbjudande.     
 14.  
 15.   8      Håll ögonen på din ranking. Varje värd på Airbnb har sin rankning i sökresultaten. Klicka på "Ranking i sökresultaten" för att se din inkluderande analys.     
 16.  
 17.   9      Hantera dina kontoinställningar. Under "Konto" kan du uppdatera dina kontoinställningar (inklusive ditt lösenord), ställa in dina uttagsinställningar, visa dina senaste transaktioner och visa de recensioner dina gäster har lämnat för dig.  
    
  • Dessutom kan du ställa in olika kontroller på "Sekretess" för att annonsera din notering på olika sätt.
  •  
         
 18.  
             

  Del 4      Gästerna rymmer  ,

    
   
 1.   1      Kommunicera med dina gäster före ankomst. När du får en bokningsförfrågan, ger Airbnb dig kontaktinformationen för prospektet. Om du godkänner bokningen kommer din gäst också att få alla dina kontaktuppgifter och den exakta adressen till ditt boende. Använd kontaktuppgifterna för att diskutera viktiga detaljer som ankomst- och avgångstid och nyckelinsamling.     
 2.  
 3.   2      Gör ditt boende snyggt. Innan gästerna anländer, dammsuga och torka av alla golv, ytor och fönster. Speciellt badrummet bör vara tiptop i ordning. Kassera all sopor och kontrollera igen att alla nödvändiga saker är tillgängliga: sängkläder, handdukar, toalettpapper etc.  
    
  • Du kan också lämna ett välkomstmeddelande eller lite uppmärksamhet. En flaska vin eller en behandling från det lokala bageriet kommer genast att söka din gästas vistelse i ditt boende och skapa en bra atmosfär.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Välkommen dina gäster. Om möjligt, hälsa dina gäster personligen och spendera tid med dem. Visa dem boende och ge dem all nödvändig ytterligare information. Om du inte träffar dina gäster personligen, lämna åtminstone en anteckning och en lista med nödvändig information.     
 6.  
 7.   4      Håll dig tillgänglig. När dina gäster har bosatt sig, låt dem veta att de kan kontakta dig när de har frågor eller problem. Kontrollera din telefon och e-post regelbundet för att se om de har försökt nå dig.     
 8.  
 9.   5      Betygsätt din poäng. Efter att dina gäster har lämnat kommer du att få ett mail från Airbnb och en hänvisning till din profil som påminner dig om att ge betyg till dina gäster. Betygen ska vara kort men korrekt.     
 10.  
 11.   6      Följ även dina egna omdömen. Dina gäster kan också betygsätta dig och ditt boende. Denna rating är synlig för andra potentiella gäster som söker boende på Airbnb. Om det finns klagomål, ta dem på allvar - de ger dig möjlighet att lära dig mer om vad som kan ha stört dina gäster på fastigheten och vilka saker du kan förbättra för framtida gäster.     
 12.  
             

Tips .

                  
Semester populär:
Packa en strandpåse.

Överlev en Ripström.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Led ett liv i det vilda.

Ansök om amerikansk medborgarskap.

Flyga förgäves.

Airbnb kommer vara värd.

Planera en resa till New York City.

Hitta de bästa biluthyrningsavtalen.

Ha en perfekt sommar.

Paket för en flygresa.

Resa till Tagaytay.

Resa med receptbelagda läkemedel.

Paket för en flygresa.

Packa väskor eller resväskor effektivt.

Gå till ett minimalistiskt tält.

Byxa byxor.

Besök New York City på en snäv budget.

Paket för en camping resa.

Resa till Antarktis.

ako woman