Home \ semester
 

Köp en Florida Sunpass.

 

Florida State Department of Transportation har infört ett förbetalt vägtullsystem på sina federala vägar. Sunpass-hållare köper transpondrar eller klistrar sina transponderklister på vindrutan för att identifiera sig. Kameror på vägtullen är programmerade för att läsa monterings- och registreringsdata på Sunpass. Systemet gör det möjligt för Sunpass-hållare att passera vägtullarna på vägtullar och broar i staten. Department of Transportation uppskattar att förare på en Sunpass spenderar i genomsnitt 25% mindre än de som slutar på vägtullar för att betala kontant. Köp en Florida Sunpass på Sunpass webbplats eller från någon auktoriserad återförsäljare.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm hur du vill betala för din Sunpass. Betalningsmetoden som används för din Sunpass bestämmer var du kan köpa den. Om du vill köpa din Sunpass på internet måste du använda ett kredit- eller betalkort. Du kan betala kontanter på annat håll eller med kreditkort och ibland personliga kontroller.       
 2.  
 3.             2      Kompilera alla nödvändiga uppgifter. För att köpa en Sunpass behöver du ditt licensnummer, typskyltnummer och betalning. En normal Sunpass transponder kostar 20 € och en transponderklister kostar 4 €.        
 4.  
 5.             3      Gå till Sunpass-webbplatsen. Sunpass-systemet har sin egen webbplats, där kunder kan köpa en Sunpass och lägga in pengar i sina Sunpass-konton. Du kan också betala alla avgifter som du är skyldiga på Sunpass-systemet, vilket kan uppstå om du skickar byte av boder och inte har pengar på ditt konto.  
    
  • Logga in på Sunpass.com. Logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto om du inte har använt systemet ännu. Ange dina personliga identifikations- och fordonsuppgifter samt ditt kreditkortsnummer i fälten på skärmen.
  •  
  • Välj hur mycket pengar du vill lägga in på ditt Sunpass-konto och koppla ditt konto till ett kreditkort eller bankkonto så att du kan fylla på ditt konto regelbundet. Att säkerställa att din avgift fortsätter att betalas i förskott kommer att förhindra att transportdepartementet laddar dig för din resa förbi tollbooths.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Köp en Sunpass från en lokal återförsäljare. Gå till någon Publix Supermarket eller CVS Pharmacy i Florida för att köpa en Sunpass. Du kan köpa en Sunpass eller fylla på ditt konto i en självbetjäningskiosk eller betala direkt till kassan i butiken.        
 8.  
 9.             5      Köp en Sunpass på en serviceplats på en vägväg eller bensinstation. På Service Plazas längs Floridas vägtullar kan resenärer stoppa och köpa mat, gas och Sunpasses. Titta på självbetjäningskioskerna eller fråga bensinstationen på vägtullen hur man köper din Sunpass.        
 10.  
 11.             6      Håll dina kvitton. Du kan skriva ut kvitton när du köper en Sunpass på Internet, och du får ett kvitto om du köper en Sunpass från en återförsäljare eller på vägtullarna. Behåll dessa kvitton om du senare får en faktura. Om din transponder eller klistermärke inte kan läsas korrekt, vill du dokumentera inköp eller laddning av din Sunpass.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

                  
Semester populär:
Japanska medborgaren blir.

Lätta ett lägereld.

Resa billigt.

Ha kul på ett hotellrum.

Undvik att drunkna.

Lev på gatan.

Planera en resa till London.

Använd en karta.

För att återta ett förlorat föremål från en Lyft bil.

Resa genom Europa.

Emigrera till Schweiz.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Resa genom Europa.

Hitta norra utan kompass.

Ett flygplan är ombordstigning.

Packa kläder i en resväska.

Att uppträda som en Londonare.

För att återta ett förlorat föremål från en Lyft bil.

Resa och arbete i Australien.

Förhindra rörelsesjukdom.

Paket för en resa till Kina.

ako woman