Home \ semester
 

Urinera på en vägresa.

 

Vägresor kan vara långa och monotona och gå längs sträckor som verkar vara eviga. Samtidigt, inte alltid i det mest fördelaktiga ögonblicket, kommer en naturlig uppmaning att känna sig. Beroende på hur väl du är förberedd finns det olika sätt att hantera toalettbrott under långa vägturer.

              

Förfarande .

    

    1      Piss i fordonet  ,

    
   
 1.            1      Ta en urinering enhet. Innan du packar och startar din färdresa, köpa en urinering. En engångs urinal är den bästa lösningen eftersom det är lättast att använda. Om du aldrig har använt en tidigare, skulle det vara en bra idé att köpa olika modeller och ta dem alla med dig. Du kan bara kissa i en flaska. 
    
  • Det finns många urineringsanordningar på marknaden för både män och kvinnor.  
  •  
  • Om du inte vill spendera pengar på ett enda urinal kan du använda en behållare du redan äger. Många män använder sig av en mjölkkanna; Mjölkkanna är vanligtvis skrymmande och tar upp mycket utrymme i bilen.  
  •  
  • Gatoradflaskor och några flaskor på flaskvatten har en bred öppning; Därför föredrar många kvinnor dem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta rengöringsmedel. Eftersom du ska köra bilen med samma händer måste du urinera, ta något för att rensa upp. Handtvättmedel, babydukar eller pappershanddukar som tidigare blöts i tvålvatten är alla lämpliga.  
    
  • Handtvättmedel och barntorkar finns i alla stormarknader. Om du inte vill spendera mycket pengar, ta resans storlek.
  •  
  • Blötlägg pappershanddukar först: Ta en torr pappershandduk och håll den under kranen tills den blöts. Spraya en eller två droppar flytande handtvål på den och gnid det tills tvålen löser. Tryck ut överskottsvattnet och fäll duken i önskad storlek.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Placera urineringsanordningen i din bil någonstans nära dig. När du är redo att försäkra dig om att enheten är inom räckhåll och redo att användas om du behöver använda den i fordonet. Du borde inte behöva söka det om möjligt. 
    
  • Du kan lägga den i mittkonsolen, i sidofickan på dörren eller i handskfacket.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stopp. Om du behöver vatten, stoppa på ett säkert ställe. Vägen, en motorvägsavgång eller någon trafikfri plats är lämpliga platser. För att vara på den säkra sidan, stanna inte vid kanten av en stor motorväg eller motorväg. Använd inte urineringsanordningen när du är på rattet.       
 8.  
 9.             5      Piss i urineringsanordningen. Få urineringshjälpmedel gömd. Om det finns, ta bort locket. Luta enheten mot kroppen så att botten av flaskan lutas i 45 ° vinkel mot marken. Urinera in i öppningen av enheten medan du siktar på botten.  
    
  • Om enheten har ett lock, glöm inte att skruva loss det när du är klar.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rengör dig själv med de rengöringsmedel du tar med dig. Ta handdukarna eller handtvätten och rengör dig innan du fortsätter din resa. Om en avfallsbehållare finns i närheten, kan du kassera urineringsapparaten. Om det inte är fallet, lägg det på sidan för tillfället. Om du tror att du behöver det igen snart, håll det nära. Om du har tagit envägs urinaler med dig kan du också använda en ny enhet.  
    
  • Kassera inte urineringsanordningen utomhus. De flesta länder ålägger tunga straff när behållare av urin finns längs vägen.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gå tillbaka på rätt spår. Nu när du mår bättre, fortsätt köra mot din destination. Glöm inte att dricka tillräckligt med vatten. Dehydrering leder till utmattning; det går inte bra med att köra bil.                  
 14.  
             

    2      Utanför fordonet, urinera  ,

    
   
 1.             1      Ta rengöringsmedel. Generellt är det rekommenderat att städa dig själv efter vattnet, oavsett var du är. Handtvättmedel, barnservetter eller tidigare tvålvatten blötläggda pappershanddukar är bra alternativ.  
    
  • Handtvättmedel och barntorkar finns i alla stormarknader. Vill du inte köpa den stora förpackningen, ta resans storlek.
  •  
  • Blötlägg pappershanddukar först: Ta en torr pappershandduk och håll den under kranen tills den blöts. Spraya en eller två droppar flytande handtvål på den och gnid det tills tvålen löser. Tryck ut överskottsvattnet och fäll duken i önskad storlek.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp. Om du behöver urinera, stanna bilen på en säker och diskret plats. Se till att du befinner dig på ett ställe som är tillräckligt långt bort från den allmänna trafiken för att ge dig ett intimt område. Därför är det bättre att avgrena huvudvägen. Av säkerhetsskäl borde du inte parkera din bil på sidogatan på en stor motorväg eller motorväg.       
 4.  
 5.             3      Gå ut ur bilen. Gå ut ur bilen och titta runt dig. Se till att det inte finns några personer i närheten som kan se vad du gör. Om du ser någon väljer du en annan plats. Det är också viktigt att du inte kikar på en privat egendom.       
 6.  
 7.             4      Hitta en diskret plats att urinera. Om du befinner dig i ett avlägset område (nära en skog eller busk), flytta dig bort från din bil några meter och leta efter en halvgömd plats. På så sätt kommer ingen som passerar eller passerar att kunna se vad du gör. 
    Det är gynnsamt att stå bakom ett träd, en stor buske eller en häck, eller också i mitten i det höga gräset.  
  • När du har hittat ett bra jobb, fortsätt och gör din verksamhet. Om du är en kvinna, dra dina trosor ner till dina anklar och krypa bakom ett träd eller buske.
  •  
  • Om det inte finns någon diskret plats någonstans, stå bakom den öppna passagerardörren. Stäng av vägen. Om du är en kvinna, dra dina trosor ner till dina anklar och hugga dig bakom passagerardörren. Kom så nära bilen som möjligt för att undvika att bli sett.
  •  
  • Är du kvinna och inte kan squat på grund av ett knäproblem eller området verkar för grovt, kan du göra det stående upp, se Urinera som en kvinna som står upp. Glöm inte att det här kräver viss övning. Om du har tid några dagar före resan, börja träna omedelbart!
  •  
  • Se upp för att du inte är fångad; du kan få dig en böter för oordnad beteende. Beroende på var du är kan böterna vara branta.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dra upp glidbanan och kom tillbaka. När du är klar, gör dig redo och ta dig på bilen. Lämna de använda pappersservetterna eller toalettpapper där du peed. De är biologiskt nedbrytbara och löser sig snabbt. Innan du fortsätter, rekommenderas att du rengör dina händer med de toalettartiklar som du tog med dig.       
 10.  
 11.             6      Fortsätt. Fortsätt till din destination. Se till att du dricker tillräckligt med vatten. Dehydrering leder till utmattning, vilket inte är bra med bilkörning.        
 12.  
             

    3      Stanna vid vilopaus  ,

    
   
 1.             1      Ta rengöringsmedel. Bara om det inte finns tvål eller vatten i restområdet är det en bra idé att vara förberedd. Ett handtvättmedel eller barntorkar appliceras snabbt och lätt att ta med dig.  
    
  • Handtvättmedel och babydukar finns i alla snabbköp. Om du inte vill köpa ett stort paket, kan du välja resans storlek.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sök efter närmaste vila. Om du behöver urinera, leta efter närmaste vila genom att vara uppmärksam på trafikskyltar som anger viloplämning. De flesta människor pekar på hur många kilometer resten ligger.  
    
  • Det finns också appar som du kan ladda ner till din smartphone och sedan hitta rastplatser nära dig. På det sättet, när du vet att du behöver gå på toaletten, kan du bara öppna appen och hitta nästa viloplats.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kom fram till trucken. När du hittar närmaste vila, ta dig in och parkera. Du kan sträcka dina ben lite, ta några bilder om du är i ett fint område, eller bara gå rakt på toaletten. 
    
  • På många vila hittar du automater, ett husdjur, kaffe och ibland gratis Wi-Fi.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Urinera på toaletten. Oavsett om det är en könsspecifik eller privat toalett, tillhandahåller alla vila områden toaletter och / eller urinaler. Om toaletterna städas kan du antingen vänta några minuter eller köra till närmaste vila. 
    
  • Om du är kvinna, förhoppningsvis kommer toaletten vara ren så att du kan sitta och göra din verksamhet. Om så inte är fallet och toaletten är så smutsig att du inte vill sitta på den, kan du fortfarande använda den. Stå upp på toalettsitsen och krama ner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör rent. Om du hittar tvål och vatten i toaletten kan du rengöra dig med dem. Om inte, kan du använda dina egna artiklar.       
 10.  
 11.             6      Fortsätt. Fortsätt till din destination; Glöm inte att dricka tillräckligt med vatten på vägen. Dehydrering kan göra att du somnar i hjulet, vilket är farligt.        
 12.  
             

Tips .

                Läs mer... (17)      
Semester populär:
Kolla in ett hotell.

Resa med tåg från London till Peking.

Åka ensam.

Ha kul på ett hotellrum.

Packa en strandpåse.

Förhindra rörelsesjukdom.

Komma till Nordpolen.

Ta av med solbränna snabbt.

Få amerikanska medborgarskap.

Ett flygplan är ombordstigning.

Förpacka hemifrån i en vecka.

Undvik att drunkna.

Komma till Nordpolen.

Låt dig inte bli uttråkad under semestern.

Packa en strandpåse.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Körning i Storbritannien.

På svenska jag älskar dig säger.

Använd en karta.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Urinera som kvinna medan du står.

ako woman