Home \ sports
 

Feint på amerikansk fotboll.

 

Amerikansk fotboll har ett dåligt rykte, delvis, som en sport som endast kräver primitiv och okontrollerad fysisk karaktär. Faktum är att även de starkaste linjärerna behöver snabbhet, precision och lyhördhet för att hjälpa deras lag. En del av sporten, där fingerfärdighet är särskilt viktig, är det krävande fotarbetet, vilket är nödvändigt för en lyckad feint. Attackers som vill komma över en försvarare (istället för att "gå igenom det") måste kunna läsa kroppsspråk och reagera snabbt och avgörande. Liksom alla element i fotboll är feinting en konst som kräver mycket träning för att göra det perfekt. Ta en titt på det första steget nedan för att komma igång med feintsna!

              

Förfarande .

    

    1      Lär dig grunderna i fakta  ,

    
   
 1.            1      Håll koll på fältet medan du är på bollen. Feint används vanligtvis av bollbäraren för att förhindra att den hanteras. Det första steget bör vara att bli medveten om försvararen omkring dig när du går ner i fältet. Försök att hålla huvudet och se fram emot så snart du har bollen. Leta efter försvarare närmar sig dig så att du har tillräckligt med tid att reagera innan de kommer till dig. Oavsett hur smart du är, om en oförutsedd tackling får dig, kommer du inte att kunna få en feint. 
    
  • Försvarare kommer inte alltid att springa på huvudet. Se till att titta runt sidorna så och då för att få ett bättre intryck av var försvarare attackerar dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta reda på vilka försvarare som kommer att orsaka problem. Detta är viktigt för att kunna kommunicera effektivt. För att kunna göra detta måste du snabbt kunna bedöma vilka försvarare som är närmast dig innan du kör över dem. Det enklaste sättet att träna denna färdighet är att öva sådana situationer med vänner eller lagkamrater, till exempel genom att bara försöka komma över dem med bollen. 
    
  • Om ingen försvarare kommer farligt nära dig behöver du inte lura någon. Bara springa förbi dem, det är mycket mindre riskabelt och effektivare att få utrymme.
  •  
  • Underskatt inte motståndarnas hastighet. Om du ser en fiende inom 20 meter från dig, bör du anta att du båda kan göra en 40 meter sprint på cirka 5 sekunder (en rimlig takt för både proffs och löpare och försvarare i tonåren Ålder) och att om du båda kör mot varandra, kan försvararen vara din tur på drygt två sekunder.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att du kan gå på båda hållen. När du närmar dig en försvarare i din väg (vilken som beskrivs ovan kan vara en fråga om 2 sekunder), använd ditt kroppsspråk för att förvirra försvararen i vilken riktning du vill skicka honom. Titta på honom och gör några små, snabba ankor och pendelrörelser med huvudet, överkroppen och axlarna för att förvirra honom. Följ inte några av dessa små drag för mycket innan du går igenom den verkliga feinten, det saktar dig mycket ner och gör det lättare att ta itu med dig. 
    
  • Dessa avväxlingsmanövrar tar tid och kan sakta ner dig. så om du är omringad eller du är på en försvarares häl, lämna du det bättre och bara göra en feint. När det gäller att undvika att tackla, är varje delad sekund viktig. Så slösa inte en chans att få plats genom att prova komplexa kroppsskott som är onödiga.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Föreställ dig en riktning. När du närmar dig försvararen, kolla på honom. Han kommer att försöka läsa dina rörelser och följa dem om du ankar i en riktning. Så snart det verkar följa en av dessa rörelser, låtsas att gå i den riktningen. Ta ett snabbt steg i den riktningen och rör också dina höfter och torso. Försvararen ska falla för löftet och gå av i fel riktning för att fånga dig. 
    
  • Överdriv det inte med feint. Din framgångs framgång beror på hur snabbt du kan vända dig från kroppens illusion i andra riktningen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Byt snabbt till andra sidan och kör. Om försvararen har blivit involverad i ditt felaktiga försök och försöker blockera det, ska du sprida förbi honom så fort som möjligt i andra riktningen för att ge honom ingen tid att reagera. Använd din främre fot för att katapulera dig i motsatt riktning och dra diagonalt bort från din motståndare. Sprint direkt efteråt så fort du kan, eftersom försvararen kommer att märka sitt misstag så snart du rör sig förbi honom och försök att springa efter dig så fort som möjligt. 
    
  • Glöm inte att hålla huvudet och leta efter fler försvarare när du släpper den första. Även om du är förbi linemen och linebackers, akta dig för fler försvarare. Var försiktig!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Flytta runt din motståndare när han går rakt mot dig. Om du påbörjar en feint med små avvikande manövrer i förväg riskerar du alltid att han inte kommer att falla för det och istället fortsätta att springa mot dig. I så fall måste du reagera mycket snabbt för att undvika en hård hantering. Titta på din motståndare när du närmar dig honom. Om det inte visar några tecken på att sakta ner för att spåra dina rörelser, välj en sida och gå rakt i den riktningen. Sätt din fot på marken i den riktning du vill springa, tryck sedan med all din styrka för att komma förbi motståndaren. 
    
  • Om en försvarare rör sig snabbt mot dig, blir det svårt för honom att reagera när man rör sig i en riktning i full fart. Eftersom han har mycket fart i en riktning, blir det svårare för honom att tillämpa den nödvändiga kraften i tid för att sakta ner och följa din rörelse än dig för att accelerera förbi honom.  
  •  
  • När du är utom räckhåll, sprint rakt framåt igen. Var alltid medveten om andra försvarares ställning så att du kan svara så snabbt som möjligt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Spendera inte tid. När foten är fotboll är tiden extremt viktig. Om du har bollen är du målet för hela motståndarna. Tänk därför inte att någon försvarare väntar medan du avslutar en långsam feint. Snabba, effektiva feints är alltid bättre än långsamma och komplexa. Håll dina rörelser så korta och ekonomiska som möjligt, och spring så fort du kan när du drar förbi en försvarare så att de andra inte i onödan får chanser att ta itu med dig. 
    
  • Ett klassiskt rookie misstag är att spendera för mycket tid på illusionerna i början av en feint. Även om dessa kan väldigt bra vilseleda försvararen framför dig, kommer alla dessa små drag att ge mer tid för att de andra försvararna ska komma nära dig. Håll det kort och effektivt!
  •  
                   
 14.  
             

    2      Lär dig variationer  ,

    
   
 1.             1      Försök med en snabb tur. Detta är en vanlig variation som många spelare har förutom klassisk feint lager. Att vända sig om en försvarare, istället för att bara springa förbi honom, kan göra feinen ännu svårare att läsa och göra det ännu svårare för motståndaren att fånga dig. Rotationen är speciellt väl lämpad för situationer där försvararen redan är för nära dig. Omvandling kan också disorientera dig, så var noga med att memorera försvararnas positioner för att undvika en överraskande tackling före eller efter rotationen. 
    
  • För att initiera en vänt feint, kör mot din motståndare som om du utför en vanlig feint. Så snart han engagerar sig i en av de rörelser som du faking, katapulerar du motsatt riktning med din främre fot och sveper snabbt 360 grader förbi din motståndare diagonalt och sprintar rakt på när rörelsen är klar. Det är viktigt, som redan skrivits ovan, att du håller de andra försvararnas positioner i åtanke och letar efter dem igen omedelbart efter rörelsen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök med en utsträckt arm. Vad passar mer för amerikanska fotbollens kliché än en kraftfull rygg som enkelt pressar försvarare ut med en stark utsträckt arm. Att sträcka en arm kan vara till stor hjälp för att hålla dig ur vägen. Tanken bakom det är att du aktivt skjuter försvararen bort för att förhindra att man tar itu med. Med denna taktik kan en kort sprint vara en stor rymdförstärkning eller till och med en touchdown, så det är vettigt att lära sig om du ofta bär bollen framåt. I vissa lägre ligor (särskilt i ungdom eller flaggfotboll) kan sträckning av din arm vara förbjuden, fråga din tränare innan du använder den i spelet. 
    
  • För att utföra en feint med en utsträckt arm, gå normalt mot en försvarare. Börja med en vanlig kroppshylsa och rör sedan om försvararen (helst med armen som inte håller bollen på samma sida som din motståndare). Förläng armen i motståndarens riktning och skjut honom bort med handflatan (stöt inte!), Så att han kanske skulle falla ner.
  •  
  • Det är okej att röra motståndarens bröstkorg, axelpansar eller hjälmens överdel (inte ansiktsmaskan). Håll inte någon av dina motståndares utrustning, särskilt ansiktsmaskan, eftersom det kan anses vara ett fel och kan resultera i ett straff.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök att hoppa bakåt. Målet med det mesta av det grundläggande är att flytta framåt mot motståndaren för att sprida fram så snabbt och effektivt som möjligt. Men som en glatt bollbärare borde du ta all chans som kommer din väg, även om det innebär att man rör sig bakåt i kort tid. Om en försvarare rusar mot dig och du kan reagera tillräckligt snabbt, försök ta ett litet steg eller hoppa bakåt för att obalansera honom och eventuellt släppa honom. Så snart han snubblar eller faller, borde han inte längre vara ett problem; spring bara runt honom. 
    
  • För att bekämpa en feint bakåt, spring mot din motståndare normalt. Så snart han kommer helt upp till dig, ta några snabba steg eller en liten uppsättning och håll dig utom räckhåll. Så fort han ger intrycket av att vara oavgjort bör du ta chansen att skicka honom och fortsätta springa.
  •  
  • Var försiktig när du rör dig bakåt. Det kan hjälpa dig att undvika en tackling, men i slutändan är ditt mål att få bollen så långt fram som möjligt. Kör så tidigt som möjligt för att undvika att förlora utrymme. Kom också ihåg att försvarare kan lura sig bakom dig, speciellt om du har kommit långt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd dina lagkamrater när de är nära dig. Det är viktigt att komma ihåg att du inte är ensam när du kör bollen framåt. Tvärtom. Snarare byter hela offensiven sig för att förhindra att du hanteras när du har bollen. Om du har en eller flera lagkamrater i närheten av dig, använd dem till din fördel. Försök använda Feint så att försvararen möter en av dina lagkamrater efteråt. Din kamrat kan komma att försämra försvararen eller till och med stänga av honom helt, vilket gör ditt jobb mycket enklare. 
    
  • Om du till exempel kör ner fältet med en offensiv linjär till vänster och en försvarare närmar dig från framsidan är det vettigt att fumla till höger och sedan gå till vänster om din lagkamrat, så att han är försvararen i vägen. Idealt sett kommer han att kunna reagera snabbt och effektivt blockera försvararen. Men även om han inte lyckas kommer han fortfarande att hindra försvararen, eftersom han måste passera honom först.
  •  
         
 8.  
             

    3      Förbättra dina Feinting-förmågor  ,

    
   
 1.             1      Arbeta på din kraft. Makt är viktigt i alla positioner på fotbollsplanen, men för spelare som vill effektivt feint är det viktigt. Effektiviteten av din feint har mycket att göra med hur atletisk du är. Ju mer kraft du har desto snabbare kommer du att kunna utföra viktiga rörelser snabbt och explosivt, nå ut med armen för att lyckas och befria dig från ett tack. Av den anledningen är regelbunden styrketräning för varje arbetsuppgift som vill lära sig god uppfattning. 
    Running backs, som ofta är de som bär bollen framåt och därmed har gott om möjligheter att feinta, brukar träna specifika torso och ben med övningar som kramar, deadlifts, crunches och höftövningar. Dessutom kan starka axlar och bröst hjälpa dig att trycka motståndare eller skaka av tacklar.  
  • Som med alla former av styrketräning är rätt form och teknik också viktigt för att förbereda sig för amerikansk fotboll för att undvika skada, både i gymmet och på fältet. Var noga med att du förstår alla övningar innan du försöker dem och börja med låga vikter tills du behärskar tekniken. Fråga en tränare om råd och förbättringar om du har en.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Träna din hastighet. Hastighet och fingerfärdighet är inte bara viktigt för snabb feinting utan också för alla andra drag och för att flytta bollen upp på fältet så fort som möjligt efter en feint. Ju snabbare du är, ju längre du får innan du behöver en feint och ju mer kapital du kan få ut av dina motståndares misstag om du vill komma över dem. Öka din takt med smart och fokuserad träning för att nå din fulla potential. 
    
  • För att förbättra sin hastighet och fingerfärdighet, ryggbackar ofta inkorporera sprints i sina träningssessioner. Till exempel, som en enkel övning, kan du prova sprintstigen. Börja med att sprinta 10 meter i en riktning, vända och sprida 10 meter tillbaka. Sedan pausar du i 30 sekunder. Därefter upprepar du samma med 20, 30, 40 och slutligen 50 meter, var och en med 30 sekunder mellan sprinten.
  •  
  • Ett bra sätt att bestämma dina framsteg i sprintutbildning är att mäta dina tider. Använd en stoppur på dina sprints för att hålla reda på dina tider. Detta kan uppmuntra dig att förbättra dina tider och göra framsteg övergripande.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förbättra dina reflexer. I fältets kaos kan din känslighet göra skillnaden mellan förlust eller vinst i rymden eller till och med en touchdown. För att lyckas festa mot en bra försvarare måste du kunna läsa de minsta signalerna i motståndarens kroppsspråk, förutse hans rörelser och komma förbi honom innan han har en chans att reagera, ibland i fraktioner av en sekund. Ju skarpare dina reflexer desto snabbare kan du svara mot din motståndare, vilket är en stor fördel. 
    
  • Ett mycket bra sätt att förbättra dina reflexer är att träna med en relativt erfaren försvarare. Till exempel kan du bara spela mot en vän på ett tomt fält och försök att passera bollen utan att han träffar dig. Detta gör det möjligt för dig att öva bättre att bedöma din motståndare, bekanta dig med olika finesser och lägga dina reflexer på provet.
  •  
  • För avancerad träning kan du spela mot två eller flera vänner som positionerar sig på olika ställen på fältet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lär dig att känna igen luckor. En körback ska aldrig försöka undvika eller skjuta upp en försvarare om han kan utnyttja ett gap istället. De flesta offensiva rörelser är utformade för att öppna luckor på defensiven för att ge de snabba människorna sätt att använda dem. De bästa löpbackarna letar alltid efter hål i försvaret genom vilka de kan komma igenom. Försök alltid använda dessa luckor, om möjligt, särskilt efter en feint, när försvaret har flyttat igen. 
    
  • Du måste hålla huvudet och hålla koll på fältet så att du kan upptäcka dessa luckor när du är på bollen. En bra situationsmedvetenhet är viktig för någon fotbollsspelare, speciellt om du ofta har bollen.
  •  
  • Det kan också vara till hjälp att analysera spel med en erfaren spelare eller tränare. Ur ett fågelperspektiv är det lättare att se hur sådana luckor skapas på defensiven och hur offensiva spelare kan utnyttja dem med lämpliga strategier.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Analysera bäst. I fotboll finns det ingen brist på förebilder om du vill lära dig att feint. Titta på fotbollet hos din favorit quarterback eller springa tillbaka är ett sätt att få en djupare förståelse för detaljerna i dessa drag. Dessutom kommer du också att lära dig nya feintvarianter som du annars inte kunde ha stött på och som du kan ställa in som målet du arbetar mot. Nedan är några få exempel på skicklighet och smidighet i fältet: 
    
  • Walter Payton: Smeknamn "Sweetness", på grund av hur han enkelt dansade fältet upp och ner. Payton anses av vissa vara det bästa som går tillbaka någonsin. Hans takt och färdighet är legendarisk, vilket ger honom NFL-rekordet för de flesta varv av rymdvinst på 21 803 meter.
  •  
  • Marcus Allen: Han anses vara en av de bästa männen för korta och snabba rymdvinster i NFLs historia. Han blev känd med en rekordbrytande körning över 74 meter vid den artonde Super Bowl, som han inledde en stor feint.  
  •  
  • Jim Brown: Brown, som spelade i slutet av 50-talet och början av 60-talet, anses nu vara en av de bästa idrottarna i sportens historia. Med sin stora talang för fysisk lek var Brown ett hot över hela fältet. Om han bestämde sig för att använda en feint istället för att fysiskt attackera sina motståndare, lämnade han vanligtvis dem på marken bakom honom.
  •  
  • Några av de största efterbehandlarna är relativt aktuella spelare. Människor som Reggie Bush, Adrian Peterson, Marshawn Lynch och många andra har gjort sig gällande i college ligor eller professionell sport (eller båda) som skickliga löpare.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  Läs mer... (6)      
Sports populär:
Träna korrekt.

Pheasants jagar.

Förbättra agility.

Utveckla bättre nackmuskler.

Lär dig att simma.

Bli en bra cricketbatsman.

Lär dig att åka skidor.

Bli en professionell brottare.

Ange en baseballhandske.

Använd en mask som fiskbete.

Utför det vridna huvudets knäställning.

Vinn en svärdstrid.

Använd en skumrulle.

Utför kråkapositionen i yoga.

Enkelt sänka ett hoppa skott.

Vattenskidor på två skidor.

Ta bort på benen.

Hur man blir en hipster.

Håller en golfklubb.

Kom snabbt i form.

Skapa en träningsplan.

ako woman