Home \ sports
 

Skateboard en Varial Kickflip.

 

Varial Kickflip kombinerar tekniken för Pop Shove Its och Kickflip. Det är som med Pop Shove It, du måste alltid använda bakfoten för att peka brädet, förutom att brädet måste snurra i stället för bara omkring dig innan du landar på den. Om du redan kan göra Pop Shove It och Kickflip, så är du på väg att mastera Varial Kickflip. Om du vill veta hur man gör det, följ steg 1 för att komma igång.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få lite fart. Medan du behöver snabbhet för det här tricket, kommer för mycket fart att leda till en grov landning. Å andra sidan är tricket nästan omöjligt om du är för långsam (styrelsen rullar för långt eller inte vänder tillräckligt). Om det här tricket är helt nytt för dig kan du träna det stationärt för att lära dig alla steg.       
 2.  
 3.             2      Korrekt läge på fötterna. Placera foten på toppen av svansen, som i Pop Shove It. Din främre fot ska placeras på bräcksidan av brädan, nära de främre skruvarna. Om tricket är nytt för dig och du vill ta en mer stabil position kan du ta fram foten lite närmare bakfoten. Innan du försöker Varial Kickflip. Se till att din position på brädet är bekväm nog att göra en Pop Shove It och en Kickflip. Detta är inte ett knep för nybörjare.  
    
  • För att göra snabbare snurrning kan du lägga framfoten lite tillbaka.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Squatting. Böj dina knän och ta ner händerna, nära knäna. Detta hjälper dig att flytta tyngdpunkten neråt. Ta din axel i linje med brädet så att du inte förlorar kontrollen. Observera att du måste nå tillräckligt med höjd för att stanna i luften tillräckligt länge för att brädet ska vända helt. Så se till att dina knän ger dig tillräckligt med studsa.  
    
  • Var försiktig så att du inte böjer knäna för mycket, annars kommer du inte att nå tillräckligt med höjd över skateboardet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Poppa på fotfotbrädet så som du skulle med en knuffa den. Använd bakfoten för att peka brädan ner och skjuta den lite för att få brädet att snurra som en knuff, från toppstångens riktning. Kasta inte svansen som en ollie, annars kommer styrelsen att röra sig i andra riktningen.        
 8.  
 9.   5      Tryck på hälet på brädet med din främre fot. Detta är nödvändigt om styrelsen ska rotera. Kom ihåg att du måste göra det här så fort du popar brädet med din ryggfot. Du kan jämföra det med en lätt och snabb spark utan det               
 10.  
        
Sports populär:
Ridskridskoåkning.

Presentera en volleyboll.

Gör ett hopp på höger sida.

Hit härdaren.

Gör en 360 ° turn på skidor.

Skateboarding.

Förbered dig för en simningsklass för vuxna.

Självförsvar.

Rider en åsna.

Få snabbare i fotboll.

Magsdans som Shakira.

Få smal.

Bli en bra löpare.

Ta en träff.

Utför militära sittplatser.

Träna för att bli medlem i fotbollslaget.

Gör krut.

Hur man spelar bordtennis eller bordtennis.

Spela sport.

Perfekt backstroke.

Den bästa tiden att fiska.

ako woman