Home \ ungdom
 

Dansar på en skolboll.

 

Skolbollar är alltid en spännande händelse eftersom de är roliga och kan också sluta på ett romantiskt sätt. Ändå har du alltid ett ess upp din ärm när du har några snygga dansdrag på den.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      "Bump'n'Grind" är en väldigt sexig dansstil. De flesta skolor tillåter inte att det dansas så. Men om det gör så dansar du till R'n'B eller Hip Hop.       
 2.  
 3.             2      "Head-Banging" är musik för metall eller rock. Men det ser bara inte kul ut när dina vänner går med.        
 4.  
 5.             3      "Break Dancing" är en dans under de snabba låtarna. Det här är en väldigt tung form av dans, där du kastar dig själv på golvet och skjuter ut med händer och fötter.        
 6.  
 7.             4      "Freestyle" betyder att du dansar som du tror. Du utvecklar dina egna drag och det är därför det kan dansas till någon genre av musik.        
 8.  
 9.             5      "Moshen" är en dans på hardrock sånger. Du kastar dig mot varandra och hjälper dig själv när någon faller ner. Liknar pogo.        
 10.  
 11.             6      "Snap dance" Du snap fingrarna och svänga dina höfter i tid. Denna stil är inte så populär.        
 12.  
 13.             7      "Techno eller Eurodance" Det här är musikens genre som för närvarande spelas på radion. Det är mycket nära Hip Hop.        
 14.  
 15.             8      "Gruppdanser" Det kan hända att din skola har utvecklat en koreografi på en viss sång eller att en sång spelas som alla känner till dansen. Om du inte känner honom, stå vid hans sida och titta på de andra för att inte skämma dig.        
 16.  
 17.             9      "Country" Country Style är väldigt roligt eftersom det dansas som i det vilda västern.        
 18.  
 19.             10      "Slow Dance" Denna dans är alltid lämplig om du vill komma närmare en tjej eller vill uppleva ett speciellt ögonblick med din flickvän. Ta henne försiktigt och dansa väldigt långsamt med henne fram och tillbaka. Hon kan också luta huvudet på axeln. När du dansar kommer du otroligt nära och om du inte har känt varandra tidigare bör du se till att du inte blir obekväma. När hon skrattar, verkar hon tycka om det. Efter dansen kan du fortfarande bjuda in henne för en drink.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Undvik playboys.

Hantera en sexuellt aktiv tonåring på rätt sätt.

Var en dragdronning.

Så du blir en tomboy.

Hantera killar som är besatta av dina bröst.

Sniglar runt på natten.

Fråga din förälskelse om ett datum om fem minuter.

Säg nej.

Bli hjärtlös.

Var original.

Ta en kyss från en tjej du gillar.

Gör en tatuering utan en tatueringsmaskin.

Så är din förälskelse älskad av dig.

Hur man kör Naruto.

Vet om du borde fråga en tjej för ett datum.

Kyssar en tjejs nacke.

Bli snällare om du är missnöjd med ditt utseende.

Var mystisk.

Var inte blyg med tjejer.

Kunglig förekomst.

Hantera det om någon kallar dig ful.

ako woman