Home \ ungdom
 

Hitta en kompis på Facebook.

 

Ble du kär i en chattkunnig på Facebook? Om du har chattat med en söt tjej på Facebook någon tid kanske du vill gå ett steg längre och fråga henne om hon vill vara din flickvän. Allt du behöver göra är att fortsätta att ha bra samtal på Facebook med henne och visa henne hur mycket hon betyder för dig.

              

Förfarande .

    

    1      Engagera någon på nätet  ,

    
   
 1.            1      Ta reda på om hon är singel. Om du vill hitta en vän via Facebook-chatt måste du först ta reda på om hon är ens tillgänglig. Självklart klickar du först på hennes profil och hennes förhållande status. Men kanske är det inte så lätt. Det kan vara att du måste spendera lite mer ansträngning. Kanske går hon ut med någon som inte är på Facebook, eller hon visar inte hennes förhållande status på Facebook. Kanske är hon "gift" med en av hennes bästa vänner och går med någon annan. Eller kanske är hon bara kär i någon annan. Hur tycker du om det? Här är några tips:  
    
  • Ta en titt på hennes bilder. Är det alltid samma kille? Skriv någon, hur "söt" är bilderna? Det kan vara alla tecken på att hon inte längre är singel.
  •  
  • Titta på hennes stiftbräda. Placerar hon ofta saker på en viss person? Eller är det en kille som hon ofta chattar med eller byter meddelanden med? Det kan vara den pojke hon är med.
  •  
  • Se om hon lägger upp många mystiska inlägg som på något sätt visar att hon är med någon eller gillar någon speciell. Kanske lägger hon in en kärlekslåt, använder många uttryckssymboler, eller gör kommentarer om att tycka om någon. Detta kan vara ett tecken på att hon är kär i någon eller datar någon, men vill inte avslöja den.
  •  
  • Å andra sidan, om det inte ser ut som om det inte är med någon, men du är kär i någon annan, är du inte helt förlorad. Ingenting förhindrar dig från att inspirera dem till dig!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör din profil så intressant som möjligt. Om du känner till tjejen eller inte spelar ingen roll så mycket, det är viktigt att din profil är intressant och aktuell. När hon börjar chatta mer och mer med dig eller kommentera sina inlägg, är chansen att hon ser på din profil. I så fall är det bra att ha roligt och givande bilder av dig själv på din profil och en eller två kommentarer för att få dem att skratta. Hur gör din profil attraktiv och attraktiv för drömmarnas tjej:  
    
  • Lås upp ett profilfoto som inte är för uppskattat, men visar hur du är. Tjejer älskar riktiga killar, inte show-offs.
  •  
  • Lägg intressanta länkar eller videoklipp, men inte så ofta att det ser ut som om du inte har något liv.
  •  
  • Titta på dina andra bilder och se till att det inte finns någon som gör att du ser orörlig ut eller en show-off.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv inte henne när hon går online. Ge henne minst 10 till 15 minuter innan hon frågar henne "Vad händer?". Så du håller dig cool och överdriver inte den med din turn-on. Det visar också henne att du inte sitter framför datorn hela tiden och väntar på att hon ska gå online. Det ser snarare ut som om du råkar vara online och bara vill se hur hon gör det. Självklart, om du loggar ut efter två minuter löper du risken att sakna henne, men du kommer definitivt att göra ett mer avslappnat intryck om du inte omedelbart adresserar henne.  
    
  • Om hon loggar in från sin smartphone (som du kan se från logotypen i chatten) kanske det är inte den bästa tiden att chatta med henne. Kanske har hon andra saker att göra eller inte ens inser att hon var online. Det kan vara att hon helt enkelt öppnade sin Facebook-sida på sin telefon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Starta konversationen med en ledig kommentar. När du skriver ett meddelande till henne, är det bäst att börja med något lätt och avslappet så det ser inte ut som om du redan har memorerat hela hennes profil. Du kan bara fråga dem, "Hur gör du?", "Vad var din dag?" Eller fråga dem om andra enkla saker, som hur deras fotbollsturnering kördes eller vad de sa om matematik spelet. Testet tycker att du hade igår. Du behöver inte ta med en superoriginal kommentar som en konversationsstart. Mycket bättre är att starta konversationen och prata om vardagliga saker. Om du försöker i början att vara oemotståndlig kommer hon att märka det säkert.  
    
  • Om du aldrig har pratat med henne utanför Facebook, se till att hon vet vem du är. Många har vänner på Facebook och glömmer var de känner den här personen i "riktigt" liv.
  •  
  • Säg något som "Hur är det?" Eller en fråga som kräver ett direkt svar, till exempel "Hur är ditt fotbollsmatch?" För att starta samtalet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Redigera intressanta ämnen. När konversationen börjar kan du börja prata om ämnen som intresserar tjejen och gör henne chatt med dig. Naturligtvis beror det också på vad som intresserar dig och vad du tycker som kan intressera dig. Du kan prata om din skolas senaste skvaller (utan att bli för medelvärdet), lektioner du närvarar, något ovanligt i tidningen eller vad dina planer för sommaren är.  
    
  • Om hon är intresserad av dig, svarar hon i detalj, skriver roliga kommentarer och ställer frågor. Men om det finns tystnad på din sida, kanske du måste ändra ämnet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Börja ansluta till dig. Om du inte känner henne väl kan du söka efter sin profil för ledtrådar som hon kanske är intresserad av, till exempel vilka musikgrupper hon tycker om, vad hennes hobbyer är, om hon gillar jogging eller vandring. Du behöver inte nödvändigtvis nämna att du har tittat på deras profil, du kan också väga ämnena i din konversation på ett naturligt sätt. Likheter kan också vara: du växte upp på samma plats, som samma sport, har liknande politiska åsikter eller andra ämnen.  
    
  • Lita inte på om du tror att du inte har något gemensamt. Du kan också bygga ett stabilt förhållande om du bara har en eller två saker gemensamt. Du behöver inte nödvändigtvis ha samma smak i musik, läsa samma böcker eller göra samma sport för att gå ut tillsammans.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Var uppmärksam på  ,

    
   
 1.             1      Visa henne att du är intresserad av henne. Om du vill att hon ska fortsätta prata med dig, borde du visa henne att hon verkligen betyder något för dig. Börja samtalet oskadligt och glatt, men kom alltid med komplimang. Till exempel kan du säga saker som "Det är så lätt att prata med dig" eller "Du kan verkligen få mig att skratta." Gör det klart att du uppskattar hennes personlighet och att du ser fram emot dina samtal.  
    
  • Du kan också försiktigt komplimera henne om sitt utseende, prata om ett foto du har sett av henne. Till exempel kan du säga "Detta är en söt klänning" eller "Ditt hår ser bra ut". Bara överdriv inte det, annars kommer du att skrämma bort dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Börja inte med det för hårt. Det är en sak att ha en intressant konversation på Facebook och bygga ett förhållande med en tjej. Men att vara online och vänta på henne, skriva henne den andra hon går online och skicka hennes ton av meddelanden när hon knappt skriver ett svar är en annan sak. Se till att du skriver om samma antal meddelanden som du inte är ständigt online och se till att du är så intresserad av en konversation som du är.  
    
  • Du vill inte att hon ska tro att du är alltid på Facebook när hon loggar in. Du bör tänka på om du är online eller inte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Visa henne att du också har ett liv utanför Facebook. Om du vill att hon verkligen bryr sig om dig, måste du visa henne att du är upptagen med andra saker i livet än att bara sätta nya foton på Facebook. Du kan ha några bra planer för nästa helg, något att heja på ikväll eller bara nämna att du kommer att träffa vänner senare. Du borde inte ljuga, bara för att göra ditt liv mer intressant än det egentligen är, men det är bra att du inte är en pojke som alltid är på Facebook.  
    
  • Om du måste gå bort för att du är inbjuden att fira din tante Berta 50-årsdag, behöver du inte berätta för henne det. Bara säg "Jag måste träffa några människor", hon vet att du har andra planer, men hon behöver inte veta alla detaljer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på om du vill hänvisa till hennes profil eller hennes inlägg från tid till annan. Även om det här kan vara lite skrämmande först, är det inte dåligt att kunna prata om saker som hon har skrivit om du känner varandra bättre. Om hon har laddat upp ett foto av sig själv och hennes vänner tillbringar en helg på Baggersee kan du fråga henne hur helgen var. Om hon skickar en tidningsartikel som är viktig för henne, kan du prata om det så länge du inte börjar argumentera. Om du känner till deras profil och deras inlägg har du fler ämnen att prata om, vilket kan utöka dina samtal och bekanta.  
    
  • Men du borde inte göra det i början av din bekant. Du kan bara använda den som ett verktyg om du inte vet vad du ska prata om.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Visa henne att du är riktigt uppmärksam på henne. Om du verkligen vill locka flickans uppmärksamhet, måste du visa henne att du bryr dig om henne som person. När hon nämner saker som till exempel en dansprestation hon har nästa, fråga henne nästa gång hur det gick. Om du ser henne i skolan och märker att hon har på sig en ny klänning eller skär hennes hår, gör henne komplimang (utan att vara för påträngande). Låt henne känna att du uppmärksammar henne, att du märker vad som lockar henne och vad hon säger.  
    
  • Du kan säga något som "Hur gick mattexamen? Var det verkligen så illa som du trodde? "Eller" Har du kul på din farbrors födelsedagsfest? ". Sådana frågor visar att du uppmärksammar detaljerna.
  •  
  • Om du inte kan komma ihåg exakt vad du redan har talat om kan du titta på din konversation om och om igen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå offline så länge konversationen fortfarande är intressant. Ett annat knep att hålla uppmärksamheten är att bryta samtalet när det blir väldigt intressant. Så du undviker att konversationen blir mer och mer tråkig, tills du äntligen går offline. Avsluta samtalet när det blir väldigt intressant - så hon kommer att hoppas på en annan chatt med dig.  
    
  • Du säger självklart att hon måste gå nu - gå inte bara offline utan att säga något.
  •  
  • Förresten, detta tips gäller även om du träffar tjejen personligen. Du ska alltid gå när den är mest spännande / vacker, inte när konversationen långsamt döljer bort. Så du lämnar ett bestående intryck.
  •  
         
 12.  
             

    3      Så blir hon din flickvän  ,

    
   
 1.             1      Tänker att fråga henne i chatten om hon går ut med dig. Du kan antingen fråga henne om hon vill gå ut med dig eller ens om hon vill vara din flickvän. Medan vissa tjejer kanske föredrar att fråga den frågan personligen kan du också prova på Facebook om du klarar dig riktigt bra och du tror att det kommer att svara bra på en sådan fråga. Många skulle råda dig mot det, men om du tror att det är vägen att gå, kan du bara vänta på ett lämpligt ögonblick och fråga henne om hon vill vara din flickvän.  
    
  • frågar henne online att gå ut med dig kan hjälpa dig att slappna av er båda lite. Du behöver inte oroa dig för att fråga den perfekta frågan eftersom du skriver frågan i datorn och du behöver inte oroa dig för det perfekta svaret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillbringa lite tid med henne först. Även om du verkligen är kär i huvudet över klackar, är det en bra idé att spendera tid tillsammans. Så du kan lära känna varandra bättre och ta reda på om du verkligen passar ihop. Om du går på samma skola kan du få dem att hänga med dig och dina vänner och se om du bara vill göra något parvis, även om det bara är en lunch, en promenad eller en film. Detta ger dig en bättre känsla för om du verkligen passar ihop.  
    
  • Var avslappnad. Till exempel kan du säga, "Jag möter mina kamrater i köpcentret i helgen. Vill du komma och ta med några vänner? ". Eller "Kommer du på karnevalen idag? Jag är också där med några vänner. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att hon återger dina känslor. Om du är beroende av varandra eller bara chatt, försök ta reda på om hon ser mer än en vän i dig innan du frågar henne frågan. Även om du förstår varandra fantastiskt kan det fortfarande vara att hon helt enkelt ser en kompis i dig eller är kär i någon annan. Om du är med henne eller prata med henne, försök att känna om hon verkligen är glad att se dig, om hon flörtar med dig och om hon frågar dig frågor om ditt liv. Försök ta reda på om hon är kär i dig också.  
    
  • Du kan självklart inte läsa tankar och det är inte alltid lätt att ta reda på om hon verkligen gillar dig eller inte, speciellt om du bara pratar online. Det kan vara svårt att tolka dina ansiktsuttryck och gester om du inte ser dig själv så ofta.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta rätt ögonblick att fråga. Om du har bestämt dig för att fråga henne om hon vill vara din flickvän, måste du hitta ett bra ögonblick att fråga sin fråga - online eller personligen. När du frågar henne frågan är det bäst att lösa ett ögonblick i samtalet där du komplimangerar varandra, berätta hur mycket du gillar att prata eller göra planer, när du ska se varandra nästa gång. Om du säger henne personligen borde du vara ensam, hon borde ha gott humör och du borde vara i samma våglängd.  
    
  • Om du har hittat rätt ögonblick berätta bara för henne att du verkligen gillar henne och att hon skulle älska att vara hennes pojkvän. Det behöver inte vara ett perfekt tal - det kommer att uppskatta din enkelhet. Säg bara "Jag tycker att det är bra att jag känner dig. Du är så smart och rolig och vi kan prata så bra. Jag skulle älska det om du var min flickvän. ​​"
  •  
         
 8.  
 9.             5      Reagera på lämpligt sätt. Om hon säger ja eller nej, det är så viktigt att din reaktion visar att du är en mogen gentleman. Om hon säger att hon vill vara din vän kan du göra en liten dans av glädje för att visa henne hur lycklig du är. Om hon avvisar dig, låtsas det är ingen stor sak. Berätta för henne att du vill vara vänner och uppskatta hennes ärlighet.  
    
  • Om ditt förhållande utvecklas till ett sant förhållande är det bra att spendera mer tid tillsammans och mindre tid att chatta på nätet.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Ungdom populär:
Var charmig.

Ge tips till en tjej som du gillar henne.

Dra åt en pojke.

Var en söt pojke.

Hårklippning hemma.

Flöjt för hand.

Hur blir man en punk.

Berätta för din vän att du älskar honom.

Hitta dig vacker.

Vinn hjärtat av en tjej.

Njut av att vara tonåring.

Var din egen bästa vän.

Sluta känna osäker.

Använd goda män.

Få din mamma att säga ja.

Gör en pojke galen om dig.

Paket för en skolresa.

Ge dig själv kör!.

Njut av att vara tonåring.

Uppmuntra en vän.

Gör det som om du är odödlig.

ako woman