Home \ ungdom
 

Vad Hermione Granger ser ut.

 

Så du vill se ut som Hermione Granger, Harry Potters älskvärda, godmodig men också extremt smart och intelligent vän? I den här artikeln lär du dig hur du efterliknar den här populära karaktären från Harry Potter-serien.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör krullarna så att ditt hår ser "buskigt ut", som Hermions hår beskrivs ofta. I filmerna varierar Hermions hår mellan krökt och vågigt, men i böckerna är det verkligen lockigt och voluminöst. Varje form av naturligt lockigt hår kommer att matcha det här utseendet, om ditt hår är naturligt vågigt, du har korkskruv krullar eller stora lockar. Håll dig naturlig! Om du inte har krökt hår av naturen och du inte vill gå för ett krusjärn, prova följande metoder:  
    
  • När du har tvättat håret, torka det lätt med handduken och dela sedan det i flera trådar. Vänd varje sträng i en liten bulle och lägg dig bara ner för att sova. Nästa morgon ska du vakna med ett vackert vågigt hårhår.       
  •  
  • Dela det våta håret i några partier (för tjockare hår borde det finnas flera partier) och fläta dem. Du kan sova med dina flätta flätor eller lämna dem i en halv dag. Detta ger dig fina vågor.       
  •  
  • Med curlers får du också hår som ser ut som Hermelins.       
  •  
  • Du kan färga ditt hår brunt och ha bruna kontaktlinser om dina ögon inte redan är bruna.       
  •  
  • Om ovanstående metoder inte är för dig som en sista utväg kan du fläta håret i en enda fläta, för i den sista filmen hade Hermione flätat hår.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klä som henne. Mode är något som Hermione inte bryr sig om - hon är mer i böcker än utseende. Det betyder inte att hon ser helt rörigt ut. Kom ihåg, klä dig ren, enkel och reserverad.  
    
  •  Uniformet består av en v-nacktröja, en vit tröja och en Gryffindor-slips, en pläterad kjol, strumpor eller strömpläder, strappy skor, en svart cape och en trollkarl. Uniformerna i 1: a och 2: e skolåret är gråa, senare är de svarta. Förutom utrustningen kan du bära en halsduk och mössa i Gryffindor-färgerna (guld och rött), du kan själv sticka dessa tillbehör. Du kan också ha en prefektstift.
  •  
  •   Tillfälligt kläder : Eftersom det är ganska coolt vid Hogwarts, föredrar Hermione varma kläder som en Muggle. Dessa inkluderar tjocka rockar, jackor, randiga eller mönstrade stickade tröjor, jeans, chino, last eller corduroys och ett par bra sneakers. Du kan också emulera Emma Watsons klädstil i filmerna, med pullovers, hoodies och chinos i en klassisk, vacker stil.
  •  
  •   Formell slitage : För speciella tillfällen räker Hermione håret och lämnar bara spetsarna lockigt. Ditt hår ska vara mycket voluminöst. Vid dessa tillfällen bär hon mycket elaborately sydda kläder. I 4: e året går Hermione i en vintergröna klänning till julkulan, i filmen bär hon en gammal rosa klänning. I boken "The Deathly Hallows" bär hon en ljus violett klänning för Fleur och Bills bröllop, i filmen är det en röd klänning.
  •  
  •   Pyjamas : Använd antingen en lång natttröja med en lätt morgonrock och tofflor, eller en enkel topp med pyjamasbyxor, en morgonrock och tofflor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd bara mycket liten och naturlig smink. Hermione bryr sig inte riktigt om sitt utseende, så kom ihåg att det är din personlighet som räknas - oavsett vad du har på dig eller hur du ser ut. En lätt grund, läppglans och ögonskugga i nyanser av brun kommer lätt att accentuera dina ansiktsdrag. Hermione har också mycket anständiga ögonbryn, du kan uppnå detta utseende med en speciell pensel och ögonbrynsgel.        
 6.  
 7.             4      Använd några böcker du läser (eller har inte återkommit till biblioteket än) i en ljusbrun satchelliknande axelväska. Du kan även se böckerna "Quidditch through the ages", "Fantastic beings & amp; där de kan hittas "eller" Tales of Beedle the Bard "att bära med dig, eftersom de faktiskt publicerades, eller till och med bara gamla böcker med falskt omslag.        
 8.  
 9.             5      Sätt på en slinga. Hermions stav - innan den stulits - var gjord av vinrank och drakhjärtfibrer och hade en mycket mörk färg. Du kan göra en trollstav ur en kvist, en lera eller en målad penna.        
 10.  
 11.             6      Överväg att anta en katt. Om möjligt kan en stor katt med långt hår och ett ansikte som ser ut som krossat se ut som Hermions katt, Crookshanks. Crookshanks är en persisk med en röd kappa, men dessa katter är väldigt dyra. Naturligtvis kan du bara bära runt ett snyggt fyllt djur med dig.        
 12.  
 13.             7      Använd tillbehör! Du kan bära, till exempel, en BELFER-stift, en eländig "ellehatt", eller ett guldkedja med ett litet timglasformat hängsmycke (som ett alternativ till tidsskytten!)        
 14.  
 15.             8      Var alltid hygienisk, eftersom Hermione är.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Ungdom populär:
Titta bra utan smink.

Se bra ut i en skoluniform.

Titta bra på din första dag i gymnasiet.

Förstå en flickas känslor.

Prata med en tjej i din klass.

Förbättra ditt liv.

Var oförskämd.

Behaga som joker.

Se tillförsikt.

Som en tjej, en tjej daterar.

Gör varje tjej som dig.

Var en hardcore punk.

Ansiktsbulning.

Var en söt tjej.

Erövra en tjej som redan har en pojkvän.

Kom i form som tonåring.

Kontroll kärlek.

Var en dålig tjej.

Låt dina föräldrar övertyga dig om att få en pierced piercing.

Hitta dina hemres hemliga gömställen.

Att vara en lolita i skoluniform.

ako woman