Home \ ungdom
 

Att vara en snygg kille.

 

Vill du bli av med de slurviga killar som har en affär efter en annan? Vill du vara annorlunda än alla andra och klä tjejer?

              

Förfarande .

    

  Del 1      Bra Makeup  ,

    
   
 1.            1      Klä din stil. Om du har påsade jeans, smutsiga T-shirts och baseballkepsar, det är inte snyggt. Bär en knappt-skjorta, mörka byxor, blå jeans och vackra skor. Strama jeans ska bäras ordentligt. Men har också din egen stil. Titta på tidningar för att få idéer, eller fråga en elegant klädd man du vet väl. Om du bara försöker få känslan av snygga kläder, prova polotröjor.        
 2.  
 3.             2      Var inte försummad. Tvätta dina T-shirts efter att ha på dem en gång. Du bör bära dina jeans i högst tre dagar utan att tvätta dem. Du ska inte se smutsig ut och luktar inte äckligt. Detta gäller också för ditt rum. Lämna inte tomma pizzaskrin och läskburkar som ligger runtallt. Håll ditt rum rent och städat.       
 4.  
 5.             3      Sörja för god hygien. Det betyder att du tar en dusch varje dag, applicerar ett litet stänk av Köln, borstar tänderna och borstar ditt hår. Var noga med att bära deodorant.                 
 6.  
             

  Del 2      Perfekt manners  ,

    
   
 1.             1      Var snäll. De flesta killar tror att det lockar tjejer när de beter sig som idioter eller pratar med dem om sexuella saker. Var en gentleman. Håll dörren öppen för henne, dra tillbaka en stol och hjälpa henne när hon behöver det. Det finns ingen överlevnadskod för galant beteende, men det här är det väsentliga: respektera kvinnor. Försvara dina vänner Lös saker fridfullt.       
 2.  
             

  Del 3      Fortsätt att utveckla  ,

    
   
 1.             1      Var smart. Inte sakta ner i skolan. Gör dina läxor, titta och svara på frågor om du känner till svaren. Killar tycker oftast att det är roligt att agera i klassen. Som ett resultat ser de bara dåligt ut. Att vara smart betyder också att du inte tar droger och inte dricker. Detta är definitivt inte snyggt. Håll dig borta från alla dessa saker. Hitta rätt vänner.       
 2.  
 3.             2      Bygg en ordförråd och läs ofta (och olika saker). Bli informerad. Bra ordförråd är avgörande när det gäller att låta smart och vara smart. Läs motsatta synpunkter.       
 4.  
 5.             3      Tala ordentligt. Använd inte slang eller förbannelser. Detta visar bara brist på intelligens.       
 6.  
 7.             4      Börja inte prata om dig själv och ge inte in. Visa av är inte elegant på något sätt. Flickor respekterar och uppskattar dig om du är någon som lyssnar. Det ger dig en sida som är lite mystisk. Prata om smarta ämnen.       
 8.  
 9.             5      Använd alla de talanger du har till din fördel. Instrument, konst, friidrott och teaterkonst är alla saker som bör beaktas. Du spelar inte ett instrument? Välj något som ett piano eller gitarr eller ett annat prestigefyllt instrument.       
 10.  
             

  Del 4      Undvik fallgropar  ,

    
   
 1.             1      Rök inte cigaretter. En stilig man röker bara de finaste cigarrerna. Missbruk inte detta privilegium. Rök bara vid speciella tillfällen med dina nära vänner och aldrig att imponera på en kvinna.       
 2.  
 3.             2      Drick inte. Åtminstone bör du inte bli full.       
 4.  
 5.             3      Kämpa inte. Oavsett vad - du kan inte behaga alla. Vissa killar kan försöka provocera en kamp med dig bara för att du är annorlunda. Ström på rätt sätt och bara gå bort. Det är så enkelt. Kampen gör dig inte en man, det gör dig ett barn.       
 6.  
             

  Del 5      Interagera med stil  ,

    
   
 1.             1      Ha flickvänner, inga angelägenheter. Att ha affärer är inte snyggt. Du bör bara göra vissa saker med din flickvän. Tvinga inte henne att göra någonting. Bara för att du är med någon betyder inte att hon vill ha sex med dig. På samma sätt, om vägarna mellan dig och din flickvän separerar, prata inte dåligt om dem. Berätta inte för alla att hon inte kunde kyssa, att hennes stil var konstig, etc. Om du verkligen vill vara snygg, vänta tills du hittar rätt flicka.       
 2.  
 3.             2      Gör inte roligt med andra människor. Det är inte elegant att välja någon annans ofullkomlighet. Vissa saker i andras liv påverkas av familjeförhållanden eller tradition. Ingen vill bli kritiserad av en upptagen kropp.       
 4.  
 5.             3      Slutligen: respektera alla. Bete som om du var intresserad av vad alla har att säga. Alla förtjänar en lyssnare vid någon tidpunkt.       
 6.  
             

Tips .

      

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Ungdom populär:
Din första period.

Få föräldrar att köpa dig något.

Gör fickpengar.

Flörta med en tjej i din klass.

Klä som en skridskoåkare.

Att vara cool på universitetet.

Gör en pojke avundsjuk på sms.

Som en tjej, en tjej daterar.

Få en pojke i 5: e klassen för att gilla dig.

Har sex appeal.

Var en anständig ung kvinna.

Att locka till sig attraktionskraft.

Live Free.

Få en pojke att gå med dig.

Ge en pojke ditt intresse för honom.

Få en blyg pojke.

Var en varm Latina.

Fira din 18 årsdag.

Hantera någon som inte respekterar dig.

Vinn hjärtat av en tjej.

Att vara lydig.

ako woman