Home \ ungdom
 

Att hantera att bli avvisad av en tjej.

 

Att bli avvisad av en tjej kan vara både smärtsamt och pinsamt, men det borde inte orsaka att du känner dig skadad - vi är alla avvisade från tid till annan, oavsett hur cool vi är eller hur bra vi är ser. Med dessa enkla steg kan du hantera avslag och komma tillbaka till spelet på nolltid!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered dig att fråga en tjej för en dag  ,

    
   
 1.            1      Vet att otaliga människor avvisas varje dag. Om du vill ha datum måste du fråga tjejer. Om du frågar tjejer för datum kommer du oundvikligen att avslås. Det är ett faktum - avslag är en nästan oundviklig del av dating.       
 2.  
 3.             2      Ta med dina förväntningar. Kom ihåg att du inte kan förvänta dig ett "ja". Du kan dock förvänta dig artighet och anständighet så länge du har gett det till din förälskelse.        
 4.  
 5.             3      Undvik att vara helt förödad med någon. Ingen är perfekt, men vi glömmer det lätt när vi är helt förskämda med någon. Genom att skapa en idealisk bild av någon innan du verkligen har läst honom väl, är du i princip säker på att du blir besviken. Om du avvisas av henne kommer det att förstöra dig på marken, och om du kommer ihop, kommer hon inte att leva upp till dina otroligt höga krav. Glöm aldrig att alla, oavsett hur attraktiva, har sina nackdelar. Detta gör det både lättare för dig att fråga den här personen för ett datum och mer tålamod att bli avvisad av henne.        
 6.  
 7.             4      Glöm aldrig att din förälskelse är mänsklig också. Om en tjej frågade dig om ett datum och du avvisar henne, skulle det betyda att du hatade henne? Förmodligen inte, eller hur? Män och kvinnor, pojkar och tjejer, vi är alla mänskliga och vi har komplexa känslor. En avslag betyder inte nödvändigtvis att hon inte gillar dig - det kan bara betyda att hon hade en dålig dag. Kom ihåg att även din förälskelse är en levande, andning, känsla person, precis som du.        
 8.  
 9.             5      Håll alltid andra sociala alternativ gratis. Få dina vänskap. Det är lättare att hantera avslag om man kan komma tillbaka till vänner. Dessutom, om du är singel, är det helt bra att svärma mer än en person. Om en av dem avvisar dig kan du fortfarande annonsera de andra.                  
 10.  
             

  Del 2      Fråga flickan till ett datum  ,

    
   
 1.             1      Fördröj inte ögonblicket. Det kan vara frestande att vänta på rätt ögonblick att fråga någon om ett datum, men det kan orsaka problem. Det kan ge fel intryck, nämligen att du inte är intresserad. Dessutom kommer du att bli mer nervös i minuten, vilket skulle göra en negativ reaktion för dig desto mer krossning. Försök bara tänka på det oavsiktligt - det kommer att göra det enklare för dig att fråga dig snabbt och göra det mer uthärdligt för dig om det avvisar dig.        
 2.  
 3.             2      Var klar. Varför ska du gå igenom all stress att fråga någon för ett datum om du riskerar att missförstås? Så se till att din förälskelse vet att det är ett datum, inte ett möte bland vänner. Det är det enda sättet att få ett ärligt svar. Om hon avvisar dig, kommer hon säkert att motivera sig, vilket kan ge dig viss insikt. Här på wikiHow hittar du också tips om hur man frågar en tjej för en date.        
 4.  
 5.             3      Fråga inte ditt svar. Respektera sitt beslut. Om hon säger ja, låt inte henne inte ändra sig genom att säga "riktigt?" ber. Om hon säger nej, visa inget tecken på förtvivlan genom att fråga om hon är riktigt säker. Ditt första svar är det slutgiltiga svaret. Genom att acceptera detta svar förblir du respektabel och förlorar ingen respekt.        
 6.  
 7.             4      Lyssna på vad hon har att säga. Om hon säger nej, kan du lära dig något om henne (eller om dig). Samtalet som följer ett avslag kan vara förvånansvärt uppriktigt och upplysande, så du bör lyssna uppmärksamt. Från vad hon måste berätta för dig kommer du att kunna lära dig något så att du kan bli mer framgångsrik i ditt nästa försök. Dessutom kommer du bättre att hantera det om du vet orsakerna, särskilt om de är ytliga eller du har ingenting att göra med det. Några sådana skäl skulle vara:  
    
  • Hon är för upptagen att bry sig om ett förhållande just nu.
  •  
  • Det behandlar för närvarande personliga eller känslomässiga problem.
  •  
  • Hon har redan en partner.
  •  
  • Hon föredrar att stanna ensam.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Hämta ett avslag  ,

    
   
 1.             1      Erkänna att avslag inte är en personlig bedömning. I de flesta fall är det här inte en utvärdering av din karaktär. Om en tjej bestämmer sig för att sänka din inbjudan hittills betyder det inte nödvändigtvis att hon inte tycker om dig eller tycker om att du är oattraktiv. Varje avslag har en annan anledning, men vanligtvis handlar det om att inte avvisa dig men din begäran om ett datum.        
 2.  
 3.             2      Acceptera en besvärlig tystnad. Om din förälskelse är någon du ser regelbundet, så är det ganska normalt (men inte nödvändigt) för att en smärtsam tystnad uppstår mellan dig efter ett avslag. Över tiden kan det ställa upp och en normal vänskap kan dyka upp eller återuppliva. Förlägenhet kan manifestera sig i många former, till exempel:  
    
  • Tystnad
  •  
  • Undvik
  •  
  • Irritabilitet
  •  
  • Onaturligt, alltför vänligt beteende
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli involverad med andra människor. Avslag kan vara en dold välsignelse om den motiverar dig att söka din lycka i andres företag. Ta chansen att ägna dig åt sociala aktiviteter som du annars inte skulle göra. Tillbringa tid med vänner. Fråga en annan svärm av dig för ett datum. Gå till en blind date. Positiv interaktion med andra människor visar sig göra oss lyckliga, så sök aktivt efter dem.        
 6.  
 7.             4      Fokusera på dina personliga avsikter. Efter hjärtbrottet kan det vara mycket roligt att ta tid för sig själv och driva sina intressen. Med tiden kommer det att göra dig mer attraktiv och du kommer naturligtvis att träffa människor som gillar samma saker som du gör.        
 8.  
 9.             5      Överväg att ta ett annat försök - vid rätt tidpunkt. En avvisning betyder inte att du aldrig kommer att kunna datera den personen. Innan du försöker ett andra försök bör du överväga dina alternativ. Ta tid för omständigheterna att byta innan du frågar igen.        
 10.  
           Läs mer... (3)      
Ungdom populär:
Dölj en näshörning framför dina föräldrar.

Var snygg.

Sniglar runt på natten.

Somna på kvällen före jul.

Fråga en tjej för en kyss.

Var inte en svagning.

Att vara självsäker som en liten person.

Gör en man medveten om dig.

Ha en stark personlighet.

Förpackning för en pyjamasfest.

Var som en prinsessa.

En tjej som kysser på bio.

Övertyga dina föräldrar om att du får ett Instagram konto.

Besegra en stark motståndare i en kamp.

Gör dina kyss oemotståndliga mot henne.

Ta reda på om han gillar dig.

Att vara en cholo.

Skratta.

Var sexig.

Var en bohemisk.

Att vara elegant som en pojke.

ako woman