Home \ vård
 

Som en man får en hälsosam, strålande hud.

 

Vill du ha en vacker hud utan att skura din systers tidningar eller fråga din mamma? Felfri hud är varje flickas dröm, men låt oss vara ärliga - det är också ett bekymmer för män. Även om det finns viktigare saker, hjälper en hälsosam, glödande hud att bygga självförtroende och lär andra att ta hand om dig.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Använd solskyddsmedel. Du har nog hört det ett par gånger tidigare, men förebyggande är bättre än botemedel. Använd solskyddsmedel, ett lock och förnuftiga kläder för att undvika dålig hud när du blir äldre.        
 2.  
 3.                  2      Tvätta ansiktet och kroppen varje dag. Tvätta ansiktet en gång efter att ha stigit upp och en gång på kvällen innan du lägger dig. Använd en mild tvål, inte duschtvålen (det här är för varmt för ditt ansikte). Tvätta din kropp minst en gång om dagen.        
 4.  
 5.             3      Använd akne medicinering. Det här är sant för killar med fläckig hud, oavsett om de är starka eller inte. Många har redan haft framgång med produkter som innehåller salicylsyra och / eller bensoylperoxid. Ett bra program skulle vara en tvål med minst två procent salicylsyra, följt av en lotion som Oxy 10 med 5-10 procent bensoylperoxid. Applicera det först i ansiktet, på axlarna, på ryggen och någonstans annars på morgonen, där du får finnar och upprepa det upp till två gånger om dagen.       
 6.  
 7.             4      Förse huden med fukt. Om du letar efter en fuktighetskräm, ska packningen vara non-com böjd, vilket innebär att det inte kommer att täppa till porer och orsaka finnar. För hud som inte har några problem med fläckar är normal lotion bra. För knän och armbågar är kroppssmör föredraget.       
 8.  
 9.                  5      Skal. Ta en loofa eller skrubba minst en gång i veckan och gnid bort de övre lagren av huden för att avslöja mjukare, mjukare hud. För din kropp är en peeling varannan dag möjlig. När det gäller ditt ansikte, försök att begränsa exfoliering till högst två gånger i veckan. Ge ditt ansikte fukt efter exfoliering.        
 10.  
 11.             6      Ät hälsosamt. Frukt, grönsaker, det vet du, kött är också viktigt, du kan fortfarande äta din biff, men överdriv det inte. Försök hålla fast vid matpyramiden. Även ett multivitamin om dagen är en bra idé.       
 12.  
 13.             7      Köra sport. Spela Fotboll, Cricket, Tennis Oavsett! Gå på en promenad eller cykla. Gör det här 30 minuter om dagen.       
 14.  
 15.             8      Drick vatten. Minst 8 glas vatten om dagen. Din kropp behöver fluid.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Vård populär:
Applicera mascara ordentligt.

Lick inte dina läppar.

Förfriskande mufflingskor.

Blå ögon smink.

Slät hår snabbt och enkelt.

Reparera kläderna själv.

Frisör en Sockendutt med kort hår.

Fingernails i pusseloptik.

Bli av med torr hud.

Gör läppbalsam med bivax.

Växa ett hipsterskägg.

Lace up stövlar.

Rengör näsan piercing.

Hårfärgfärgning.

Gör äggolja själv.

Applicera lotion till din egen rygg.

Låt den naturliga hårfärgen växa ut.

Hitta billiga och högkvalitativa makeupprodukter.

Välj rätt bikini.

Ta bort nagellack från kläder.

Odla dina ögonbryn hemma med honung och salt.

ako woman