Home \ vård
 

Använda stövlar.

 

Stövlarna är mycket mångsidiga och finns i många olika stilar och höjder, men det kan vara svårt att välja rätt stövlar för en outfit. Lär dig hur du väljer ett par stövlar som är rätt för tillfället, kombinera bra med en elegant eller avslappnad outfit och smickra din kropp.

              

Förfarande .

    

    1      Välj Stövlar  ,

    
   
 1.            1      Matcha stövlarna till tillfället. Välj stövlarna enligt den situation och aktivitet du ska delta i. 
    
  • Välj ankel stövlar eller knähöga stövlar med en liten häl eller häl för att gå runt i staden, delta i en sportevenemang eller ett annat tillfälligt tillfälle.
  •  
  • Välj stövlar med klackar för en fest eller natt ute, vilket är lite mer elegant.
  •  
  • Köp kvalitet vandringsskor eller arbetskläder för utomhusarbete som kommer att hålla dina anklar och fötter på grov terräng och på jobbet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smickre din figur. Hitta en start som passar din kroppsandel. 
    
  • Om du har breda kalvar, leta efter stövlar med elastiska sidor, något stretchigt tyg eller justerbara stängningar som spännen eller snören som ger ditt ben mer utrymme. Hitta stövlar med en snedställd övre kant eller dra i strumpbyxor i samma färg som stövlarna för att hålla benen lång och smal. Har du smala kalvar, gör det motsatta: ha på sig byxor och välj stövlar som har flätor, band eller andra plastdetaljer.  
  •  
  • Om du har korta ben, sätt sedan på närmaste stövlar med klackar för att ge dina ben extra längd. Använd dessa stövlar med snäva kjolar eller byxor eller med tights i en matchande färg för att accentuera den uppenbara längden.  
  •  
  • Om du har stora fötter, välj stövlar med rund eller mandelformade tår snarare än spetsiga skor. Undvik remmar och spännen vid foten av stövlarna och försök på byxor med startknapp för att minska bredden på dina fötter.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på komfort och kvalitet. Hitta välgjorda stövlar och spendera lite mer när det behövs, så du får lite av det längre. 
    
  • Bevis på kvalitetskängor är att de är gjorda av äkta läder, har en tjock såle med god profil och att de ser robust ut (inga lösa trådar, glidelås som hänger osv.)
  •  
  • För att hitta den bekvämaste uppstarten, bör du prova på flera storlekar och springa upp och ner. Välj den storlek som känns mest bekväm, stöder din fotled och håller hälen väl och när du står ca 1 cm framför storågen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd stövlarna som tillåter väder. Investera i stövlar som är lämpliga för dåligt väder så att du inte förstör andra stövlar som inte är konstruerade för regn, snö etc. 
    
  • Få några snygga regnstövlar för regnigt väder, som du kan lägga ut med insoles för att göra dem varmare.
  •  
  • I kallt väder kan du prova Ugg Stövlar eller andra skjuvskor, Moccasin stövlar eller Stövlar.
  •  
  • Välj Moon Boots eller Mukluks för snö för att hålla ut fukten och hålla dig varm.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd iögonfallande stövlar som ett uttalande. För att göra stövlar till huvudbonaden i din outfit kan du prova knähöga stövlar i ljusa färger som röda eller lila, cowboy stövlar med färgstarka broderier eller stövlar med höga stilettklackar. Var noga med att bära neutrala och soliga färger i din klädsel om du väljer uttalande stövlar.        
 10.  
 11.             6      Följ modetrender. Håll ögonen skrällda för de senaste trenderna på stövlar eftersom de ständigt förändras. Testa den senaste trenden på catwalksna: västklädda stövlar med spetsiga tår.                  
 12.  
             

    2      Kombinera stövlar med byxor  ,

    
   
 1.             1      Använd stövlar över smala passande byxor. Välj ankel stövlar eller knähöga stövlar, som cowboy stövlar eller ridstövlar, där du kan lägga dina byxor eller jeans inuti. Välj lös passande stövlar eftersom de ofta har mer utrymme om du har problem med att sätta dina byxor i stövlarna. Använd mager eller snäva byxor för detta utseende. 
    
  • För att stolt visa upp dina stövlar kan du rulla upp byxor som är lite för långa, en eller två gånger, för att göra en servering. Det är bra om det finns en liten hud mellan byxorna och stövlarna. Välj ljusa jeans för detta utseende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använda stövlar under breda ben. Välj snäva, släta stövlar utan många tillägg, t.ex. spännen eller vältar om du vill ha byxor över dem. Bootcut jeans och byxor är gjorda för det. De ska vara tillräckligt breda för att passa löst över stövlarna och ligga lätt på foten.       
 4.  
 5.             3      Avsluta din outfit med stövlarna. Stick till stövlar i neutral färg (svart, brun eller grå) för att ha på sig med någon outfit. En bra regel, både för kvinnor och för män, är att matcha färgen på dina stövlar med den på ditt bälte när du bär en. Vanligtvis bär du brun till brun och svart till svart. 
    
  • För en kvälls look, par stövlar med höga klackar och en glittrande topp.
  •  
  • Om du vill ha påskyndande stövlar, kombinerar du dem med mjukt färgade kläder.
  •  
  • Testa motorcykel stövlar i kombination med svarta byxor och en läderjacka för att skapa ett mer avancerat utseende, eller bekämpa stövlar med jeans, en lös plädskjorta och en ullhatt för ett grunge utseende.
  •  
         
 6.  
             

    3      Slitage stövlar med kjolar eller klänningar  ,

    
   
 1.             1      Välj en höjd som matchar kjollängden. Pröva knähöga lösa stövlar på längre kjolar och ha på sig halva längdstövlar till en full längd kjol eller klänning. Stövlar som går ner till låret ser bra ut med korta kjolar eller minikjolar.        
 2.  
 3.             2      Ta stövlar med klackar för ett mer elegant utseende. Om du har ett par klackar eller en kjol, kan det bara hänga över dina kängor. Om din klänning är ganska figurerad, bör den sluta några inches ovanför stöveln eller knäet.        
 4.  
 5.             3      Försök att blanda färger och texturer. Kombinera glänsande läderstövlar med snygga knäklänningar och strumpbyxor eller slita robusta stridskläder eller cowboy stövlar med ljusa strömmande klänningar. Det här är en bra kombination av hård och mjuk.        
 6.  
             

    4      Slitstövlar (för män)  ,

    
   
 1.             1      Försök på avslappnade stövlar. Välj Chukka Boots, även kallade Bucks, eftersom de går med allt, från jeans och T-shirt till snygga jeans och en vanlig skjorta. Kämpar stövlar eller motorcykel stövlar kan bäras med mörka kläder och läder för en titt med grova kanter.       
 2.  
 3.             2      Använda stövlar på jobbet. Välj formella stövlar som Chelsea stövlar att bära med en kostym eller en avslappnad kostymbyxa och en skjorta.        
 4.  
 5.             3      Använd arbetskläder som avslappet slitage. Kombinera ren kvalitetsarbete eller vandringsskor med en T-shirt och jeans som ett utseende du kan bära när som helst.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (14)      
Vård populär:
Ljusa mörkt hår.

Läka en skorpa.

Få snygga kinder.

Tint hår.

Täcka ärr.

Applicera Mineral Makeup.

Rak av en mustasch.

Behandla torra läppar.

Styling a Fake Iro.

Tie en Eldredge slipsknut.

Använd en pimpsten.

Förhindra lössinfestation hos barn.

Använd en Burberry halsduk.

Reparera en konsolbh.

Upptäcka falska Louis Vuitton väskor.

Klä upp på ett modernt sätt.

Använd en sportjacka.

Gör kläderna gamla eller slitna.

Bli av med en öppen pimple över natten.

Desinficera en allmän toalett.

Stimulera förnyad hårväxt.

ako woman