Home \ vård
 

Kombinera fotkängor eller båtar ordentligt.

 

Stövlar är stövlar som går strax ovanför fotleden. Dessa stövlar är stängda med dragkedja, laced eller är avsedda att glida. Du kan köpa dem med plana sulor, kilklackar eller stilettklackar. Du kan välja ett märke som passar din stil och bär ankelstövlar varje säsong. Det finns oändliga sätt att bära dem, och när du vet hur är dina outfitalternativ oändliga.

              

Förfarande .

    

    1      Välj dina fotstövlar  ,

    
   
 1.            1      Välj din hälhöjd enligt din stil om du inte kan bestämma vilken som ska köpas. Ankel stövlar finns i alla former och stilar. Vissa höjder är emellertid förknippade med vissa stilar. Till exempel anses hälskängor ofta mer eleganta, medan plana skor anses vara mer avslappnade och jordnära. 
    
  • Stövletter med en platt häl passar bäst för hipster eller boho look, speciellt om de är gjorda av brunt läder.
  •  
  • Högklackade fotkängor skapar en snabb chic stil och är perfekta för fashionistas.
  •  
  • Cowboy ankel stövlar är väldigt populära och de kan bäras för att skapa ett land eller en stilfull stämning.
  •  
  • Lågklackar och kilklackar är mångsidiga och ovanliga för stadsstilen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj ankel stövlar som passar din livsstil. Välj platta fotkängor utan klackar om du är uppe hela dagen. Tänk på att ha på sig svarta fotkängor om du inte är uppe hela dagen. Du kan bära dem bra i skolan, men se till att du snabbt och enkelt kommer in i dina klassrum.       
 4.  
 5.             3      Sätt in ena eller hålinsats för att få dina fotkängor att passa bättre och vara mindre smärtsamma att bära. Båda fyller din starta mer och förhindrar att den glider på din fot. En bra innersula kan också kudda foten och stödja fotens båge. En gel padd hjälper till att hålla din stövel och förhindrar smärtsamma blåsor.        
 6.  
 7.             4      Köp ankel stövlar som passar säsongen. Beroende på säsong och vädret passar olika stövlar bättre med din klädsel och livsstil än andra. Kom ihåg att vädret kommer att variera i varje säsong, beroende på var du bor. För vissa människor kan höst vara regnigt och kallt, medan det för andra kan vara varmt och torrt. 
    
  • Välj vattentäta fotstövlar för våren. Håll dig borta från de som är gjorda av linne och ta konstläder stövlar istället för äkta läder. De håller dina fötter torra och kommer inte att bli förstörda av regnet.
  •  
  • Försök på öppna fotkängor för sommaren. Välj vilka som inte är tjocka, så att dina fötter inte svettas så mycket om du vill ha stövlar i vinterstilen. Ankelstövlar av tyg är perfekta för sommaren.
  •  
  • På hösten väljer du fotkängor som är lämpliga för vädret. Välj vattentäta material som faux läder om det är regnigt där du bor. Håll fast på normalt läder eller linne om det är varmt och torrt.
  •  
  • Använd vattentäta fotkängor med en tjock foder på vintern. Välj ankel stövlar med en tjock sål och bra drag om det finns gott om snö i ditt område.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Börja med fotkängor i neutral färg så att du kan skapa fler kläder. Svart och brunt passar fler föremål ur din garderob. Förfinera färger, mönster och ljust läder när du har kommit i dina favoritkängor.       
 10.  
 11.             6      Använd mönstrade fotkängor för att göra ett uttalande. Försök att hålla dig i samma färger som din outfit. Välj till exempel en topp med ett liknande rött och brunt schema om dina fotkängor har ett rött och brunt mönster. Mönstren kommer att göra din outfit ser mer intressant ut, men liknande färger hindrar saker från att kollidera.                  
 12.  
             

    2      Använd ankelstövlar med byxor, shorts, klänningar och kjolar  ,

    
   
 1.             1      Använd ankelstövlar med snygga jeans, ryggsäcken rullas upp eller rullas upp. Eftersom de passar snyggt runt anklarna, kommer dessa jeans att passa de flesta fotstövlar. Du behöver inte rulla upp servrarna, men du kan göra det om du vill. Rulla in, om du bestämmer dig för att rulla upp manschetten tills de når toppen av bagaget. Att lägga dina snäva jeans i dina fotkängor gör att dina ben ser längre ut.  
    
  • Prova svarta tyga jeans på svarta fotkängor för att få dina ben att se ännu längre ut.  
  •  
  • Försök på ett par färgade eller mönstrade skinny jeans. Om du någonsin är trött på samma denim, kan du bära de ljusa färgerna för en klassisk look till neutrala fotkängor.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rulla på rakade jeans innan du lägger på ett par båtar. Sätt inte tjänsten i bagaget. Detta förorsakar byxbenet att byggas upp över vristen och skapa en blick som många inte finner tilltalande. Istället vik manschetten två gånger fem inches inåt tills manschetten ligger ungefär en tum ovanför stöveln.  
    
  • Kasta en smalare skjorta, blazer eller tröja för att slutföra utseendet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd breda benbyxor som avslappnade byxor eller chinos över fotkängan. Sätt inte in det, annars kommer byxbenet att vara väskan över fotkängan. Se också till att fotledaren är smal nog för att passa in i byxbenet. Du får inte se några stötar som produceras av boot-manschetten. 
    
  • Denna look ser bra ut med svarta fotkängor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd dina fotkängor med ankel-längd eller pojkvän jeans. Dessa jeans är vanligtvis kortare än dina vanliga jeans och stoppar kort över bootmanchetterna. Sätt det i fotledaren om fotspännen är långa. Drapera över fotkängorna om pojkvänens jeans är för långa. Du kan också rulla upp höljet på båda jeansstilarna tills det bara sårar toppen av bootien.       
 8.  
 9.             5      Välj ankel stövlar som är bredare på toppen om du vill ha dem med shorts. Om fotstövlarna är för snäva på toppen, kommer de att göra dina ben ser korta och trötta ut. Du kan ta någon shorts längd som du vill. Denna look är idealisk för varmare väder och hjälper till att få benen att se längre ut.       
 10.  
 11.             6      Använd ankel stövlar för en elegant eller avslappnad look till en mid-length klänning. För ett elegant utseende, välj fotkängor med en häl. För en mer avslappnad look, välj fotkängor utan häl. Men det här utseendet är inte begränsat till sommaren. Du kan göra en sommarklänning mer lämplig för höst genom att helt enkelt lägga en jacka över den. På vintern kan du bära tjocka strumpbyxor under en varmare klänning och en jacka över den. Se till att pantyhalsfärgen matchar fotstövlarna. Detta bidrar till att dina ben ser längre ut.       
 12.  
 13.             7      Använd ankelstövlar för en boho-chic look till en maxi-klänning. Var inte för blyg för att visa ett ben när du väljer en maxi-klänning. Det här kan vara genom en slits i klänningen eller en hylsa som slutar precis ovanför vriststövelen. Slå ihop det med ett brett bälte om klänningen runt midjan är för bred för din smak. 
    
  • Boho Style Maxi kjolar ser också bra ut på fotkängor.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Kombinera ankel stövlar med midjan, knä och knä-längd kjolar, men lämna minikjärnen. Prova ett par plana fotkängor om kjolen slutar över knäet. Försök med ett par hälftiga fotkängor om kjolen är knälängd. 
    
  • Använd strumpbyxor under kjolen som matchar fotkängans färg om dina ben ser för kort ut i en kjol med fotkängor. Det gör dina ben ser längre ut.  
  •  
  • Lägg en jacka eller kofta för att slutföra fallet.  
  •  
         
 16.  
             

    3      Använd ankel stövlar med strumpor, strån och leggingar  ,

    
   
 1.             1      Använda leggingar i fotstövlarna. Mattdukar fungerar oftast bättre än glänsande. Ställ in leggets färg på stövlarna (till exempel svarta leggings och svarta fotkängor) om du har kortare ben. Detta gör att dina ben ser längre ut. 
    
  • Kombinera leggings med löst passande blus eller tunika. Ha ett brett bälte runt midjan om du vill ha något mer strömlinjeformat. Det sätter tunikan / blusan ihop.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd ankel stövlar med sneakersockor om du inte vill att strumporna ska vara synliga. Det här är bra för de varma sommardagen när du bestämmer dig för att kombinera fotkängor med shorts. Att bära strumpor är ett måste. De hjälper till att absorbera svett och förhindra fotlukt.       
 4.  
 5.             3      Försök med uppblåst look på längre strumpor. Sätt på ett par långa, fluffiga strumpor och lossa dem. Se till att strumporna ligger ovanför jenaerna och inte under, om du har på dig snygga jeans.  
    
  • Prova ett par vanliga strumpor med en intressant konsistens.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd ett par strumpor som når över dina anklar om du vill ha en hint av färg och textur. Låt strumporna sträcka 3,5 till 5 cm över startkudden. Överväg att suga dem om du har på dig snygga jeans. Detta kan också kombineras med ankel-längd och pojkvän jeans. Strumporna täcker skinnet mellan boot manschetten och byxanchetten för ett intressant stänk av färg och textur.        
 8.  
 9.             5      Använda strumpbyxor under shorts, kjolar och kortare klänningar om vädret är kallare. Försök välja en pantyhose med en intressant konsistens. Försök också kombinera tights med dina fotkängor (t.ex. svarta tights och svarta fotkängor) om dina ben är kortare. Det gör dina ben ser längre ut. 
    
  • Du kan även bära strumpor över strumpbyxorna, men försök att hålla färgerna lika. Kombinera till exempel en svart tights med ljusbruna texturerade strumpor och bruna fotkängor.  
  •  
         
 10.  
             

    4      Skapa specifika utseende  ,

    
   
 1.             1      Gör dig bekväm med leggingar, en T-shirt och en flanellskjorta. Använd svarta leggings, svarta fotkängor och en T-shirt i antingen vit eller grå. Lägg till en röd pläterad flanellskjorta för att slutföra utseendet. Lägg till en volymdräkt halsduk om den är cool ute.        
 2.  
 3.             2      Klä upp med skridskoskjorta, tights och fotkängor. Kompleta kläderna med en tätt passande skjorta eller pullover. Du kan också bära en skridskor i stället. Matcha dina tights på dina stövlar så att dina ben ser längre ut.        
 4.  
 5.             3      Använd plana fotkängor, jackor och T-shirts för en avslappnad look. Kombinera bruna fotkängor med en brun bomberjacka och en vit T-shirt. Komplettera utseendet med snäva jeans eller rullade upp rakben jeans.        
 6.  
 7.             4      För en snyggare look, kombinera en snygg klänning med jacka och fotkängor. Använd mörkare färger, till exempel svart eller mörkbrun. Försök också matcha färg och material i din jacka till dina fotkängor. Till exempel kan du kombinera svarta läder fotkängor med en svart läderjacka.        
 8.  
 9.             5      Gör dig bekväm med brett stickade tröjor och fotkängor. Kombinera bruna fotkängor med en kräm eller elfenbenströja och bekväma jeans. Istället ska du ta en gräddehalshals och en brun blazer om du inte gillar cardigans.        
 10.  
 11.             6      Använd din sommarklädgård till hösten genom att lägga på en jacka och matchande strömpläder. Kombinera din vita favorit sommarklänning med en mörkgrön eller brun jacka. Lägg till ett par dammiga bruna stövlar och några enkla tillbehör, till exempel ett armband eller en handväska. Ha ett brett läderband runt din midja för att knyta klänningen ihop om du vill ha en snyggare look.       
 12.  
 13.             7      Skapa kontrast genom att kombinera snygga jeans med en tunika eller flödande blus. Försök para ett par bruna fotkängor med blåa tyga jeans. Använd en mönstrad blus i boho stil eller en tunika över jeans. För ett snyggare utseende, lägg till ett brett brunt bälte runt midjan för att binda upp det överflödiga tyget.       
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  Läs mer... (26)      
Vård populär:
Läka en skorpa.

Blont hårfärgat svart.

Använda nätstrumpor.

Få felfri hud på en vecka.

Förhindra bandagens permeabilitet.

Vattentät dina Timberland Boots.

Wrap hår.

Fick en timglasfigur.

Tvätta schampo ur ögonen.

Hur bli av med sideburns.

Använd Makeup Fixative Spray.

Gör ditt hår smidig och silkeslen.

Frisör vågigt hår.

Gör en sockerskrubba.

Hår Styling för män.

Slips.

Blekbrunt hår utan blekmedel.

Gör en ansiktsskal av socker och honung.

Få en jämn yta.

Bli av med låglöpande finnar.

Färg hår.

ako woman