Home \ vård
 

Korgflätor fläta.

 

Box Braids kan ge dig den bohemiska chic du alltid har velat och gör vardagen mycket enklare. Det kan vara mycket dyrt att göra den typen av flätning i skönhetssalongen. Det är också möjligt att skapa den här frisyren hemma genom att införa konstgjort hår i sig själv med lite tålamod. Så du får vackra Box Braids på nolltid.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered håret för flätning  ,

    
   
 1.            1      Tvätta håret och skölj det. Tvätta håret med vanligt schampo i duschen eller badet. Applicera sedan lite fuktighetsgivande balsam så att håret inte blir för krusigt vid torkning.  
    
  • Använd en balsam som stannar i håret när ditt hår är benäget för frizz.
  •  
  • Du måste också tvätta och skölja håret när du använder hårförlängningar, för då kommer förlängningarna att hållas ordentligt i naturligt hår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Avlägsna håret med en kam. Låt ditt hår torka helt när det är smidigt och fint. Använd sedan en breddad plastkam för att försiktigt avlägsna gräs och knutar. Börja på tipsen och arbeta dig upp på strängen, kamma noga med knutar och burdock. Dra inte eller dra i håret för mycket för att du inte vill att ditt hår ska bryta eller riva. Ta bort så många burs som du kan så att ditt hår är lätt att fläta.        
 4.  
 5.             3      Konditionera ditt hår när det är väldigt fräckt. Applicera en värmebeständig spray eller gel före. Använd sedan en borste för att blåsa håret i sektioner. Detta gör det lättare att dela håret i sektioner vid flätning. Detta gäller särskilt för mycket lockigt hår.  
    
  • Om din hårtork har en pensel eller fäste, kan du använda den.
  •  
  • Du kan också använda ett platt järn om du föredrar det. Men kom ihåg att applicera ett värmebeskydd i förväg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp tipsen när de är splittrade eller torra. Om dina hårspetsar känns torra vid beröringen, om du gnuggar dem eller om de ser plana och läskiga, bör du trimma dem försiktigt. Detta kommer att förhindra att flätorna uppstår torra och krusiga. Dessutom går flätorna också längre.  
    
  • Tipsa skärning är särskilt viktigt vid användning av konstgjort hår för Box Braids, eftersom konstgjort hår blir bättre på nyklippta, rena ändar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dela ditt hår i fyra lådformade sektioner med en breddad kam. Rita ett toppunkt i mitten från pannan till nacken och en annan från öra till öra. Lämna det första avsnittet du vill arbeta på som det är. Se till att sektionerna är lika stora med en klar, rak linje i hårbotten och skapa en boxform. Ta tre stora hårnålar för att trycka på de återstående tre sektionerna ur vägen.  
    
  • Se till att ditt hår är uppdelat i lika delar. Du kan behöva göra vissa avsnitt framför en spegel för att få en bättre känsla för formen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Applicera en fuktgivande gel eller kräm för att undvika frizz. Applicera denna kräm eller gel med händerna och gnugga produkten väl i hårspetsarna. Detta hjälper till att hålla ändarna fuktiga och minska frizz så att det konstgjorda håret går bättre in i det naturliga.  
    
  • Fuktgivare för hår finns i apoteket eller online. Geler och krämer som innehåller kokosnöt eller arganolja är vanligtvis ett bra val.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Dela ditt hår i ca 2,5 cm breda sektioner med spetsen av en stilkam. Gå till toppen av åsen i en av de sektioner du gjorde. Gör en sektion om 1,3 cm bred om du vill göra små till medelstora flätor. Om du vill att det ska vara jumbo flätor, ta ca fem inches.  
    
  • Kontrollera att delen ovanför sektionen är rak. Använd kammen för att ta bort flygande strängar ovanför sektionen så att kanten är rak och ren.
  •  
  • Släng resten av håret bort i sektionen så att de är ur vägen.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Dela det konstgjorda håret  ,

    
   
 1.             1      Få sex till åtta förpackningar av konstgjort hår om du vill ha långa, tjocka flätor. För Box Braids, använd artificiellt och inte riktigt hår, eftersom det inte tenderar att fria. För kortare, tunnare flätor kan du behöva mindre hår. Sök på den lokala skönhetssalongen eller online för konstgjort hår som är mjukt och flexibelt. 
    
  • Om du är osäker får du mer hår än du behöver. Om det finns något kvar, kan du ta håret för en annan frisyr eller returnera den till återförsäljaren om han tillåter det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta 2,5 - 5 cm konstgjort hår. Lägg hårförlängningarna mellan fingrarna. Dela håret i tre sektioner. Placera den första delen mellan index och mittfingrar, nästa mellan mitten och ringfingrarna, 2,5 - 5 cm under den första sektionen. Håll den tredje delen mellan ringen och lillfingeren, 2,5 - 5 cm under den andra sektionen.  
    
  • Om du delar upp håret, blir flätorna mjukare och inte så tjocka, så de kommer att se mer naturliga ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta bort en tredjedel av håret. Ställ den åt sidan eftersom du inte kommer använda den för att bilda flätan. Du kan ta det senare om du gör nya avsnitt i håret för flätorna.       
 6.  
 7.             4      Formulera en slinga med resten av ditt hår. Ta den första delen av håret och lägg den över resten av sektionen så att de överlappar varandra och bildar en slinga. Se till att den första delen innehåller mer hår än den andra. De två delarna ska bilda en lös slinga med den mindre sektionen som hänger över den större.  
    
  • Du borde nu ha tre jämn, konstgjorda hårprofiler som du kan arbeta med.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Fäst det konstgjorda håret  ,

    
   
 1.             1      Sätt det konstgjorda håret på rötterna över dig själv. Vrid handen så att handflatan är vänd inåt. Håll sedan det konstgjorda håret i mitten med tummen och pekfingret och lägg det över ditt eget hår vid rötterna. Håll det konstgjorda håret med fingrarna och rikta det med dig själv.        
 2.  
 3.             2      Släpp ditt eget hår över den artificiella midsektionen. Du borde ha tre hårsträngar, två på utsidan och en i mitten. Ditt eget hår bör falla under den konstgjorda i mitten.       
 4.  
 5.             3      Häller ditt eget hår med den konstgjorda. Håll mittpartiet ordentligt och greppa ner på en av de yttre sektionerna. Dra håret från ytterdelen till mitten. Sedan nå ner och dra håret från det andra utanför i mitten. Detta är början på flätan, med ditt eget hår fast integrerat i den konstgjorda. Starta flätan fast på huvudet så att det ser nytt ut.  
    
  • Håll ett fast grepp på ditt eget och konstgjorda hår med fingertopparna så att den artificiella inte glider bort.
  •  
  • Fortsätt att piska på spetsarna genom att greppa under mitten och lägga hårstyckena över varandra.
  •  
  • Gör inte flätan för tätt, annars kan det orsaka hårskador. Arbeta med fast, jämnt tryck så att flätan blir jämn och mjuk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Säkra omslutningen av flätan med en slips om det behövs. Om det konstgjorda håret är tjockt, kanske du inte behöver något gummi i slutet eftersom det håller det på egen hand. Om håret är tunt eller bra, använd ett non-cutting hårband för att säkra flätan.       
 8.  
 9.             5      Flankera varje sektion en åt gången, pausa däremellan, om det behövs. Arbeta dig igenom från avsnitt till avsnitt, varje gång du delar upp en liten del av ditt eget hår. Skär sedan ner det konstgjorda håret och fäst det själv och fäst det. Det kan ta flera timmar att fästa hela ditt huvud. Därför borde du mellan sektionerna eller vid behov ta en paus.  
    
  • Var noga med att fläta varje flätad snabbt och jämnt, annars kan det komma till frizz. Arbeta alltid med samma tryck, så att alla flätor har samma tjocklek och form.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta bort utskjutande hår med sax. Ta hand om det när du är klar med hela huvudet. Klipp den nära flätan så att flätorna ser bra ut och mjuka. Var försiktig så att du inte skär av ditt eget hår.        
 12.  
 13.             7      Doppa ändarna av flätorna i varmt vatten för att försegla dem. Lägg kokande vatten i en skål och doppa varje fläta i vattnet från mitt till slutet. Så du tar också bort rester, utskjutande hår och frizz och tätar samtidigt flätorna så att de inte löser upp sig.  
    
  • Du kan ta bort hårbanden om du har förseglat flätorna och du inte vill ha några tandkött i håret.
  •  
         
 14.  
             

  Del 4      Underhålla Box Braids  ,

    
   
 1.             1      Täck flätorna på natten med en satäng eller silkeshalsduk för att förhindra frizz. Slå på halsduken runt huvudet på natten. Om dina flätor är längre än halsduken, kan du lossa flätorna löst innan du sätter på halsduken. Så du effektivt förkortar ditt hår medan du sover. Du kan också låta ändarna se ut.  
    
  • Du kan också sova på en kuddeväska av satin eller silke för att hålla dina flätor mjuka och utan frizz.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Mala dina flätor två till tre gånger i veckan med häxhasel för att rensa dem. Doppa en fuktig trasa i häxhaseln och använd den för att smita av flätorna. Så de blir rena utan att du behöver blöta dem i duschen eller badet. Boksflätor kan vara oerhört tunga och de tenderar att krusa om de blir för våta.       
 4.  
 5.             3      Tvätta hårbotten med schampo och vatten för att förhindra klåda. Dela flätorna och nypa dem för att avslöja din hårbotten. Tvätta huvuddelen av sektionen, var försiktig så att du inte blötar flätorna.  
    
  • Du kan tvätta hårbotten tre till fyra gånger i veckan. Tvätta inte dem varje dag så att du inte blötar dina flätor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Massagea naturliga oljor på hårbotten för att hålla den fuktad. Kokos- eller mandelolja eller sheasmör är bra. Använd en bomullskula eller rena fingrar för att generöst fördela olja på huvudet i sektioner. Försök att få så mycket av din hårbotten som möjligt utan att få olja på dina flätor.        
 8.  
 9.             5      Ta bort flätor inom 2 månader för att förhindra hårskador. Boxflätor brukar vara sex till åtta veckor. Men även om du ser bra ut efter det, ta bort det för att hålla ditt hår frisk. Om du har på sig flätor för länge, kan hår i hårbotten bryta av, vilket skadar hårlinjen och hårbotten på lång sikt.  
    
  • Använd fingrarna för att försiktigt släppa flätorna från platsen där det konstgjorda håret träffar den riktiga. Använd inte en fintandad kam, annars finns det risk för att du riva eller riva håret.
  •  
  • Be en vän att hjälpa dig spara tid och ansträngning.
  •  
  • Släng bort hårförlängningarna när du tar bort dem.
  •  
  • Vänta tre till fyra veckor innan du gör nya rutor flätor så ditt hår kan återhämta sig.
  •  
         
 10.  
             

Vad du behöver .

                Läs mer... (15)      
Vård populär:
Behandla corns och calluses.

Skor med monogram.

Skära ett tjejhår.

Fläta en sillben.

Behåll skönheten i ditt ansikte.

Rengör täppt porer.

Använd rosevatten för vacker hud.

Förhindra att håret bryts av.

Använd röda skor.

Facebook gör naglar.

Minska underarmsvettning.

Ta hand om skadat afrikanskt hår.

Behandla tunna läppar utan vårdpinne.

Metoder för en mörkare hudton.

Applicera hårbalsam på rätt sätt.

Definiera kindben.

Färg hår med olika Kool Aid färger på olika längder.

Använd den lagrade looken.

Gör en djup behandling.

Bli av med gula tånaglar.

Rakning av benen.

ako woman