Home \ vård
 

Använd en nagelstämpel.

 

Om du är intresserad av nagelkonst, kanske du vill försöka använda en nagelstämpel. Du kan få nagelstämpelsatser till ett rimligt pris. De innehåller en diskett med etsade mönster och en rep för att avlägsna överskott av nagellack. Den medföljande stämpeln gör att du kan rulla designen på naglarna. Med dessa enheter kan du börja stämpla roliga och galna mönster på naglarna. En nagelstämpel kan vara ett bra sätt att förbättra dina nagellackfärdigheter och imponera på vänner och familj!

              

Förfarande .

    

    1      Förbered dina material  ,

    
   
 1.            1      Välj ett väl upplyst område som ska fungera. När du målar dina naglar och skapar nagelkonst, måste du arbeta i ett område som är väl upplyst. Så du kan enkelt se vad du gör. Om du inte har ett tilldelat område att måla naglar, ta bort ett skrivbord eller annat bord och placera ett eller två lampor på det. Så du kan belysa området ordentligt. Se till att området är borta från alltför stora buller och distraktioner, så att du kan fokusera på de exakta rörelserna som nagelkonst kräver.        
 2.  
 3.             2      Välj dina nagellackfärger. Bestäm i förväg vilka nagellackfärger du vill använda, så du förstör inte saker senare. Ställ in färgerna på din arbetsstation så att de är tillgängliga för dig om du vill använda dem. Se till att du har en klar baskava och en topplack. 
    
  • Gränsen är bara din fantasi! Du kan bli kreativ med färgkombinationerna. Du kan också försöka använda metalliska eller gnistrande nagellack för att ge naglarna ett stänk av färg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få nagelstämpelmaterial eller en uppsättning. Satser kan köpas online, i drogbutiker eller skönhetssalonger. Att söka efter "Nail Stamp Set" i en sökmotor ger tusentals resultat att välja mellan. Du kommer säkert hitta någon design du letar efter eller som du vill ha. 
    
  • Stämpelplattor, stansar och repor kan köpas separat på förfrågan. Du hittar nog bättre kvalitetsinstrument om du köper dem separat istället för i en enda billig uppsättning.
  •  
  • Om du vill använda en uppsättning, läs recensioner av uppsättningar online för att hitta en högre kvalitet. Du kan också använda en billigare sats om du bara börjar ta reda på om du gillar att göra det utan att göra en stor investering.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Förbered dina naglar  ,

    
   
 1.             1      Applicera en klar basfärg. En baslack skyddar dina naglar mot de hårda effekterna nagellack kan ha. Det bildar en barriär mellan nageln och nagellacket och förhindrar missfärgning av nageln på grund av slitage och brittleness som orsakas av kemikalierna i nagellacket. Det finns flera typer av basbeläggning tillgängliga, såsom snabbtorkande formler, härdande formler och mer.  
    
  • Härdningsformler formuleras speciellt för svaga och spröda naglar för att skydda dem från att bryta av. De kompletteras ofta med vitaminer och keratin för att hjälpa dig att få starkare och hälsosammare naglar.  
  •  
  • Snabbtorkande formler är perfekta för personer som inte har tid att vänta på varje lackfärg för att torka noggrant.
  •  
  • Känsliga formler är bra för dem med känslig hud som inte vill riskera reaktioner på nagellacket.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Applicera underlacken. Applicera önskad färg (er) på naglarna när basbeläggningen har torkat. Om färgen inte är pigmenterad nog efter den första pälsen, applicera en andra päls. Låt lite tid mellan skikten för att nagellacket torkar.       
 4.  
 5.             3      Låt nagellacket torka helt. Håll dina naglar framför en fläkt, eller använd en nageltork för att påskynda torkningen. Kalltemperaturer hjälper dig att torka naglarna snabbare - du kan försöka blåsa dina naglar i det kalla scenet för att hjälpa dem att torka. En annan metod skulle vara att använda isvatten för att härda naglar.  
    
  • Vänta minst en minut efter att nagellacket har applicerats för att göra det lite fast och hårt.
  •  
  • Doppa dina naglar i en skål med kallt vatten eller isvatten i ungefär två minuter för att hjälpa dem att torka.
  •  
         
 6.  
             

    3      Designen stämplar  ,

    
   
 1.             1      Belägg designen med nagellack. Välj önskat mönster från stämpelplattorna. Belägga designen med nagellack. Det är bäst att använda ett kraftigt pigmenterat, tjockare nagellack. 
    
  • En bra tumregel är att använda ett nagellack som täcker nageln med ett lager och är inte transparent.
  •  
  • Vissa uppsättningar innehåller en speciell stämpellack. Denna lack är helt enkelt ett tjockare nagellack än vanliga formler. Du kan välja om du vill använda denna nagellack eller inte, beroende på dina önskemål.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skrapa bort överskott av nagellack. Håll repen i 45 graders vinkel mot stämpelplattan. Skrapa bort överskotts nagellacket snabbt och snabbt tills du tydligt kan se designen. Torka repet på en pappershandduk för att ta bort nagellacket. Skrap av stämpelplattan igen om du inte skrapade allt överskotts nagellack första gången.        
 4.  
 5.             3      Använd stämpeln för att plocka upp nagellacket. Ta din frimärke och rulla den över designen på plattan. Börja på ena sidan av templet och rulla den till den andra. Du borde kunna se designen tydligt på stämpelns yta. De flesta nagellacken borde ha tagits från stämpelplattan.       
 6.  
 7.             4      Rulla stans över nageln. Rulla stämpeln över nageln med nagellack som täcker ytan i den valda konstruktionen. Flytta från en sida till den andra. Tryck fast, men inte så tätt att konstruktionen smutsar ut. Ta stämpeln av nageln och se till att designen är tryckt på nageln. Om inte, kan du behöva försöka igen eller börja om genom att ta bort hela nagellacket med nagellackfjernare och en bomullsboll.       
 8.  
 9.             5      Belägg spiken med en klar topplack. Vänta en minut eller två för nagellacket för att bli lite fast och svårt när du har klistrat på designen på nageln. Belägga nagellacket med en klar topplack för att skydda designen och göra nagellacket längre. En överrock garanterar att nageln är rimligt skyddad från vardagsliv.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (2)      
Vård populär:
Hur man får vackert, silkeslen, glänsande och rakt hår.

Drapa en huvudduk.

Ha på sig ett hårband.

Med pimpstenskroppshår överallt.

Rengör en coachväska.

Behåll torra och avsmalnade läppar.

Erkänn ett falskt Gucci bälte.

Bli av med en pimple.

Få mer framträdande nyckelben.

Rakning med elektrisk rakapparat.

Upptäck delade ändar.

Gör en bikini.

Lichen.

Skär din egen ponny.

Gör läppbalsam från vaselin.

Stäng stora porer.

Gör en pedikyr.

Rengör naveln.

Gör en hårvård.

Forma dina ögonbryn.

Gör krullar med tygremsor.

ako woman