Home \ vård
 

Ha på sig en bikini.

 

Är du redo att sätta på din bikini och gå till stranden eller poolen? Att bära en bikini kan vara en utmaning. Det finns inte många saker att arbeta med, men de här små sakerna måste vara på rätt ställen för att täcka alla viktiga kroppsdelar väl. Lär dig hur du klär en bikini på rätt sätt så att den passar perfekt och hur du kan förbereda din kropp så att du ser perfekt ut i dina baddräkter och trivs bra om dig själv.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Använd bikini  ,

    
   
 1.            1      Ta av dina kläder helt naken. Bikini är designade med avsikt att visa mycket hud, så ta av dig kläderna först. Ta av din bh och byxor också. Försök inte hålla ditt underkläder under bikini. Om du går på stranden eller i poolen kommer du inte att kunna förhindra att underkläderna kollar ut.        
 2.  
 3.             2      Sätt på bikini botten. Bikiniunderkläder täcker vanligtvis samma kroppsdelar som bikiniunderkläder. Den övre kanten av bikini botten ska sitta på höften och täcka båda höftbenet precis under navelknappen. På baksidan ska bikinibotten täcka din rumpa tätt. Beroende på vilken bikinistil du har bestämt, täcker bikinikartor endast en del av skinkorna eller hela botten.  
    
  • Din bikinibyxa ska inte glida eller sitta för löst. Om det känns för löst, behöver du en mindre storlek.
  •  
  • Botten bör inte heller skära in i huden och lämna märken på huden. Om så är fallet, ta en storlek större.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt på bikinitoppet under din byst. Placera toppen på exakt som du skulle lägga på bh och först knyta bandet runt din ribbage. Det kan hända att du lättare kan stänga toppen genom att först sätta upp toppen upp och ner, så att du kan knyta bandet ihop på framsidan. Tryck sedan på den främre delen av bikini med kopparna i rätt läge. 
    
  • Om du har en strängbikini, gör en stram knut först och binda sedan ändarna samman. Tie knuten tillräckligt tätt för att hålla bikinien från att glida, men inte så tätt att den skär ner i huden.
  •  
  • Om din bikinis rem är tillräckligt löst för att din hand lätt kan glida under, bör du antingen binda bandet snabbare eller välja en mindre. Å andra sidan, om det är så tätt att det känns obekvämt, välj sedan en större storlek.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Anpassa kopparna. Placera dina bröst i mitten av kopparna för att hålla dem säkert på plats. Se till att koppens tyger verkligen täcker hela bröstet. Om kopparna trycker eller dina bröst sväller på sidorna kanske du vill ringa upp en storlek. Om kopparna är för lös kan du använda en mindre topp eller fodrade koppar. Här är de olika typerna av bikini toppar och hur man binder dem ordentligt: 
    
  • Triangle Bikini: Denna typ av bikini erbjuder jämförbart minst stöd och visar mest hud. Se till att du placerar din bröst i mitten av trianglarna. Om din bikinitopp har glidande trianglar, skjut dem över dina bröst för att se till att tyget täcker dina bröst helt.
  •  
  • Halter Bikini: Denna typ av bikini erbjuder lite mer stöd och är därför ett bra val för kvinnor med större bröst. Placera dina bröst i mitten av varje kopp och lägg kopparna runt dina bröst för att täcka dem bra.
  •  
  • Bandeau Bikini: Denna bikinistil är strapless, så var noga med att välja rätt storlek så att bikinistoppet inte kommer att glida upp eller ner. Placera toppen så att ditt bröst är mitt i kopparna. Denna stil av bikini topp bör sitta tätt på bröstet; Om toppen glider eller löst passar, ska du välja en storlek upp eller en annan typ av topp.
  •  
  • Underwired bikini: Denna stil liknar en vanlig bh och passar samma. Placera stirrupsna så att de ligger rakt under dina bröst och lägg sedan dina bröst i kopparna.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Justera remmarna. Det är viktigt att justera remmarna så att din bikini passar snyggt och ger dina bröst tillräckligt grepp. Användarna ska sitta tillräckligt tätt så att din bikini inte kommer att glida, men inte så tätt att den skär ner i axlarna eller trycker dig obehagligt. Din bikinistopp ska vara lika bekväm som din bh.  
    
  • Matcha bikiniens bärare, som ser ut som vanliga bras, precis som du skulle med vanliga bhband. Flytta plastrutschbanorna på remmarna för att göra remmarna löstare eller tättare.
  •  
  • Om din bikini är en bärare som måste knyts i en knut, kan det ta ett tag att kunna knyta knuten precis. Användarna bör sitta tillräckligt tätt för att hålla dina bröst tillräckligt, men inte så täta att de skärs i axlarna. Knut ändarna av remmarna samman för att göra en båge.
  •  
  • Vissa bikinitoppar har en nackstängning med två band som är bundna i nacken. Återigen, se till att remmarna är tätt nog att ge dina bröst tillräckligt grepp utan att vara obekväma.
  •  
  • Om du finner att du inte kan knyta banden för att ge tillräckligt med stöd för dina bröst utan att orsaka smärta i axlarna eller nacken, kanske du vill välja en annan bikinistoppstil. Istället väljer du en klassisk topp med band för maximal grepp.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå igenom ditt rum för att se om bikinien glider eller känns obekväma. Hoppa upp och ner ett ögonblick. På stranden borde du vara glad och ha det roligt och du behöver inte oroa dig om dina bröst hoppar ut eller bikinibyxorna glider. Om det behövs gör ändringar i din bikini så att du kan bära det säkert hela dagen.                 
 12.  
             

  Del 2      Känn bra i en bikini  ,

    
   
 1.             1      Ta bort håret i din bikinizon. Du kan känna dig mer självsäker om du kan vara säker på att inget hår kommer att skrälla ut ur bikini medan du simmar eller simmer i en bikini. De flesta kvinnor rakar eller trimmer deras pubic hår eftersom dessa metoder är billiga och smärtfria. Om du vill ha ett långsiktigt hårborttagning kan du också tänka på vaxning med vax. 
    
  • För att ta reda på vilket hår du behöver ta bort, sätt på dina bikiniunderkläder och se hur många hår som tittar ut från sidorna. Som en försiktighet bör du ta bort tillräckligt mycket hår så att dina bikiniunderbyxor kan täcka det återstående håret perfekt.
  •  
  • Vissa kvinnor tar också bort håret på benen och armhålan för att känna bikini-passform.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skala huden. Eftersom du bär en bikini oundvikligen avslöjar mycket hud, bör du ta hand om din hud en dag eller två innan du går till stranden eller poolen. Du kan använda en loofah-svamp eller en kroppscrub i duschen eller i badet för att noga exfoliera dina armar, ben och allt däremellan. Så du kan ta bort torra, döda hudceller och din hud kommer att stråla ut friska. 
    
  • Skala huden med mjuka cirkulära rörelser istället för att gnugga för hårt.
  •  
  • Glöm inte din rygg och andra kroppsdelar som är svårare att nå. Använd en skrubbborste för att ta hand om svårare att nå kroppsdelar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd en rik kroppslotion. Efter exfoliering applicera din favorit kroppslotion för att skydda din hud mot att torka ut. Din hud kommer att se mjukt och strålande när det är dags att glida in i bikini. Som ett alternativ till kroppslotion kan du också använda kokos eller olivolja för att närma din hud.        
 6.  
 7.             4      Glöm inte att applicera solskyddsmedel. Om du har på dig en bikini, bör du använda mycket solskydd eftersom det mesta av din kropp kommer att utsättas för solen. Fem till tio minuter innan du går in i solen, bör du använda solskyddsmedel med SPF 16 eller högre. Upprepa denna process om det behövs under dagen. Om du applicerar tillräckligt solskyddsmedel kan du undvika smärtsam solbränna och skydda dig mot fräknar och hudcancer.  
    
  • Använd vattentät solskydd när du badar. Du bör dock alltid uppdatera även vattentätt solskyddsmedel hela dagen.
  •  
  • Även om du vill bli brun, bör du definitivt ansöka solskyddsmedel. Solskyddsmedel kommer att förhindra att du får smärtsam solbränna, men det förhindrar inte helt att din hud blir brun. Det är mycket bättre att kontinuerligt uppnå en fin solbränna än att få en riktigt dålig solbränna.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta något att klä på. Du kanske inte känner för att bli utsatt för solen eller andra element hela dagen, när du är vid poolen eller vid havet. Ta med en söt strandklänning eller tunika att bära över din bikini när du vill. Dessutom kommer tyget att skydda din hud mot solen, så du behöver inte grädda hela kroppen med solskyddsmedel.       
 10.  
           Läs mer... (2)      
Vård populär:
Skapa en aloe vera ansiktsmask.

Använd smink.

Gör nagellacksglöd i mörkret.

Gör ögonbryn.

Piercing till och med en piercing.

Polyesterfärgämne.

Som en kvinna som framhäver sitt utseende.

Smid ditt hår med en rätare.

Utför en anti celluliter massage.

Titta snyggt.

Vita håret naturligt med honung.

Gör en solid parfym.

Kontur din näsa.

Lägg ansiktsmask ur ägget.

Stopp håravfall naturligt.

Låt oss sätta den första tatueringen.

Sätt in hårförlängningar.

Kombinera rätt tillbehör med en silver klänning.

Applicera mandelolja på åldrande eller torr hud.

Få perfekta ögonbryn.

Klä på sig för prom.

ako woman