Home \ vård
 

Klä upp i smart casual dress code.

 

Klänningskoden "Smart Casual" beskriver en fashionabel stil som samtidigt är lämplig för vardaglig användning och begränsad, men ändå elegant. Klä upp i smart avslappnad stil innebär att medan dina valda kläder är lämpliga för vardaglig användning, kommer de att lämna ett mer elegant, jobbliknande intryck genom att skapa en snygg, tankeväckande, modig och tillbehörsförbättrad outfit. Det låter ganska bra och uppenbart först - men ibland kan det vara mycket svårt att träffa den fina linjen mellan att vara för bekväm och att bli förskämd. Så i den här artikeln har vi sammanställt några användbara tips som hjälper dig att sätta ihop många bra smarta casual outfits, så kom ihåg dem.

              

Förfarande .

    

    1      Bygg en smart ensemble  ,

    
   
 1.            1      Tänk på vilken plagg du vill bära på benen. Om din smarta casual outfit ska fungera, är det viktigt att balansera professionalism och modemedvetenhet i ditt ensemble. Försök hitta byxor eller en kjol som ser snygg och elegant ut samtidigt; biten ska inte vara felplacerad i ett professionellt men ändå vardagligt utseende, t.ex. genom att vara för slarvig. Chic chinos, en konservativ kjol i mörk färg eller till och med ett par jeans i mörk tvätt är bra alternativ för en smart avslappnad look. I de flesta fall kommer det specifika plagget på benen att vara basen på din outfit, bygga hela ditt ensemble. 
    
  • Du kan också lägga en färgad accent på din valda leggings. Du kan till exempel bär en brun eller mörkgrön kjol, en marinblå chinos eller en chic jeans med indigo blå tvätt.  
  •  
  • Om du bestämmer dig för att bära en kjol, borde den definitivt ha en professionell längd (åtminstone precis över knäna eller längre).
  •  
  • Om dina byxor eller kjolar redan är färgglada och trendiga, bör du alltid tänka på att balansera dem med en mer subtil men elegant topp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kombinera dina byxor med en matchande topp som passar ditt jobb. Smart Casual handlar om att få balansen rätt. Om din botten är mer elegant kan du kombinera den med en vågad, mer moderiktig topp (som fläckar, färger, accenter, mönster, etc.). Om din kjol eller byxor är ganska avslappnad, borde du se på att outfiten ser lite mer professionell och elegant ut med din topp. 
    
  • Professionellt snygga toppar är t.ex. en klassisk skjorta, en konservativ, höghalsad blus eller halsband.  
  •  
  • Igen kan din topp ha en snygg färg, men det måste kunna balansera din outfit. Om din kjol eller byxa har en dämpad färg, är du välkommen att ta en färgad topp. Om å andra sidan din underdel redan ger din outfit den nödvändiga accentfärgen, då skulle en neutral topp vara lämplig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha på sig en klänning. En klänning är alltid en säker satsning om du försöker klä sig i smart avslappnad stil. Med en klänning kommer du genast att se "mer avancerad", men det specifika materialet, klippet eller mönstret på klänningen kan se till att klänningen fortfarande får den nödvändiga vardagliga och fashionabla handen. Oavsett vilken typ av klänning du väljer, ska klänningens klänning åtminstone nå dina knän. Om du har en professionell klänning i garderoben (konservativ längd, mörkare färg) kan du få det att se lite mer avslappnad genom att kombinera den med avslappnade tillbehör, t.ex. med en färgad halsduk eller enkla men snygga smycken.  
    Omvänt kan du krydda en daglig klänning och göra den mer professionell genom att kombinera den med snygga och konservativa snygga högklackor och eleganta, enkla smycken.  
  • När du lägger den smarta casual outfit på en klänning, bör du komma ihåg att hålla det enkelt och enkelt. Om du är osäker på hur din outfit ser ut, borde du göra det mer elegant. Å andra sidan, om din outfit stämmer överens som vanligt och bekvämt, kan du skämma bort dig själv i din professionella miljö.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lägg till en blazer. En blazer är ett bra klädesplagg som ger en professionell touch till alla andra kläder - och om du kombinerar blazern med en mjuk, avslappnad topp, blir du inte förvrängd. Om du överväger att lägga på en blazer, se till att den är skuren mer formmonterande. En snygg och elegant blazer kan göra din outfit direkt omtänksam och elegant, medan de andra kläderna i ditt ensemble ger ut den mer avslappnade sidan av din outfit. 
    
  • En svartvitt blå eller svart blazer kan ge din klädsel den nödvändiga professionella touchen, medan en färgad blazer kan tjäna som en accentbit och ge en färg och lycka till din outfit.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slipa in lämpliga, lämpliga skor. Om du letar efter en smart casual outfit, se till att du fyller på kläderna med ett par eleganta skor. Höga klackar är alltid ett bra val och speciellt stängda pumpar är ett bra sätt att runda din outfit. Om din outfit är mer avslappnad än elegant, kan du naturligtvis också ha plana skor. 
    
  • Du kan göra din outfit ur mängden och fortfarande vara avslappnad och passar för vardagligt slitage genom att använda dina plana skor som modeklaringsbit i din outfit. Dina skor kan ha en djärv färg eller ett intressant mönster, men resten av din outfit borde skapa en elegant balans, t.ex. genom en väl genomtänkt samling av enkla bitar i dämpade färger.  
  •  
  • Klackklackar och andra öppna skor kan också fungera bra i en smart casual outfit om tillfället är avslappet och informellt. Om du klär dig på jobbet, kan du dock hålla borta från dessa alternativ.  
  •  
  • Undvik att sätta på sandaler med din smarta casual outfit. Sandalerna ser bara för mysiga ut.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Välj rätt tillbehör till ditt klädsel  ,

    
   
 1.             1      Använd rätt smycken. Tillbehören du väljer är ofta den aspekten av din övergripande klädsel som bestämmer den totala effekten av hela ditt ensemble. Tillbehör kan perfekt användas för att ge din outfit en dramatisk avslappnad eller en bestämd elegant elegant touch. Ett exempel: Snygga halsband är vanligtvis det perfekta valet för att göra en annars enkel outfit mer levande och avslappnad. Dina tillbehör kan också vara tyst färgade och tjäna som accent i en outfit med dämpade färger. 
    
  • Samma princip gäller örhängen. Även om du alltid bör se till att dina valda örhängen är ganska av den enkla sorten, men örhängen kan vara en liten blickfångare och förbättra hela din outfit.
  •  
  • Om du redan har använt en mängd olika färger och mönster i din outfit, överväga att hålla dina smycken enkla så att din outfit ser balanserad ut och inte överviktig.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bär ett bälte. Om du sätter på ditt klädsel med ett bälte, kan du lägga på en färgstark accent, använda bältet som ett uttalande eller få mer textur i din outfit. Till exempel, om din klädsel huvudsakligen är tillverkad av tråkiga material, kan du bära ett mönstrade eller texturerat bälte för att göra din overall outfit mer intressant och lägga till lite variation. Beroende på vilken typ av bälte du väljer kan du lägga på det här tillbehöret så att din outfit ser ut ljusare och mer modig (om det är ett färgat bälte) eller ser elegant ut och mer elegant (om det är en) ganska enkla, klassiska bältesakter). 
    
  • Tunna bälten ser bra ut i kombination med klänningar, medan bredare bälten går bra med längre kjolar.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha en klocka. Att bära en klocka kan betraktas antingen som en underkategori av smycken eller som en helt separat typ av tillbehör. Försök att välja en klocka som i princip är enkel och enkel, men kan också vara en subtil iögonfångare. Till exempel kan en klocka med en något större ratt och ett vanligt band vara ett utmärkt tillskott till tillbehör. Om din klocka har ett färgat band, se till att klockan inte är för tung. 
    
  • Dessutom bör du överväga klockans material. Din klocka ska ha en metallfärg (silver, guld, platina) och du bör också se till att metallen i din klocka är harmonisk med de andra metallstyckena och detaljerna i din outfit.
  •  
  • Till exempel, om dina skor och handväska har guld trim, bör du undvika att bära en silver klocka.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd en handväska. En färgstark eller annars ovanlig handväska kan också vara ett uttalande i en annars underdriven och mer konservativ outfit. Din väska behöver inte nödvändigtvis vara perfekt anpassad till resten av din outfit - men om du redan har en annan färgad bit i din ensemble (topp, blazer, skor, etc.), ska du hellre välja din handväska i en begränsad färg. 
    
  • Alla påsar som du kombinerar med din outfit ska framför allt vara eleganta och snygga - om din klädsel är mer av en avslappnad trend eller i klassisk elegant riktning. Till exempel, om din handväska är ganska liten, kan det vara lite mer lekfull eller glatt i kombination med en enkel outfit. Om det å andra sidan är en större väska, ska designen i kombination med en färgstark outfit vara enkel och enkel.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Överväg att ha på sig en scarf. En scarf kan vara ett underbart och enkelt tillbehör som kan förbättra alla kläder. Här är det din halsduk för att uppgradera din återstående outfit på ett subtilt sätt, men det ska inte överskugga. Med en halsduk kan du alltid lägga färg på din outfit, vilket ger hela ensemblet ett mer fashionabelt utseende, beroende på färg, mönster och tyg. 
    
  • Om din outfit är främst mörkare, överväg att lägga en halsduk i ett grafiskt mönster för en accent.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Ta med din egen stil  ,

    
   
 1.             1      Använd din favoritfärg eller mönster. Speciellt med klassiska kostymer och kostymer kan outfiten se tråkigt ut. Överväg att lägga på fart i kontorsdräkten genom att ha en blus som har din favoritfärg eller mönster. Om du håller fast vid den här rekommendationen kommer din outfit att se lämplig och professionell, samtidigt som din personliga stil kan skina igenom.        
 2.  
 3.             2      Gör din outfit lite mjukare och bekvämare med en tröja. Blazers är perfekta för att lysa upp en smart casual outfit. Men om du hellre vill ha en mjukare, mjukare look, överväga att kombinera en färgad kofta eller en omslagstropp i resten av din outfit. Kardigan kan antingen ha en djärv färg eller tjäna som en färgstark accent i en dämpad outfit. 
    
  • Om du alltid är kallt, skulle en turtleneck tröja vara ett utmärkt val för en smart casual outfit.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandla dina grunder till en makeover. Byxor är normen i många affärsområden. Våga avvika från normen genom att ha omklädnad av din garderob och byta ut dina vanliga byxor med modeller som har en smalare, figurerande silhuett. Smalare silhuetter kommer att smickra din figur medan du fortfarande ser ut som reserverad och enkel. Du kan också kombinera dina olika byxor och kostymer som du vill.        
 6.  
 7.             4      Använd alltid minst ett iögonfallande uttalande. Det kan vara ansträngande att komma på en fashionabel outfit varje dag. Om du är osäker (eller om du slutar använda kläder) kan du alltid ha minst ett uttalande. Det betyder att du ska se till att dina skor, halsband eller bälte är en riktig blickfångare, om resten av din outfit ännu en gång är ganska intetsägande. 
    
  • Ditt uttalande bör vara färgat eller ha mönster och ornament. Detta är det enklaste sättet att se till att din outfit inte bara är lämplig men också modig.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (26)      
Vård populär:
Applicera naturlig smink.

Ren hud med mjölk och honung.

Pierce sitt eget brosk.

Gör kattens ögon med eyeliner.

Använd tröjor osynligt.

Gör en varm komprimering för behandling av akne och hudhälsa.

Välj rätt baddräkt.

Följ Curly Girl metoden med lockigt hår.

Underhålla syntetiska förlängningar.

Gör en enkel smink på skolan.

Upptäck om Jordaniens falska.

Vad Kristen Stewart ser ut.

Köp en bra bh.

Manikyr korta naglar själv.

Gör en enkel frisyr till skolan.

Glatt krusigt eller lockigt hår.

Bli av med svullna ögonlock.

Välj en hatt.

Pretty banana flätor frisyrer.

Ta en åtgärd för en smoking.

Få snabbt strålande hud.

ako woman