Home \ vård
 

Sminka hela dagen.

 

Har du någonsin årat på att applicera din smink på morgonen, och kom du hem senare på dagen och märker att du har sminkat smink på ögonen, en strimlad grund eller uttorkad hud och synliga finnar igen? WikiHow kan hjälpa dig att få en perfekt, felfri hud som varar hela dagen! Bara några enkla förändringar i din sminkrutin hjälper dig att se ditt vackra utseende mycket längre.

              

Förfarande .

    

    1      Förbered ditt ansikte  ,

    
   
 1.            1      Tvätta ditt ansikte. Tvätt av smuts, talg och gammal smink hjälper dig att hålla din smink fräschare längre. Om du applicerar frisk smink till ett smutsigt ansikte kommer det att smutsas eller smulas lättare. 
    
  • Tvätta ansiktet på morgonen innan du använder smink.
  •  
  • Använd inte aggressiv tvål i ansiktet. Det kan orsaka hudirritation och torrhet, vilket gör att sminken försvinner snabbare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Peele flera gånger i veckan. Död hud ackumuleras ofta på huden, särskilt i åldern, och det är därför viktigt att exfoliera flera gånger i veckan för att ta bort det. Applicera smink på död hud kommer att få det att smula under dagen. Din smink kommer att må bättre på ett smidigt, skrubbat ansikte och det kommer att se bättre ut och hålla sig bättre 
    
  • Du kan använda en ansiktsborste för att borsta av den döda huden försiktigt från ansiktet. Grate med cirkulär rörelse och utöva aldrig för mycket tryck.
  •  
  • Även en hemlagad sockerskal fungerar som en mild exfoliant.
  •  
  • Glöm inte dina läppar! De måste också skrällas så att läppstiftet inte löper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Applicera en fuktkräm. För fet hud kan du köpa en icke-fet fuktighetskräm eller en gel, och för torr hud bör du köpa en näringsrik grädde. Se till att du köper en fuktkräm med SPF 15 för att skydda din hud mot solen. Om du bor på en solig plats kan du också använda en separat produkt med SPF 45. När du blir äldre kan du använda en fuktkräm som också fungerar effektivt mot rynkor. 
    
  • Använd inte rik, krämig fuktighetskräm under dagen. Hon kunde göra ditt ansikte för smidigt för smink.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förbered ditt ansikte. Att använda en bra primer är tricket om din smink ska vara hela dagen lång. Vissa primers är lite dyra, men du behöver inte mycket för en bra finish. Applicera primern på hela ansiktet, var särskilt uppmärksam på röda eller feta områden och eventuella föroreningar du vill täcka.       
 8.  
 9.             5      Använd en primer för ögonen. Det säkerställer att ögonskuggan klibbar bättre och förhindrar att den löper på ögonlocket. Han gör också färgerna mer intensiva och mindre transparenta. En flytande concealer kan också vara lämplig för detta ändamål. 
    
  • Om du inte använder mycket ögonkonfiguration kanske det inte är nödvändigt med en primer för ögonen. Ändå kan det vara till stor hjälp om din ögon smink tenderar att smudsa och landa under dina ögon.
  •  
  • Eyes Primer kan också hjälpa ditt ögonlock inte att gå iväg.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Välj rätt smink  ,

    
   
 1.             1      Få en bra, tråkig grund. Om du inte vill använda flytande foundation, ska du istället få Mineral Powder. Det ger lättare täckning än en flytande foundation, men det kommer också att fälla färre bakterier på huden och låta ditt ansikte andas. 
    
  • Alternativt kan du prova en Cream Foundation eller Powder Foundation eller Cream Powder Foundation eller tonad Day Cream. Mineral smink är absolut lämplig för vissa människor, medan det inte är bra för andra. Om du har en gul underton kan det vara svårt att hitta rätt färg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd ett transparent fixeringspulver. Detta är helt enkelt ett genomskinligt eller mycket lätt tonat ansiktspulver och det mattan ditt ansikte utan att det täcker tungt eller ger av mycket färg. Ett varumärke från apoteket är lika lämpligt som ett dyrt varumärke från parfymeriet.       
 4.  
 5.             3      Välj en långvarig läppstift. Denna typ av läppstift är formulerad för att hålla fast vid dina läppar hela dagen, även när du äter eller dricker. Se till att du fuktar dina läppar innan du applicerar den, eftersom långvariga läppstift torkar ut. 
    
  • För en längre beständig färg kan du använda läppfodret runt läppstiftet. Detta kan hjälpa till att hålla formen under hela dagen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd ögonskugga i pulverform. Om du använder denna typ av ögonskugga över en primer kommer du att se till att färgen kommer att vara kvar under dagen. Krämiga ögonskuggor smälter mycket lättare. Applicera pulvret på primern med en ögonskugga borste och låt den fungera under en kort tid.        
 8.  
 9.             5      Använd vattentät mascara. Vattentålig eller smutsresistent mascara kommer att hålla dina ögon friska hela dagen. Vattentät mascara kommer inte att smita om du blir våt eller gråta. Kom bara ihåg att inte sova med det, eftersom det kan klumpa ihop och få dina ögonfransar att misslyckas. 
    
  • Slösa inte pengar på en mascarafond. Mascara Foundation gör dina ögonfransar hårda, vilket gör att de ser kortare ut.
  •  
         
 10.  
             

    3      Lås allt  ,

    
   
 1.             1      Ta tid att applicera din smink. Klättrar snabbt på morgonen och skurar ut dörren kommer inte att ge din sminktid att sitta ner. Efter varje skift som du tillämpar borde du vänta fem minuter innan du ansöker nästa. Detta kommer att göra mycket om din smink är att hålla hela dagen.       
 2.  
 3.             2      Undvik att röra ditt ansikte under dagen. Varje gång du rör ditt ansikte, tar du bort lite smink och ökar sannolikheten för att den smutsar ut. Undvik att röra ditt ansikte med dina fingrar så mycket som möjligt.       
 4.  
 5.             3      Använd mindre smink under sommaren. När det är varmt ute, är det aldrig en bra idé att bära massor av smink. Naturligtvis, när du svettar kommer din smink att smudda mycket lättare. Det bästa är att bära vattentät ögonmakeup och tillämpa grunden mycket tunt istället för att kämpa för att hålla den på plats hela dagen.       
 6.  
 7.             4      Använd ditt hår oftare. Om ditt hår gnuggar ansiktet hela dagen, så är det säkert att ta bort sminken lite snabbare. Om det är nödvändigt för din smink att vara kvar hela dagen, välj sedan en uppdatering på den dagen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

      

<91112>  

<91112>            Läs mer... (1)      

Vård populär:
Gör kläderna gamla eller slitna.

Forma ögonbrynen utan att plocka.

Gör en uppdatering.

3 tips för sexiga och uttrycksfulla ögon.

Klä upp smart.

Brunt hår blekmedel.

Ta bort mjäll.

Titta bra när du vaknar.

Flätar en enkel fläta.

Titta så bra som möjligt.

Som en tjej, se så bra som möjligt varje dag.

Klä upp för en arbetsintervju på sommaren.

Ha ett fräscht ansikte.

Läka sårläpparna.

Håll fingrar och tånaglar.

Pierce din penis själv.

Slät hår snabbt och enkelt.

Täck en tatuering med smink.

Rensa huden.

Titta bra med en kort hårklippning.

Reparera en krokad dragkedja.

ako woman