Home \ vård
 

Glatt hår snabbt och enkelt.

 

Speciellt med tjockt eller lockigt hår kan det vara mycket tidskrävande att räta ut håret. Du har inte alltid tillräckligt med tid på morgonen för att stile ditt hår med en rätare på detta sätt. Här är en guide om hur du gör ditt hår till ett glatt och glänsande hår på nolltid. Resultatet kommer nog inte vara så perfekt, men du sparar mycket tid.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta hand om rent hår. Rent hår är mjukare och luktar mindre bränt efter utjämning. Det kommer att räcka om du har tvättat håret dagen innan. Men om ditt hår är för tjockt eller smutsigt, är det en bra idé att tvätta det noggrant. Om du inte har tillräckligt med tid, är ett torrt schampo tillräckligt.        
 2.  
 3.                  2      Använd alltid värmeskydd. Hur skyddar du ditt hår mot isens höga temperaturer. Sprid lite smörjande balm i håret och kamma genom håret noggrant för att sprida värmeskyddet mot spetsarna.        
 4.  
 5.             3      Slå på rätaren. Använd det lägsta värmeinställningen för tunt hår. Med medelhårtjocklek är medelvärme bäst. För tjockt eller lockigt hår bör värmenivån vara relativt hög för att effektivt räta ut håret. Men du bör inte riskera att permanent skada håret med för mycket värme. Använd därför bara den högsta värmeinställningen, som klarar ditt hår lätt.       
 6.  
 7.                  4      Slå toppen av ditt hår i en knut. Endast det undre skiktet av hår ska inte sättas i flätan.        
 8.  
 9.                  5      Glatt bottenhårskiktet. Bara gå över strängarna en gång med rätaren. Det kommer knappast att märkas om de lägre hårskikten inte är helt jämn. När det enda hårskiktet har slätts, ta bort ett annat lager från hästsvansen och släta det på samma sätt. Så du släpper håret snabbt och effektivt och sparar mycket tid.  
    
  • Alternativt kan du enkelt släta din ponny. Smid din ponny tills den är helt jämn och perfekt och sedan gå med rätningsjärn över det återstående filthåret.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Kamma håret och fixa det med lite hårspray.        
 12.  
 13.             7      Klar.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Vård populär:
Använd smink.

Ta bort superlim från händer med salt.

Hur man binder en halsduk.

Gör en septum piercing klar.

Mäta bröstets omkrets.

Torka håret.

Få en sexig rygg.

Fick större pectoral muskler.

Använd en trasa.

Ställ in en tatueringsmaskin.

Använd vaselin.

Använda nätstrumpor.

Gör naturligtvis slät hår lockigt.

Titta snyggt.

Skär mäns hår.

Få vackra vita, rena och glänsande tänder.

Odla dina ögonbryn hemma med honung och salt.

Rulla upp skjortärmarna.

Få en ljusare hud om två veckor.

Mått på kvinnor.

Tvätta läderkläder.

ako woman